Goedkoop avontuur? Dit kan je doen met jouw vakantiegeld!

Goedkoop avontuur? Dit kan je doen met jouw vakantiegeld!

Goedkoop avontuur? Dit kan je doen met jouw vakantiegeld!

Je kan (of kon) er bijna niet op wachten. Dat stukje van je salaris dat voor de zomer wordt uitbetaald, kortom het vakantiegeld! Maar wat ga je er eigenlijk mee doen? Ga je ermee op vakantie, dagjes uit of gebruik je het voor een verbouwing van jou huis? Er zijn veel mogelijkheden. Hier vind je een aantal tips om optimaal te kunnen genieten van jouw vakantiegeld.

Voordelig naar Bellewaerde

Vlakbij Kortrijk, Brugge en Gent vind je in Ieper het pretpark Bellewaerde dat uit drie delen bestaat. Het is een leuk pretpark met: rollercoasters, wildwaterbaan en andere avontuurlijke attracties, er is een dierentuin en een groot natuurpark waar je heerlijk in alle rust kan wandelen. Alles in een dag ontdekken is een drukke agenda. Je kan natuurlijk ook overnachtingen boeken in een nabijgelegen hotel of Bed & Breakfast.

Betaalbaar logeren met Belvilla

Wil je een leuke paar dagen doorbrengen in een andere omgeving of een andere stad? Even weg uit de dagelijkse sleur? Dan zijn de vakantiehuizen van Belvilla een goede optie voor jou. Zeker als je geen kinderen hebt is een vakantiewoning in een andere stad een romantisch avontuur. Tegen lage prijzen, in vergelijking met hotels, vind je hier overal waar je maar heen wilt vakantiehuizen. Dit kunnen vakantiehuizen in andere steden van andere mensen zijn of huizen op vakantieparken van andere mensen. Alleen in België vind je al ruim 1600 beschikbare vakantiehuizen.

Meubels in afprijzing bij Meubis

Waarom zou je eigenlijk je vakantiegeld besteden aan dagjes (of weekendjes) uit, terwijl je ook de plek waar je woont kunt verfraaien? Kortom meubelen kopen voor jouw huis. Herinneringen vervagen, tastbare spullen niet. Bij de gekende meubelwinkel Meubis kan je naar hartenlust shoppen met je vakantiegeld. Het plezier van een mooie eetkamer of slaapkamer blijft lang bij je. Richt je gehele woning in met stijlvolle meubels tegen een schappelijke prijs.

Goedkoper naar Plopsa

Al jaren is het pretpark Plopsaland een grote hit bij jonge kinderen. Dat is ook niet vreemd gezien de TV series van Studio 100, en de vele indoor en outdoor pretparken. In De Panne vind je niet alleen Plopsaland maar ook Mayaland en Plopsaqua. Hier kan je ook blijven overnachten in het Plopsahotel, een vakantiepark of andere hotels in de buurt. Je kan Indoor of waterparken van Studio 100 ook vinden in Hasselt, Hannuit, Coevorden (Nederland) en Torzym (Polen). Vaak kan je dankzij een Plopsaland kortingscode jouw tickets goedkoper online bestellen.

Kortingsacties voor Walibi

Dit park is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het Waalse pretpark Walibi heeft namelijk zijn eigen treinstation (station Bierges-Walibi). Eenmaal in het park kan je kiezen uit meer dan 40 attracties en restaurants. Sommige attracties speciaal voor jonge kinderen, maar ook voor tieners e volwassenen is er genoeg te doen en te beleven. Ook bij dit pretpark kan je natuurlijk overnachten. In de buurt zijn vele overnachtingsmogelijkheden te vinden.

Reductie op jouw verblijf in Disneyland

Niet ver van Parijs vind je dit razend populaire pretpark. Hier kan je jezelf en voornamelijk de kinderen vermaken met alle bekende sprookjes, optredens, parades en restaurants. Dit park neemt je mee in de wereld van Disney. Disneyland bestaat uit twee delen: het Disney park en het Disney Studio Park. Er is zoveel te zien in dit park dat je er gemakkelijk meerdere dagen kan verblijven zonder alles te hebben gezien. Om de beleving compleet te maken kan je verblijven in een van de vele Disney hotels.

Speelgoed met afprijzing bij Dreamland

Misschien wil je helemaal niet je spullen pakken om op reis te gaan naar al die leuke activiteiten. Je wilt echter wel plezier hebben van jouw vakantiegeld. Of in ieder geval dat de kinderen plezier hebben in de vakantie. Dan is deze online speelgoedwinkel iets voor jou! De speelgoedwinkel Dreamland is de ideale plek om jouw vakantiegeld uit te geven. Deze site heeft buitenspeelgoed en speelgoed voor binnenshuis. Van speelgoed voor jonge kinderen tot speelgoed voor tieners, je vind het hier allemaal.

De vakantie, en met name het vakantiegeld, zorgt voor plezier en avontuur. Jouw vakantiegeld kan veel mogelijkheden creëren voor: avontuur, vernieuwing, nieuwe herinneringen en plezier. Dit kan voor een dagje of langere tijd. In ieder geval kan je jouw vakantiegeld besteden aan leuke dingen die je niet meer zal vergeten.