5 leuke cadeautips tijdens de sale bij de Bijenkorf

5 leuke cadeautips tijdens de sale bij de Bijenkorf

5 leuke cadeautips tijdens de sale bij de Bijenkorf

Met de eindejaarsperiode en de feestdagen in het vooruitzicht zijn heel veel mensen stilaan op zoek naar een leuk geschenk om bijvoorbeeld hun partner, een vriend of een kennis mee te verrassen. Voor heel veel mensen is de zoektocht naar zo'n geschenk vaak een erg moeilijke opdracht omdat ze gewoon niet vinden wat ze zoeken: te duur, te groot, te lelijk, te goedkoop, ... Maar de tijd dringt want op 24 december is het al Kerstavond en dus pakjestijd. Daarom zochten wij alvast 5 leuke cadeautips binnen de sale van de Bijenkorf die momenteel loopt.

Smartwatch van Garmin

Een smartwatch is tegenwoordig een gadget dat bijna niet meer weg te denken is. Via een smartwatch kan je makkelijk alle activiteiten bijhouden die je overdag uitoefent zoals bijvoorbeeld wandelen, lopen, zwemmen, fietsen, ... Deze gegevens kan je vervolgens raadplegen op jouw smarpthone of computer om ze zo op het grote scherm te bekijken. In tegenstelling tot vroeger is een smartwatch niet langer uitsluitend voor sportievelingen, maar tegenwoordig is het ook gewoon een leuk accessoire geworden om jouw outfit helemaal af te maken.

Braadpan van Le Creuset

Wie graag kookt, houdt ook van goed en degelijk materiaal. En laat dat nu net zijn waar het Franse merk Le Creuset voor staat. De gekende gietijzeren pannen van Le Creuset zijn geschikt voor elke warmtebron en zijn erg duurzaam omdat ze gemaakt zijn uit geëmailleerd gietijzer. De braadpannen zijn erg geschikt voor de bereiding van langzame bereidingen zoals bijvoorbeeld stoofschotels.

Leuke verzorgingsset van Rituals

Als je op zoek bent naar een origineel geschenk dat iemand zeker en vast zal kunnen gebruiken, dan is een verzorgingsset een goede keuze. Met een cadeaupakket vol verzorgingsproducten geef je iemand een feel good cadeau. Leuk is dat er heel veel verschillende sets beschikbaar zijn en dat er dus een ruim aanbod is om uit te kiezen.

Draadloze luidspreaker van JBL

Een zogenaamde on-the-go luidspreker is tegenwoordig erg populair. Je laadt de speaker op en dan kan je deze overal mee naar toe nemen om er jouw favoriete muziek te beluisteren. Je vindt ze tegenwoordig in alle geuren en kleuren en formaten en modellen. Een erg gekend merk is JBL, vanwege het de uitstekende geluidskwaliteit. Leuk is dat je de speakers van JBL terug kan vinden in verschillende prijscategorieën. Ideaal dus als je op zoek bent naar een leuk geschenk binnen een bepaald budget.

 

Een koffiemachine van Nespresso

Ga je dit jaar voor een atypisch cadeau? Dan kies je misschien wel voor een koffiemachine van het merk Nespresso. Je vindt ze in heel veel verschillende modellen waardoor er altijd wel eentje zal tussen zitten die je leuk vindt. Op dit moment staan er enkele koffiemachines aan een verlaagde prijs te koop in de sale van de Bijenkorf.