Over ons

Het Knack kortingscode platform is een initiatief van Roularta Media Group.

Elke dag scant ons team meer dan 150 webshops op nieuwe aanbiedingen, consumentenacties en kortingscodes. Zodra deze worden uitgebracht, worden deze online geplaatst door de redactie. Het team van Knack staat in rechtstreeks contact met een aantal belangrijke nationale en internationale webshops en slaagt er zo in om exclusieve kortingscodes voor de bezoekers van dit platform te onderhandelen.

Redactie

Benjamin Pille

Benjamin Pille heeft reeds 5 jaar ervaring in de korting sector. Hij is verantwoordelijk voor het geactualiseerde aanbod van kortingscodes en aanbiedingen. Benjamin staat dagelijks in contact met de verschillende webshops en hij gaat actief op zoek naar nieuwe consumentenacties.

Contactgegevens

Hebt u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Adres:

Roularta Media Group NV
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare
België

E-mail:

affiliate@roularta.be

BTW nummer:

BE 0434.278.896

Kosteloze dienstverlening

Roularta Media Group krijgt een vergoeding voor het in de kijker plaatsen van aanbiedingen en kortingscodes. Daarom kunt u als bezoeker kosteloos gebruik maken van deze dienstverlening.

Over Roularta

Roularta Media Group (RMG opgericht in 1954) is een Belgische beursgenoteerde multi-media-groep met ruim 1.300 medewerkers en een totale gecombineerde omzet van 300 miljoen euro. Voor meer informatie kunt u terecht op de overkoepelende portaalsite van Roularta Media Group.


Kantoor

Volg ons op Sociale Media

Je kan Knack Magazine ook terugvinden op sociale media: op de officiële Facebookpagina en op Twitter.