Ongeëvenaarde prestaties en een schitterend scherm

Ongeëvenaarde prestaties en een schitterend scherm

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang in een stroomversnelling raakt, heeft Samsung opnieuw de grenzen verlegd met de lancering van de Galaxy Book4 Series. Deze nieuwe lijn, die de Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro en Galaxy Book4 360 omvat, staat garant voor ongekende prestaties en een adembenemend scherm. Dit artikel duikt dieper in de specificaties en de voordelen van deze serie, die zowel voor de zakelijke gebruiker als voor de creatieve professional veel te bieden heeft.

Galaxy Book4 Ultra: kracht ontmoet elegantie

De Galaxy Book4 Ultra staat aan de top van deze nieuwe serie en herdefinieert wat we verwachten van high-performance laptops. Uitgerust met de nieuwste processors en geavanceerde grafische mogelijkheden, is deze laptop in staat om de meest veeleisende taken met gemak uit te voeren. Videobewerking, 3D-modellering of het simultaan draaien van zware applicaties; de Galaxy Book4 Ultra levert krachtige prestaties zonder compromissen.

Powerful performance

De Ultra model benadrukt zijn krachtige prestaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionals en creatieven die behoefte hebben aan een robuuste machine die kan bijblijven met hun dynamische workflow.

Premium display

Het scherm is een ander hoogtepunt van de Galaxy Book4 Ultra. Met zijn AMOLED-technologie biedt het ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid en contrast, waardoor elk beeld tot leven komt. Dit premium display maakt het een ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan superieure beeldkwaliteit.

Galaxy Book4 Pro & Pro 360: flexibiliteit en functionaliteit

De Galaxy Book4 Pro en Pro 360 zijn ontworpen om een perfect evenwicht te bieden tussen veelzijdigheid en prestatie. De Pro versie is een toonbeeld van mobiliteit gecombineerd met kracht, ideaal voor de professional onderweg. De Pro 360, met zijn 360-graden scharnier, biedt de ultieme flexibiliteit, waardoor het apparaat kan transformeren van een laptop naar een tablet, ideaal voor presentaties, notities, of creatief werk.

Connectivity

Connectiviteit is een kernaspect van de Pro en Pro 360 modellen, waardoor gebruikers altijd en overal verbonden kunnen blijven. Met geavanceerde Wi-Fi en breedbandmogelijkheden ondersteunen deze laptops een naadloze en efficiënte workflow.

Galaxy Book4 360: de creatieve companion

Voor de creatievelingen is de Galaxy Book4 360 een droom die uitkomt. Dit model biedt een optimale mix van prestatie en draagbaarheid, met een touchscreen dat uitnodigt tot creatieve expressie. Het veelzijdige scharnier zorgt voor een soepele overgang tussen verschillende gebruiksmodi, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan creatieve toepassingen.

Exclusieve promoties

Voor Nederlandse klanten:

5% Shopapp Only Voordeel: Geniet van een exclusieve 5% korting op je aankoop via de Shopapp, alleen beschikbaar in Nederland, geldig tot en met 31 maart.

50% Voordeel op Samsung Care+: Bij aankoop van de Galaxy Book4 Series ontvang je 50% korting op Samsung Care+, geldig tot en met 31 maart.

Tot €300 Extra Inruilwaarde: Profiteer van tot €300 extra inruilwaarde bij aankoop van de Galaxy Book4 Series, een aanbieding geldig tot en met 31 maart.

Voor Belgische klanten:

Ontvang tot €250 Extra Inruilwaarde: Tot en met 11 maart kun je profiteren van tot €250 extra inruilwaarde bij aankoop van de Galaxy Book4 Series.

Vanaf 12 maart wordt de promotie nog aantrekkelijker en ontvang je tot wel €300 extra inruilwaarde bij aankoop van de Galaxy Book4 Series. De aanbieding geldt t/m 31 maart 2024.

Een nieuwe era van mobiele computing

De Samsung Galaxy Book4 Series luidt een nieuw tijdperk in voor mobiele computing, waarbij de gebruiker niet hoeft te kiezen tussen prestatie en draagbaarheid. Elk model in de serie is ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van verschillende gebruikers, van de zakelijke professional op zoek naar kracht en efficiëntie, tot de creatieve geest die verlangt naar flexibiliteit en inspiratie.

Met "Ongeëvenaarde prestaties en een schitterend scherm" als leidraad, biedt de Galaxy Book4 Series iets speciaals voor iedereen. Samsung zet met deze serie niet alleen een nieuwe standaard voor wat mogelijk is met mobiele technologie, maar stelt gebruikers ook in staat om hun passies en ambities na te streven met ongekende vrijheid en mogelijkheden.