Dit zijn de leukste attracties in de Belgische pretparken

Dit zijn de leukste attracties in de Belgische pretparken

Een tripje naar een pretpark is altijd een leuk uitje voor jong en oud. Voel de adrenaline door je lichaam stromen op de rollercoaster, haal je innerlijke kind naar boven op de draaimolen of laat je nat spetteren in de wildwaterbaan; ieder beleeft een fijne dag in het pretpark. We zetten voor jou de leukste attracties in de Belgische pretparken op een rijtje.

Tuimelen in El Volador

In Bellewaerde kun je door de lucht tuimelen! De gondel met 40 zitjes gaat langzaam omhoog totdat je op 16 meter boven de grond hangt. Daarna kan de pret beginnen! Zodra de toren op het hoogste punt komt, begint hij van de ene kant naar de andere kant te tuimelen totdat je denkt dat je je maag niet meer onder controle kunt houden. Deze unieke attractie geeft je een onbeschrijflijk gevoel en zal je naar meer doen verlangen.

Op avontuur over De Grote Golf

Voel je een echte Viking op De Grote Golf in Plopsa De Panne. Vlei je neer op je paard en laat je meenemen op een avontuurlijke rit over scherpe rotsen. Deze attractie neemt je mee op sleeptouw van links naar rechts en voert je over de toppen van scherpe en steile rotsen. Samen met Halvar de Viking ga je op een onvergetelijk avontuur.

Overnachten in de Theaterkamer

Na een spannende dag in Plopsaland plof je heerlijk neer in je vers opgemaakte bed in het Plopsa hotel. In de Theaterkamer beleef je een magische nacht. De kamer is ingericht met rode gordijnen en showlampen rond de spiegels in de badkamer. Aan de muren hangen foto's van een theaterzaal. In het bed waan je je op een echt podium. Daar komen gegarandeerd mooie dromen van!

Een waanzinnige rit op Pulsar

Pulsar in Walibi wordt beschreven als de beste attractie ter wereld en daar is geen woord van gelogen. Op deze wilde attractie beleef je een unieke en waanzinnige rit. Gedurende slechts 70 seconden word je drie keer heen en weer gekatapulteerd, waarvan twee keer achterwaarts. De achtbaan gaat steeds hoger en hoger zodat je de laatste keer een vrije val maakt van 45 meter die eindigt in het water. Maak je klaar voor een waanzinnige rit met een nat einde!

Ga Xtreme

Op de Xtreme in Aqualibi beleeft het hele gezin een wilde rit. De 16 meter hoge glijbaan is geschikt voor jong en oud. Tijdens de afdaling van 100 meter haal je indrukwekkende snelheden, waardoor het voelt alsof je door de glijbaan vliegt. Na afloop wil je gegarandeerd een keer terug voor een tweede ronde!

Bevrijd K3 uit de piramide van liefde

In The Park kun je K3 virtueel bevrijden. Het meidentrio zit gevangen in een Egyptische piramide en heeft jouw hulp nodig. Samen met je team van twee tot zes personen voer je meerdere avontuurlijke opdrachten uit en krijg je zo de sleutel die je naar de piramide brengt. Puzzels oplossen, je beste ritme bovenhalen en over lava lopen; niks is je te veel om K3 te bevrijden. Lukt het jullie om K3 op tijd vrij te krijgen?

Beleef de wildste rit van je leven in de Big Thunder Mountain

Houd je van een extreme uitdaging? Maak eens een spannend ritje in de Big Thunder Mountain van Disneyland Parijs. In je te hard rijdend mijnwagentje maak je een steile klim en duik je onder woeste watervallen, diep in een legendarische berg. Je passeert een spookachtig mijnstadje en maakt scherpe bochten onder Rivers of the Far West. Door de duisternis donder je over een treinspoor bezaaid met dynamiet. Een enorme explosie doet de grot schudden maar je mijnwagentje mindert geen vaart terwijl de instortende mijnschacht een oorverdovend geraas maakt. Pas op voor de vleermuis boven je hoofd! Trillende mijnwagentjes en bulderende rivieren doen je twijfelen over je overlevingskansen. De Big Thunder Mountain is dan wel geschikt voor het hele gezin maar is zeker niet voor doetjes gemaakt! Hier beleef je een rit om nooit te vergeten.

De dag van je leven voor minder geld

Heb je zin gekregen in een dagje pretpark? Zoek naar leuke kortingen bij VakantieVeilingen en bespaar op je inkomkaartje. Zo kan jij meerdere pretparken bezoeken voor hetzelfde geld!

Interessante kortingscodes en aanbiedingen voor verschillende pretparken

Pak een extra korting op jouw tickets voor één van de verschillende pretparken dankzij de onderstaande kortingscodes en aanbiedingen die wij voor jou verzameld hebben.