Deze leuke gepersonaliseerde geschenken kan je online maken

Deze leuke gepersonaliseerde geschenken kan je online maken

Wat is er nu leuker dan een cadeau geven met een persoonlijke tintje. Jouw cadeau is gelijk origineel, wanneer je deze zelf maakt. Daar hoef je vandaag de dag helemaal niet creatief voor te zijn of veel knutselspullen voor in huis te hebben. Een persoonlijk en origineel cadeau maak je eenvoudig online. Is jouw beste vriendin, vader, collega of verre vriend binnenkort jarig? Of wil je iemand gewoon verrassen met een origineel cadeau? Lees dan gauw verder om te weten te komen hoe jij eenvoudig een zelfgemaakt cadeau online maakt.

Een fotocadeau

Ben je met jouw beste vriend(in) op vakantie geweest of hebben jullie mooie herinneringen samen? Dan is de kans groot dat jullie heel wat foto's samen hebben. Breng een mooie foto van jullie samen tot leven met een fotocadeau. Een fotocadeau kun je eenvoudig zelf maken en is altijd een succes. Je kunt een favoriete foto laten afdrukken op een product. Heb je bijvoorbeeld een gekke collega waarmee je altijd samen koffiepauze houdt? Druk dan een foto van jullie beide af op een koffiemok als leuk presentje. Ook kun je een mooie foto van je vrienden vereeuwigen op canvas en ophangen in huis. Kijk bijvoorbeeld eens bij Albelli voor meer opties voor het afdrukken van foto's op producten of op verschillende materialen. Zo kun jij van een veelzeggende foto, een uniek cadeau maken. Dit is niet alleen leuk voor een cadeau voor vrienden en collega's, maar ook een perfecte optie als kraamcadeau met de foto van de baby.

Een gepersonaliseerde kaart

Je bent pas echt jarig, wanneer je een leuke verjaardagskaart in de brievenbus hebt zitten. Kun jij dit jaar niet aanwezig zijn bij een verjaardag van een goede vriend of familielid? Laat deze verjaardag dan niet zomaar voorbij gaan en laat de jarige weten dat je aan hem/haar denkt. Dit kun je doen door een leuke kaart te versturen. Dit doe je natuurlijk niet door een standaard kaartje te kiezen, maar door er eentje zelf online te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij Vistaprint of Tadaaz. Hier kun je een eigen design toevoegen en een compleet eigen kaart creëren. Wil je bij het kaartje ook nog een kleinigheidje geven? Creëer dan een persoonlijke kaart bij Greetz. Hier kun je bijvoorbeeld een kaart ontwerpen met eigen foto en ook nog een klein presentje aan toevoegen. Verstuur de gepersonaliseerde kaart met een bosje bloemen of wat chocolade als perfect verjaardagscadeau op afstand.

Gepersonaliseerde verpakking

Heb je een leuk cadeau gekocht, maar wil je het nog net een wat persoonlijker tintje geven? Dan kun je je ook focussen op de verpakking. Kijk bijvoorbeeld eens op Flyer.be naar de mogelijkheden om zelf verpakkingsmateriaal te ontwerpen. Zo kun je een eigen doos met design of cadeautas met foto ontwerpen. Wil je jouw cadeaus altijd met een persoonlijk tintje inpakken? Ontwerp en bestel dan een stickerrol met jouw eigen ontwerp erop. Zo kun je bijvoorbeeld een foto op de sticker laten afdrukken of een mooi gezegde. Hiermee sluit je elk cadeau mooi af.

Shop bij Aliexpress

De Aziatische webshopgigant AliExpress heeft een breed scala aan gepersonaliseerde cadeaus. Je kunt zelf kiezen of je een ketting met naam maakt, een snoepverpakking ontwerpt of een sleutelhanger met eigen foto besteld. Deze webshop maakt het bijzonder eenvoudig om gepersonaliseerde cadeaus te maken en is ook nog eens bijzonder voordelig. Je kunt simpelweg als zoekopdracht “gepersonaliseerd” of “personalized” invoeren om een groot aanbod aan cadeauopties te vinden die je zelf kunt personaliseren.

Geef M&M's cadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Bekijk dan eens de webshop van M&M. Hier vind je niet alleen leuke cadeaus uit het standaard assortiment, ook kun je zelf cadeaus aanpassen. Geef bijvoorbeeld een zak met alleen roze M&M's cadeau aan jouw Valentijn en schrijf zijn of haar naam op de verpakking. Er zijn vele acties bij my m&m's. Je kunt zelf kiezen welke M&M's je wilt gebruiken, in welke verpakking je het wilt doen en hoe deze eruit komt te zien. Ontwerp op deze manier een geweldig en gepersonaliseerd cadeau voor degene die jij wilt verrassen.

Een gepersonaliseerd cadeau maken is vandaag de dag helemaal niet moeilijk. Ga het web op en laat jouw creativiteit in de vrije loop. Je kunt gebruik maken van gratis ontwerptools om de mooiste cadeaus te maken. Maak gebruik van een mooie foto en laat deze bijvoorbeeld afdrukken als schilderij of laat deze afdrukken op een product naar keuze. Je creëert in een handomdraai een prachtige verjaardagskaart en bij veel webshops terecht voor unieke en persoonlijke cadeaus. Zoek jij nog een leuk cadeautje? Maak dan gebruik van de bovenstaande cadeautips.