4 pretparken waar je voordelig een geweldige Kerstsfeer kan opsnuiven

4 pretparken waar je voordelig een geweldige Kerstsfeer kan opsnuiven

4 pretparken waar je voordelig een geweldige Kerstsfeer kan opsnuiven

Wanneer de meeste mensen aan Kerstmis denken, staat tijd doorbrengen in pretparken en dierentuinen waarschijnlijk niet bovenaan de lijst. Dat weerhoudt deze geweldige parken er echter niet van om enkele van de coolste kerstvieringen ooit te organiseren. Van fantastische kerstinkopen tot lichtshows of andere leuke vakantie-evenementen, de populaire reiswebsite Connections biedt je een geweldige tijd om tijdens Kerstmis deze 4 favoriete pretparken van een andere kant te zien.

Voordelig naar Disneyland

Met Kerstmis kun je in het wereldberoemde Disneyland Paris genieten van gematigde temperaturen en weinig kans op regen. Als je tijdens de kerstvakantie naar dit pretpark gaat, zijn er heel wat dingen die je niet mag missen. Ten eerste is er de kerstversiering. Om het park aan te kleden zijn er meer dan duizenden nieuwe planten, honderden kerstbomen en duizenden kerststerren nodig. Elk jaar vind je er een torenhoge kerstboom bedekt met duizenden lichtjes en ornamenten. Het kasteel van Doornroosje wordt fonkelend, met besneeuwde torentjes en duizenden lichtjes. Bovendien zijn alle grote loopbruggen versierd, waardoor het park magisch oogt. Daarnaast is ook de kerstparade onvergetelijk. Hierbij zijn allerlei personages uitgedost in kostuum en de muziekband lijkt als een doos vol tinnen soldaatjes. Uiteraard is het aangeraden om tijdens de kerstperiode in het pretpark te blijven tot na zonsondergang. Je kunt dan niet alleen naar het vuurwerk kijken, ook de periodieke lichtshow zal je zeker betoveren.

Goedkoop naar Plopsa

Het pretpark Plopsaland De Panne betovert niet alleen de allerkleinsten maar ook volwassenen met een magische parade, show met vuurwerk en een winterlandschap gevuld met kerstelfen en rendieren. Daarnaast is er verschillende animatie voorzien dat voor hartverwarmende verrassingen zorgt. En natuurlijk brengen de sprookjesachtige versieringen in het hele park je meteen in de juiste kerststemming. Breng gerust een bezoek aan dit park met vrienden, want zelfs als je geen kinderen hebt, zorgt de kerstverlichting, de kerstbomen en prachtige versieringen voor een perfecte kerstsfeer. Verder kunnen kinderen en volwassen ravotten op de schaatsbaan die volledig sfeervol is ingericht. Opwarmen met de hele familie doe je bij een van de knetterende kampvuren in het park. En natuurlijk is ook de Kerstman van de partij om iedereen in het park te verwelkomen. Bovendien blijft het park tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode langer open, zodat je nog langer van het winterplezier en de sfeer kunt genieten. Maar ook het waterpark wordt ondergedompeld in een warme, winterse sfeer door zijn unieke decoraties en besneeuwde landschappen. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes duizelingwekkende waterglijbanen waaronder de Sky Drop, zorgen voor een magische ervaring voor alle bezoekers.

Voordelig naar Bellewaerde

In het pretpark Bellewaerde in Ieper kunnen zowel jong en oude het hele jaar door tussen exotische dieren rondlopen. Maar het park viert ook Kerstmis en dan maakt alles plaats voor een flinke portie magie. Het pretpark nodigt je uit om cadeaus uit te delen aan je favoriete dieren en dat misschien allemaal in het gezelschap van de grote man zelf, de kerstman. Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar en dat geldt dus ook hier. Met prachtige verlichting, verrukkelijke traktaties, geweldige attracties, verbazingwekkende dieren om je heen en nieuwe avonturen. Elk jaar is Kerstmis hier groter en beter dan ooit, met feestelijk entertainment waar het hele gezin van geniet. Als je ervan houdt om te investeren in onvergetelijke kerstervaringen met het gezin, onder vrienden of familie, dan mag dit park niet ontbreken op je lijstje!

Goedkoop naar Walibi

Het ene jaar is Kerstmis gedenkwaardiger dan het andere. Maar als je wil dat je gezin de warmte en het comfort voelt van alle geweldige dingen dat Kerstmis brengt, dan is het Waalse pretpark Walibi een echte aanrader. Dit pretpark staat misschien niet bovenaan je lijst in de winter, omdat je denkt dat zwemmen iets is voor de zomer. Maar het vieren van Kerstmis kan ook op een onconventionele en innovatieve manier worden gedaan met familie en vrienden. Hier Kerstmis vieren ondersteunt het feit dat het delen van kerstcadeaus niet alleen in de vorm van materiaal moet zijn. Gedeelde ervaringen zijn effectiever, gedenkwaardiger en kunnen relaties effectief versterken. En in dit pretpark kun je kerstherinneringen creëeren die je als gezin, met de hele familie of met vrienden niet snel zult vergeten. Het pretpark heeft in ieder geval heel wat in petto om je volledig in de kerstsfeer te brengen. Bekijk nog voor je boekt of er geen kortingscode beschikbaar is voor één van deze pretparken om zo jouw tickets aan een lagere prijs te boeken.