5 leuke en voordelige bestemmingen voor een reis

5 leuke en voordelige bestemmingen voor een reis

5 leuke en voordelige bestemmingen voor een reis

De vakantieperiode komt alweer met rasse schreden dichterbij. En dat betekent: lekker weer, veel vrije tijd en de kans om met je partner en/of je gezin, met vrienden of - ook dat kan natuurlijk - in je eentje een mooie vakantie te gaan boeken. De kunst is natuurlijk om een mooi vakantieoord te vinden, dat gemakkelijk bereikbaar is en als het even kan voordelig en scherpgeprijsd is. Vooral dat laatste is voor veel mensen van belang, namelijk een betaalbare vakantie zien te vinden. Het leven is namelijk al duur genoeg. Om je op pad te helpen - letterrijk en figuurlijk - hebben we in dit artikel voordelige vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Kies ook voor korting en afprijzing, zonder in te boeten op kwaliteit! Onze top 5 gaat je helpen besparen, mét de garantie op een prachtige en onbezorgde vakantietijd in een mooie omgeving.

1. Bezoek samen met je gezin een voordelig vakantiepark

Wil je betaalbaar een weekend, weekje of langer weg met je kids en/of partner? Samen met het gezin naar Sunparks gaan, een prachtig vakantiepark dat veel korting aanbiedt aan zijn klanten, is dan een slimme keuze. Sunparks heeft een aanbod van twee prachtige vakantieparken, die in de mooiste en meest gezellige regio's van België te vinden zijn. Ze liggen in de Kempense Meeren, in het noorden van België dus, en in het kustgebied bij Oostduinkerke aan Zee. Opvallend aan het brede aanbod van Sunparks is dat de tarieven erg voordelig zijn en ze geregeld kortingen en last minute-acties op hun website aanbieden. Kansen genoeg dus op een onvergetelijke én voordelige vakantie!

2. Besparen op je vakantie door te letten op promoties van reisaanbieders

Naast vakantieparken als bestemming voor je reis, kun je jouw vakantie ook prima zelf boeken via een betrouwbare en reisaanbieder die scherpe prijzen hanteert. De vele promoties bij Booking.com zijn hiervan een mooi voorbeeld. De reiswebsite Booking.com biedt een enorme verzameling van betaalbare weekendjes weg, al dan niet met het vliegtuig of de trein, maar ook voordelige tickets om bijvoorbeeld naar een attractie of een pretpark te gaan. Het fijne van deze goedkope en betrouwbare aanbieder is dat je het aanbod heel gemakkelijk kunt doorzoeken via de diverse filters (op regio, prijs, data, et cetera). Fijn is verder dat je na een boeking niet voor vervelende verrassingen kunt komen te staan. De website biedt scherpe en eerlijke tarieven. Tarieven zonder verborgen toeslagen. Je weet dus bij direct bij het maken van een boeking waar je qua kosten aan toe bent. En je krijgt dus niet achteraf alsnog bepaalde bijkomende kosten verrekend waar je aanvankelijk niet op had gerekend.

3. Kies voor korting een boek een laaggeprijsde treinreis

Wat ook leuk en uitdagend is en een onvergetelijk avontuur oplevert, is het een goedkope treinreis via Oui.sncf boeken. Deze Franse aanbieder bied reizigers de mogelijkheid om per TGV naar de mooiste locaties in Frankrijk te reizen voor een goedkope en betaalbare vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld prachtige historische steden in Frankrijk bezoeken, zoals Bordeaux, Marseille, Toulouse, Nantes, Rennes en natuurlijk Parijs. Via de trein ben je gegarandeerd van een veilige, voordelige en fraaie reis naar een stad of regio in Frankrijk waar je cultuur kunst snuiven en van de prachtige natuur kunt genieten. Het is maar net wat je vakantiewensen zijn, een treinreis via Oui.sncf boeken betekent optimaal genieten voor de best mogelijke prijs.

4. Voordeliger kan het niet: zorg dat je een vakantiereis wint

Een manier om voor een mooie afprijzing op vakantie te gaan, of beter nodig: bijna gratis, is een verblijf winnen via VakantieVeilingen. Je kunt dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen een prachtige vakantie boeken. Of het nu gaat om een verblijf op een mooi resort ergens in Nederland of in onze buurlanden of om een paar nachten in een hotel dat van alle gemakken is voorzien: de mogelijkheden zijn legio. Zo kun je een voordelig Paasweekend winnen naar een luxueus Roompotpark. Populair op de genoemde website met leuke uitjes en aanbiedingen, zijn ook de spotgoedkope vliegtickets die je daar kunt scoren. Zo zijn er speciale vliegtickets voor slechts enkele tientjes, waarmee je een retourvlucht kunt maken naar een Europese stad naar keuze. Goedkoper dan uitjes en vakanties op VakantieVeilingen worden aangeboden, ga ze (bijna) niet vinden. Dus waag een gokje en zet ook wat geld in op een vakantie of weekendje weg met een mooie korting. Check zeker ook eens of er geen VakantieVeilingen kortingscode beschikbaar is om zo nog goedkoper op reis te vertrekken!

5. Scoor een voordelig vliegticket voor een onvergetelijke buitenlandse vakantie

Natuurlijk kun je ook zelf je ideale vakantie samenstellen, door deze zelf goedkoop online te boeken via voordelige aanbieders. Er zijn diverse sites waar je betaalbare vliegtickets voor een onvergetelijke vakantie naar het buitenland kunt vinden. Door deze op het juiste moment te boeken, kun je enorm besparen op de totaaluitgaven van je vakantie. Heb je de tickets geregeld, dan kun je ook een hotel of resort boeken (of andersom), waar je tijdens je vakantie voor kortere of langere tijd verblijft. Natuurlijk is het ook hierbij zaak om goed op de prijs te letten en op het juiste moment te reserveren voor de beste deal. Je ziet het: een betaalbare vakantie organiseren is echt niet zo moeilijk: als je maar kritisch bent en op zoek gaat naar de beste afprijzing en korting die mogelijk is. Succes en geniet straks met volle teugen van je vakantie, weekendje weg of je uitje!