Back to school: dit heb je nodig voor een nieuw schooljaar

Back to school: dit heb je nodig voor een nieuw schooljaar

Back to school: dit heb je nodig voor een nieuw schooljaar

Wanneer de maand augustus van start gaat dan beginnen veel kinderen (en ouders) stiekem al uit te kijken naar het nieuw schooljaar dat steevast begint op 1 september. Vaak is de maand augustus ook de periode waarin ouders al op zoek gaan naar enkele artikelen zoals bijvoorbeeld een rugzak, een boekentas, een pennenzak, ... om zo helemaal klaar te zijn voor die belangrijke dag en een leuke schooltijd te beleven. Vaak kan je in augustus ook schoolgerief aan een verminderde prijs scoren waardoor je kan besparen op de artikelen die je nodig hebt.

Rugzak of boekentas

Een essentieel onderdeel van het schoolgerief is uiteraard een stevige rugzak of boekentas die niet alleen mooi is, maar natuurlijk ook praktisch is en waarin je dus wat gerief kan in opbergen. Een coole boekentas of rugzak hoeft niet altijd duur te zijn. Tegenwoordig vind je al kwalitatieve boekentassen die er ook nog eens mooi uitzien voor een zeer redelijke prijs. Tip: check zeker ook de rugzakken en boekentassen van de huismerken eens waardoor je al snel nog enkele euro's kan besparen.

Brooddoos en drinkfles

Op school breng je als kind een hele dag door en dus ben je er eigenlijk het vrij lang. Daarom is het belangrijk dat je er net als thuis voldoende kan eten en drinken en dat je dus over een degelijke brooddoos en drinkfles beschikt. Een brooddoos kan erg eenvoudig zijn, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een brooddoos in verschillende compartimenten om zo niet alleen boterhammen in op te bergen, maar ook een stuk fruit of groenten. Een drinkfles kan je ook kopen in verschillende groottes en kleuren, afhankelijk van jouw eigen smaak.

Leuke nieuwe pennenzak

Als je net een nieuwe boekentas of rugzak gekocht hebt, dan hoort daar natuurlijk ook een leuke pennenzak bij. In de webshop van DreamLand vind je pennenzakken in alle kleuren en formaten. Leuk is dat sommige exemplaren zelfs al gevuld zijn met teken- en schrijfgerief! Je kiest er uit pennenzakken in 1 kleur, met tekenfilmpersonages, met 1 of meerdere compartimenten, ...

Bekijk alle schoolpromo's van DreamLand

Als je een lijstje opmaakt van alle artikelen die je nodig hebt voor het komend nieuw schooljaar, dan merk je al snel dat het veel kan zijn. Gelukkig zijn er winkels zoals DreamLand die meedenken en die een erg breed assortiment van schoolartikelen aanbieden voor zowat elke portemonnee. Tijdens de maand augustus zijn er verschillende schoolpromo's waardoor je in de webshop van DreamLand heel veel schoolgerief aan een voordelige prijs kan kopen. Bekijk hier alle schoolpromo's van DreamLand.