Gek op Hightech? De technologie van morgen vind je nu al bij Fnac, tot -40%

Gek op Hightech? De technologie van morgen vind je nu al bij Fnac, tot -40%

Gek op Hightech? De technologie van morgen vind je nu al bij Fnac, tot -40%

Smartphones, smartwatches, soundbars, smart tv's, wireless speakers, robotstofzuigers, ... Al deze hightech elektronica artikelen bestonden tot enkele jaren terug niet. Sinds hun komst is pas echt duidelijk geworden hoe eenvoudig ze ons leven kunnen maken. Een robotstofzuiger die voor jou schoonmaakt, een smartwatch die jouw stappen telt, een smartphone waarmee je een volledige computer in zakformaat ter beschikking hebt, ... Als je gek bent op de bovenstaande artikelen, dan moet je zeker eens de deals van Fnac checken: je kan er tot wel 40% korting pakken op veel artikelen.

Connected devices zoals smartwatches

Een van de hightech artikelen die de voorbije jaren erg populair geworden is, zijn de smartwatches. Een smartwatch draag je net zoals een gewoon horloge, maar het grote verschil is dat een smartwatch steeds in verbinding staat met jouw smartphone. Hierdoor kan een smartwatch heel wat persoonlijke gegevens bijhouden zoals bijvoorbeeld jouw stappen, hartslag, huidtemperatuur, locatie, slaappatroon, ... Vooral voor mensen die regelmatig gaan sporten kan een smartwatch een zeer handig instrument zijn.

Een smartphone is een must have

Een van de eerste high tech artikelen die de laatste jaren z'n intrede deed, was wellicht de smartphone. De opvolger van de traditionele gsm had heel wat extra functies die je vroeger niet had. Zo kan je met een smartphone tegenwoordig eenvoudig surfen op het internet, alle social media kanalen raadplegen, jouw favoriete apps downloaden en nog zoveel meer. Leuk is dat je tegenwoordig al een degelijke smartphone kan kopen voor een aardige prijs.

Beter geluid met een soundbar

Wanneer je een tv koopt, dan kan het zijn dat het geluid misschien niet helemaal top is. Gelukkig bestaan hiervoor oplossingen zoals bijvoorbeeld een soundbar. Deze kan je eenvoudig koppelen aan jouw tv waardoor je meteen geluid van betere kwaliteit creëert. Soundbars vind je tegenwoordig in alle kleuren en formaten waardoor er ongetwijfeld wel eentje tussenzit die helemaal naar jouw smaak is.

Enorm groot aanbod van informatica

Informatica kan eigenlijk erg breed opgevat worden en dat is te merken aan het aanbod van informatica dat terug te vinden is in de webshop van Fnac. Het uitgebreid aanbod van informatica bestaat uit computers, laptops, externe harde schijven, range extenders, tablets, ... Check zeker eens het aanbod van informatica en koop er jouw favoriete artikelen aan een zeer degelijke prijs.