Profiteer van interessante deals tijdens de Fnac-dagen

Profiteer van interessante deals tijdens de Fnac-dagen

Profiteer van interessante deals tijdens de Fnac-dagen

Tot het einde van de maand maart zijn er de Fnac-dagen. Tot en met zondag 27 maart kan je er heel veel artikelen aan een lagere prijs kopen en profiteer je van kortingen die kunnen oplopen tot wel 60% korting met de Fnac-kaart. Handig om te weten is dat je geen kortingscode nodig hebt om van de vele interessante deals te kunnen genieten. Zelf gingen wij alvast eens op zoek naar enkele leuke kortingen waar je van kan genieten met jouw geldige Fnac-kaart tijdens de Fnac-dagen.

Tot 40% korting op telefonie & connected devices

Smartphones zijn de voorbije jaren erg populair geworden en dat merk je ook aan het aanbod van merken die smartphones aanbieden. De verschillende merken proberen steeds een zo goed mogelijke smartphone aan te bieden. Een goede camera, een langere batterijduur, een groter scherm, ... In de webshop van Fnac vind je smartphones van heel veel verschillende merken die gekend zijn zoals Apple, Samsung, Motorola, Google, OnePlus, Xiaomi, ... Tijdens de Fnac-dagen kan je tot wel 40% korting pakken op verschillende smartphones van deze merken. Zo kan je op de gloednieuwe iPhone 13 van Apple zelfs 6% korting krijgen.

Tot 50% korting op foto & action cam

Wie gepassioneerd is door fotografie of alles wat met beelden te maken heeft, weet hoe belangrijk het is om over kwalitatief materiaal te beschikken. Een degelijke camera zorgt ervoor dat je nog beter foto's of beelden kunt nemen en dat je zo dus nog beter werk kan afleveren. Maar de keerzijde is dat dat degelijk materiaal meestal ook z'n prijs heeft en dat een korting dus altijd welgekomen is. Tijdens de Fnac-dagen kan je in de webshop van Fnac of in één van de verschillende winkels tot 50% korting pakken op artikelen binnen de categorie foto & action cam.

Tot 60% korting op videospellen en gaming accessoires

Ontspannen is belangrijk en dat kan je doen op verschillende manieren. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om te gaan sporten, anderen komen dan weer tot rust tijdens het koken maar vooral jongeren kunnen tijdens het gamen eens de gedachten verzetten. Online gamen gaat vaak gepaard met bepaalde software en hardware die je nodig hebt zoals bijvoorbeeld een headphone, een keyboard, een controller, ... De Fnac-dagen geven jou als lid van Fnac om te profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel 60% korting op artikelen binnen de categorie videospellen en gaming accessoires. De kortingen zijn enkel geldig voor mensen die in het bezit zijn van een geldige Fnac-kaart.