5x inspiratie voor leuke voordelige babycadeau's

5x inspiratie voor leuke voordelige babycadeau's

5x inspiratie voor leuke gepersonaliseerde babycadeau's

Als iemand in je omgeving een kindje krijgt, wil je natuurlijk het perfecte cadeau vinden om in de kraammand te stoppen of om mee te nemen op kraamvisite. Want bij een bijzondere gebeurtenis hoort ook een bijzonder cadeau. Als je niet het risico wilt lopen dat je met iets standaards aan komt zetten, kijk dan eens naar de verschillende mogelijkheden om een babycadeau te laten personaliseren. Er zijn namelijk een hele hoop cadeau's die je kunt laten afstemmen op dat ene mini-mensje dat jij met je cadeau wilt verwelkomen én op de papa en mama die je wilt feliciteren.

Voordelige gepersonaliseerde cadeaus voor baby's

Als je gaat kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus voor baby's, kom je er al snel achter dat je de keuze hebt uit een eindeloze hoeveelheid super persoonlijke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan knuffels waar je de naam van de pasgeborene op laat zetten. Hetzelfde kun je doen met rompertjes en andere babykleertjes. Maar ook babydekentjes om op te spelen of om het kindje heerlijk warm te houden in de wieg kun je eenvoudig laten versieren met de naam van het kindje. Bovendien zijn er ook mogelijkheden waar je misschien minder snel aan denkt. Zo kun je bijvoorbeeld voorleesboekjes laten maken waarin de hoofdrolspeler de naam van de baby krijgt. En wist je dat je kant-en-klare babypakketten kunt kopen met daarin allemaal gepersonaliseerde producten? Hieronder vind je de allerleukste ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus onder elkaar.

1. Goedkope knuffels

Of je nou een lief klein knuffeltje cadeau wilt geven waar de kleine zijn eerste nachten op deze wereld lekker tegenaan kan kruipen, of juist een gigantische teddybeer die de ouders vol trots in de woonkamer kunnen zetten als een super zacht eerbetoon aan hun kersverse gezinsuitbreiding: het cadeau wordt natuurlijk extra leuk én persoonlijk als de naam van de kleine spruit op de knuffel staat. Op Yoursurprise vind je volop mogelijkheden om een knuffel te personaliseren. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door de naam met borduursels op de voetzolen of de buik van de beer te laten zetten. Maar je kunt er ook voor kiezen om de knuffel een t-shirt aan te trekken met de naam van de pasgeborene of met een foto van de baby en/of de ouders erop. Een andere manier om een knuffel te laten personaliseren, is door een knuffel te bestellen met een speciaal paspoort voor de knuffel. In zo'n knuffelpaspoort staat hoe de knuffel heet en dat hij bij de baby hoort. Dat maakt het cadeau toch nét dat stukje persoonlijker.

2. Voordelige rompertjes

Op rompertjes kun je je creativiteit nog veel meer kwijt dan op knuffels. Tuurlijk kun je op een rompertje ook gewoon de naam van het kindje laten zetten. Alleen dát is al een hartstikke leuk en persoonlijk cadeau! Maar een rompertje leent zich ook super goed voor een iets langer tekstje. Hierdoor kun je via het rompertje bijvoorbeeld een grapje richten aan de vader en moeder. Denk aan een rompertje met '@Papa: dit is de voorkant'. Laat je creativiteit de vrije loop en kom met een rompertje dat het kindje als gegoten zit en papa en mama aan het lachen maakt.

3. Afgeprijsde fotoboeken

Vrijwel alle ouders zullen het erover eens zijn dat de eerste jaar van het leven van hun kind razendsnel voorbij gaat. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken met dit cadeau! In dat eerste jaar verzamel jij namelijk de leukste foto's van de nieuwe wereldburger. Die foto's laat je vervolgens bundelen in een fotoboek met op de kaft een titel als 'Mijn eerste jaar'. Eventueel kun je de ouders al bij de geboorte symbolisch cadeau geven dat je dit gaat doen en hen vragen om jou gedurende het jaar hun dierbaarste foto's te sturen. Aan het eind van het jaar maak jij dan een selectie en een prachtig fotoboek. Op de website van Fotofabriek doe je dat in een handomdraai. Check zeker ook of er een Fotofabriek kortingscode beschikbaar is om zo nog goedkoper online te winkelen.

4. Goedkope kinderboekjes

Welk kind wil nou niet de held zijn van een eigen verhaal? Oké, een pasgeboren baby wil dat misschien nog niet. Toch lezen we kinderen van jongs af aan voor, lang voordat ze begrijpen wat we zeggen. En dat is niet voor niks: zo ontwikkelen zij namelijk hun gevoel voor taal en groeien ze op met verhalen. Bijzonder leuk zijn gepersonaliseerde boekjes als die van BubblyDoo, die onder meer verkrijgbaar zijn via de website waar je alles kan vinden: Bol.com. Hierin kun je namelijk zelf de naam invullen van het kind en een gepersonaliseerd voorwoord opgeven. Het resultaat is een boekje dat echt helemaal over de baby gaat. Een cadeautje voor op de groei! Want naarmate het kindje groter wordt, zal ineens de eerste keer zijn dat papa of mama het boekjes voorleest en hij of zij denkt: hé, dat gaat over mij!

5. Voordelige babypakketten

Voor wie niet kan kiezen uit al deze leuke gepersonaliseerde cadeaus, is dit misschien wel de beste cadeautip. Je hebt namelijk ook de optie om een heel babypakket te laten versieren met bijvoorbeeld de naam van de baby. Denk aan een combinatie van babyservies, babykleertjes, knuffels, speenkettinkjes en noem het maar op. Er zijn meerdere plekken waar je kant-en-klaar samengestelde pakketten in een handomdraai kunt laten personaliseren door simpelweg de babynaam in te vullen bij het afrekenen.