Stap stijlvol het seizoen in met de nieuwe collectie van de Bijenkorf

Stap stijlvol het seizoen in met de nieuwe collectie van de Bijenkorf

Stap stijlvol het seizoen in met de nieuwe collectie van de Bijenkorf

De winter is bijna ten einde en dat betekent dat er opnieuw heel wat leuke dingen op ons afkomen. Het einde van de winterperiode betekent eveneens de lancering van de nieuwe collectie van de Bijenkorf. De populaire Nederlandse winkelketen is de voorbije jaren een echte trendsetter geworden en dus kijken heel veel mensen uit naar de vele nieuwe items waaruit de nieuwe collectie van de Bijenkorf bestaat. De webshop van de Bijenkorf geeft ons de kans om alvast eens onze favoriete artikelen uit te kiezen en zo ons winkelmandje voor de komende lente- en zomerperiode te vullen met de nieuwste artikelen uit de webshop van de Bijenkorf.

Dames

De nieuwe collectie voor dames van de Bijenkorf bestaat uit artikelen gaande van statement kostuums tot kleurrijke blouses en trending sneakers. Als je echt geen inspiratie hebt om zelf een outfit samen te stellen, kan je ook altijd eens de outfits checken die samengesteld zijn met de meest populaire items. Wij namen alvast eens de nieuwe collectie voor dames onder de loep, en kwamen al snel enkele leuke artikelen tegen waarvan we nu al weten dat deze zeer populair zullen worden. We zien heel artikelen uit fleece en coole sneakers en vooral veel lichte kleurtinten. Daarom selecteerden wij deze stijlvolle Nenzo blazer met klepzakken van het merk Fifth House. Stijlvol, chique en past bij heel veel andere artikelen om zo jouw ideale outfit samen te stellen.

Heren

De nieuwe collectie van de Bijenkorf is er uiteraard niet enkel voor dames, maar ook de herencollectie bevat heel veel nieuwe artikelen. De selectie gaat van trainingspakken tot knitted hemden en coole sneakers. De herencollectie bestaat, in tegenstelling tot de vrouwencollectie, uit veel artikelen van allerlei verschillende kleuren. Wat ons het meest opvalt is het groot aanbod van sneakers dat terug te vinden is. Daarom kozen wij deze coole sneakers van het met Veja uit waarmee je jouw outfit kan vervolledigen. Mooi meegenomen is dat het duurzame sneakers zijn en gemaakt zijn met respect voor de mens, dier en/of milieu.

Kinderen

Wist je trouwens dat je in de webshop van de Bijenkorf ook een erg uitgebreide collectie van kinderkleding kan terugvinden? Net als voor dames en heren vind je er zowat alle mogelijke kledingartikelen voor jongens en meisjes. Het is algemeen geweten dat je voor kinderen best kledingartikelen koopt die tegen een stootje kunnen en waarmee ze een tijdje weg kunnen. Wij kozen als favoriet artikel voor deze leuke trui van het merk Tommy Hilfiger met als leuk detail logoborduring.

Wonen

Als laatste categorie in de webshop van de Bijenkorf vind je er de categorie wonen. Net als bij alle andere categorieën zoals kleding voor dames, heren en kinderen, vind je ook binnen de categorie wonen een nieuwe collectie. Je vindt er prachtige serviezen en unieke woonaccessoires of elektronica. Dankzij deze items kan je een stijlvol interieur creëren en maak je van jouw huis een echte thuis. Wij zochten alvast een leuk artikel uit en vonden het ook: een prachtig sierkussen van het merk ferm LIVING om jouw interieur helemaal af te maken.