Zomer Deals: Tot 30% korting bij de Bijenkorf

Zomer Deals: Tot 30% korting bij de Bijenkorf

Het mooiste tijdelijk voor minder

Met de zomer in aantocht ben jij misschien wel nog op zoek naar enkele leuke, nieuwe artikelen om jouw kledingkast op te fleuren en zo helemaal klaar te zijn voor die prachtige zomerdagen. Ben je op zoek naar badmode, lingerie, een broek, een coole trui, ... Check dan zeker eens de zomer deals van de Bijenkorf. Op dit moment krijg je er tot 30% korting waardoor je dus het mooiste tijdelijk voor minder kan kopen.

Dames

De sale voor dames is wellicht de meest interessante sale op dit moment. Met de warmere zomerdagen in aantocht kan het handig zijn om nu al eens de zomer deals van de Bijenkorf te checken. In de afzonderlijke sale voor dames kan je tot 30% korting pakken op veel artikelen. De grote selectie van afgeprijsde artikelen gaat van kleding tot schoenen, van accessoires tot cosmetica en van handtassen tot artikelen van designermerken.

Heren

Naast de dames komen bij de Bijenkorf uiteraard ook de heren aan bod. Net als bij de sale voor dames kan je ook bij de sale voor heren heel veel artikelen aan een verminderde prijs kopen, met tot wel 30% korting op een grote selectie. Misschien ben jij wel op zoek naar nieuwe kledingartikelen zoals een t-shirt, een broek of een trui? Of wil je nog snel een nieuw paar schoenen scoren voor de komende zomerdagen. Check zeker ook eens de accessoires en de categorie verzorging van de Bijenkorf met alle bijhorende kortingen tot wel 30% korting.

Kinderen

Kinderen hebben veel kleren nodig. Zeker tijdens de zomermaanden wanneer ze niet naar school moeten en ze dus alle tijd hebben om samen met hun vrienden te spelen en te ravotten. Op dit moment kan je bij de outlet van kindermode heel veel artikelen scoren met een korting tot 30% op heel veel artikelen. Een nieuwe trui, een nieuw paar schoenen of zelfs enkele nieuwe rompertjes voor de kleinsten: het aanbod van de kindermode outlet is erg uitgebreid en de kortingen zijn zeer interessant.

Wonen

Naast een enorm groot aanbod van kleding voor dames, heren en kinderen vind je in de webshop van de Bijenkorf nog heel veel andere artikelen. Zo is er ook de categorie Wonen waarin je alle mogelijke artikelen kan vinden om van jouw huis een echte thuis te maken. De categorie Wonen omvat een erg uitgebreid aanbod aan woonartikelen zoals bijvoorbeeld draadloze stofzuigers, meubels, reiskoffers, beddengoed, boeken, kookgerief, ... Dankzij de zomerdeals kan je een ruime selectie van de categorie Wonen aan een lagere prijs kopen, met tot wel 30% korting.