Een nieuwe balans: ontdek de nieuwe herfst/winter collectie van de Bijenkorf

Een nieuwe balans: ontdek de nieuwe herfst/winter collectie van de Bijenkorf

Een nieuwe balans: ontdek de nieuwe herfst/winter collectie van de Bijenkorf

Na de zomer zijn de herfst en vooral de winter alles behalve kleurrijke seizoenen. Gedaan met de warme temperaturen, weinig tot geen buitenactiviteiten meer, de inhoud van de kledingkast die verandert, ... Maar misschien is dat laatste wel het meest positieve aan de start van de herfst- en winterperiode. Voor veel webshops, waaronder ook de Bijenkorf, is dit het moment waarop ze hun nieuwe herfst- en wintercollectie voorstellen. Om herfstperiode positief aan te vatten, selecteerden we alvast onze favoriete artikelen uit de nieuwe herfst/winter collectie van de populaire winkel de Bijenkorf.

Mouwen met pit

De zomer is voorbij en de herfst is gestart. Dit betekent dus dat er een nieuwe collectie aankomt en die gaat natuurlijk gepaard met enkele nieuwe trends. Iets wat meteen opvalt als we enkele kledingstukken voor dames bekijken, zijn de geaccentueerde schouders en mouwen. Vooral de pofmouwen en de stoere schouder uit de jaren '80 zijn helemaal terug en liefst zo opvallend mogelijk. Als je het toch liever iets minder opvallend hebt, kan je kiezen voor een trui, blouse of jurk met een subtiele pofmouw.

Welcome to the jungle

Prints zijn al langer dan vandaag zeer populair. Maar de komende herfst en winter zijn de dierenprints echt helemaal terug. Jurken, blouses, broeken, jeans, ... Allemaal vind je ze terug in één of andere kleurrijke dierenprint. Check zeker ook eens de website van de Bijenkorf om te zien hoe de verschillende dierenprints met andere kledingstukken gecombineerd worden om zo jouw ideale outfit samen te stellen.

Less is more: zonder mouwen

Naast de pofmouwen kan het de komende herfst en winter ook gewoon... zonder mouwen. Denk maar aan de typische kledingstukken voor deze seizoenen zoals debardeurs, bodywarmers, gilets, ... Deze kledingstukken kunnen eigenlijk perfect gedragen worden tijdens de herfst en de winter, omdat ze kunnen dienen als een extra laagje wanneer het eens wat kouder is. Op de website van de Bijenkorf kan je zien hoe je de mouwloze kledingstukken op een originele manier kan combineren met bijvoorbeeld een blouse.

Opvallen met een oversized kraag

Een laatste trend voor de herfst en de winter die we jou zeker niet willen onthouden is de oversized kraag. Zeker in deze tijden waarin zowat iedereen op de werkvloer gebruik maakt van programma's om met anderen te videobellen zijn bovenstukken erg belangrijk geworden. Een kraag die dan een statement maakt zoals een oversized kraag maakt jouw outfit helemaal af. Leuk is dat je nu ook een kraag als een afneembaar onderdeel kan kopen en zo eindeloos kan combineren.