Tips voor leuke (en voordelige) geschenken voor Moederdag

Tips voor leuke (en voordelige) geschenken voor Moederdag

Tips voor leuke (en voordelige) geschenken voor Moederdag

Elk jaar is er weer dat moment dat je een leuk cadeau voor Moederdag probeert te verzinnen. Voor de één is dat een gelegenheid om een nóg mooier en persoonlijker geschenk te kiezen dan vorige jaren. Voor de ander is het een crime – natuurlijk houd je van je moeder, maar van welk cadeautje wordt ze nou echt blij? Natuurlijk gaat het ook om het gebaar, maar het is wel zo fijn om iets op de kop te tikken waarover ze nog jaren enthousiast tegen familie en vrienden vertelt.

Of jij nou zelf ideeën genoeg hebt voor een leuk Moederdagcadeau of dat het meer een verplichte oefening is, een beetje op de portemonnee letten willen we allemaal. Zeker met de inflatie en de hoge energieprijzen van dit jaar. Kijk daarom even naar onze suggesties voor leuke en ook nog eens betaalbare cadeautjes. Daarmee zet je je mam voor een mooie prijs 100 procent in het lentezonnetje!

Nu afgeprijsd: een echt fotoboek vol met jullie herinneringen

Goeie kans dat je moeder inmiddels ook actief is op Facebook, Instagram en Whatsapp, en daar elke foto die jij post liket. Maar waarschijnlijk is ze toch van een generatie die zijn foto’s nog liet uitprinten en in fotoboeken plakte, zodat het bezoek kon meegenieten van wat jullie gezin allemaal meemaakt. Geef je moeder weer eens zo’n lekker ouderwets fotoboek! Een leuk fotoboek van Albelli is nu voor een mooi bedrag te bestellen en makkelijk te vullen door foto’s te uploaden. Daarin zet je alle mooie belevenissen die jullie samen de afgelopen jaren hebben beleefd. En misschien ook de emotionele gebeurtenissen tijdens de zware momenten van de coronacrisis, toen jullie veel steun aan elkaar hadden. Wat je ook in het album zet, veel persoonlijker wordt een Moederdagcadeautje niet.

Koop voordeliger dan ooit een snoerloze stofzuiger

Misschien vind je het niet echt toepasselijk om je mam iets voor het huishouden te geven. Toch zal ze er erg blij mee zijn: tien tegen één dat zij het meeste doet in het huis, terwijl je pa werkt of TV kijkt. Een modern huishoudelijk apparaat kan haar taken stukken makkelijker maken, zeker als ze al wat ouder wordt. Een nieuwe stofzuiger zonder snoer van Dyson is een geweldige aankoop. Zo’n apparaat maakt even goed of beter schoon als een ouderwetse stofzuiger met snoer, zonder het vervelende in- en uitpluggen. Ga over een half jaartje maar eens vragen of je ma er blij mee is – wedden dat ze nooit meer zonder wil?

Betaalbaar: laat een boeket bloemen van Fleurop bezorgen

Zoals we al zeiden hoeft een Moederdagcadeau niet de hoofdprijs te kosten. Dat jij aan haar gedacht hebt en de moeite hebt genomen om iets te kopen, maakt je moeder al helemaal warm van binnen. Ook een boeket bloemen van een winkel als Fleurop is een prachtig bedankje voor alles wat ze voor je heeft gedaan. Het is zeker niet het duurste cadeautje, en toch kan je het heel persoonlijk maken, door een boeket te kiezen met de bloemen en kleuren waar je moeder van houdt. Dit is ook een uitkomst als je vanwege je werk of om een andere reden niet op bezoek kan komen op Moederdag. Laat gewoon boeket bloemen met een persoonlijke boodschap laten bezorgen en geef een belletje – opgelost!

Misschien zijn maaltijdboxen de perfecte gift voor jouw moeder – bespaar nu

Het aantal bedrijven dat maaltijdboxen levert is de afgelopen jaren erg gegroeid. Er zijn nu leveranciers die vegetarisch, luxe of juist betaalbare boxen vol verse ingrediënten bij je thuis bezorgen. En misschien dat je moeder al wel eens voorzichtig heeft gezegd dat zo’n service haar wel interessant lijkt. Bijvoorbeeld omdat het op haar leeftijd wat zwaarder wordt om zelf gezond te koken, of omdat ze niet veel inspiratie heeft om nieuwe gerechten op tafel te zetten. Een abonnement op de maaltijdboxen van Marley Spoon kan dan een echte topper zijn. Je ma krijgt dan elke week de ingrediënten én de recepten in huis om smakelijke, verrassende en gezonde diners te maken. En er is een kans dat je vader stiekem ook erg in z’n nopjes is met jouw cadeautje!

Korting op een verrukkelijk parfum of doucheproduct

Natuurlijk vindt je moeder het belangrijk om verzorgd voor de dag te komen, dus verzorgingsproducten en parfums zijn altijd een dankbaar cadeau. Je hebt vast al wel eens een lekker luchtje of badproduct voor moederdag gegeven, maar de keuze daarin wordt elk jaar nog steeds groter. Je kunt je moeder bijvoorbeeld geurkaarsen of wierookstokjes geven om een heet bad extra ontspannend te maken. Of een fijn haarverzorgingsproduct of een gezichtsscrub – ouder wordende dames zijn gevoelig over hun uiterlijk. En je hoeft er niet aan te twijfelen dat ze een parfum van ICI PARIS XL ook op prijs zal stellen. Dat is één van de artikelen die je hier met korting aanschaft en die jouw een perfect Moederdagkadootje in handen geven.