Samsung #YouMake: jij bepaalt alles

Samsung #YouMake: jij bepaalt alles

Samsung #YouMake: jij bepaalt alles

Als je iets koopt, dan kan je vaak wel bepaalde keuzes maken zoals bijvoorbeeld de afmeting, het kleur, ... Maar toch moet je je meestal ook neerleggen bij hoe het artikel of product te koop aangeboden wordt. Maar niemand kent jouw leven zoals jij dat doet en daarom krijg je als klant bij Samsung de controle en kan je jouw technologie en gebruikerservaringen verwisselen, aanpassen en volledig afstemmen op hoe je leeft. Zo kan je producten volledig gaan aanpassen aan jouw eigen voorkeuren en verder mee-evolueren met jouw eigen lifestyle.

Galaxy Z Flip 3

Onlangs werd de Samsung Galaxy Z Flip3 benoemd tot één van de beste uitvindingen van 2021 door het tijdschrift TIME. Deze smartphone van Samsung kan je makkelijk in jouw broekzak of handtas steken en past zelfs in de meest strakke jeans. De smartphone bestaat uit een compact design, heeft een handige flex-modus en is gemaakt voor avontuur.

The Frame

Deze smart tv van Samsung is meer dan enkel en alleen een televisietoestel. The Frame is een tv dat ook dienst kan doen als kader. Wanneer je niet naar tv kijkt, dan kan je kunst laten afbeelden zodat het precies een schilderij is. Je kan zelf verschillende kunstwerken downloaden en er op laten tonen.

The Freestyle

Zoek je een projector? Dan heb je met The Freestyle van Samsung jouw ideale smart portable projector gevonden. Het toestel kan automatisch scherp en horizontaal beeld in de juiste verhouding middels de instant set-up. Het handige portable en flexible design zorgt ervoor dat je overal makkelijk content kan projecteren op bioscoopformaat.

Bespoke koelkast

Over de Bespoke koelkast kan er veel gezegd worden. Maar het belangrijkste dat je over dit toestel moet weten is dat het volledig aanpasbaar is naar jouw eigen wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en materialen en kan je kiezen voor 1 deur of 2 deuren.

Galaxy S22 Accessory

Op zoek naar leuke accessoires voor jouw Samsung Galaxy S22? Check dan zeker eens alle verschillende accessoires die je online kan aankopen via de website van Samsung. Zo kan je er hoesjes kopen, maar ook watch straps, keyboards, battery packs, ...

Galaxy Watch4

Een smartwatch is tegenwoordig niet meer weg te denken. Via de website van Samsung kan je de Galaxy Watch4 aankopen en kan je er kiezen uit veel verschillende ontwerpen. Zo kan je er kiezen voor andere wijzerplaten, andere kleuren, ... Check zeker eens het uitgebreid aanbod en vind er jouw ideale smartwatch!

Smart Monitor

De Smart Monitor van Samsung is wellicht één van de beste uitvindingen ooit. Mobiele connectiviteit, smart hub, remote access, voice assistant, ... Via de Smart Monitor van Samsung kan je eigenlijk alle kanten uit. Zo kan je er bijvoorbeeld door thuiswerken door op afstand toegang te krijgen met je computer op kantoor. Check alle mogelijkheden van de Smart Monitor op de website van Samsung.