De leukste ideetjes voor een cadeautje op internationale vrouwendag

De leukste ideetjes voor een cadeautje op internationale vrouwendag

8 maart is het internationale vrouwendag. Een dag waarop vrouwen in het zonnetje worden gezet. Misschien lijkt het jou leuk om een vrouw in je leven in het zonnetje te zetten, maar weet je niet precies wat je moet geven. In dit artikel bespreken we enkele opties. Of het nu om je vriendin, vrouw, huisgenote, collega moeder of schoonmoeder gaat, er zit voor iedereen wat bij.

Bloemen

Bij uitstek de meest populaire optie. Je zit immers altijd goed! Een leuke aanbieder is Euroflorist, de bloemen die je hier besteld worden vaak dezelfde dag nog bezorgd!

Lingerie

Een gewaagd cadeau, omdat dit zo afhankelijk is van smaak. Bovendien is het geven van lingerie enorm intiem, daarom raden we aan dit alleen te doen als het een cadeau is voor je vrouw of vriendin. Voorkom dus die vervelende rechtszaak en gesprekken met Personeels Zaken over ongepaste opmerkingen op de werkvloer en geef geen ondergoed aan je vrouwelijke collega's! Dit kan immers verkeerd geïnterpreteerd worden. Een belangrijk voordeel van het geven van bijvoorbeeld een cadeaubon voor de Hunkemöller is dat het stiekem een cadeautje voor jezelf in de toekomst is. Je vrouw of vriendin kiest er een mooi setje uit en kan hier jou op haar beurt weer mee verrassen.

Eten

Een cadeau dat voor iedereen gepast is: lekker eten! Je kunt je vrouw of vriendin mee uit eten nemen naar haar favoriete restaurant. Voor je collega of je moeder die je in het zonnetje wilt zetten kun je op een lekkere lunch trakteren. Is er te weinig tijd voor een uitgebreide lunch? Dan kun je natuurlijk altijd een pizza laten bezorgen via Pizza Hut. Bovendien scheelt dit financieel een stuk, terwijl het toch een attent gebaar is!

Boeken en literatuur

Voor de vrouw die van lezen houdt is een boek natuurlijk altijd een goed cadeau. Voorwaarde is wel dat het een boek is wat in de smaak valt. Ken dus je ontvanger. Weet je niet precies waar je de vrouw in je leven mee blij kunt maken? Dan valt een boekenbon voor Bookspot altijd goed in de smaak!

Kleding en accessoires

Kleding geven of een tas cadeau doen kan bij iedereen, maar wederom het probleem van smaak. Wat jij bijvoorbeeld een mooie tas vindt, kan de vrouw in je leven wel een verschrikkelijk stuk aan elkaar genaaid leer vinden. Met een cadeaubon zit je wederom goed. Een andere optie is de vrouw in kwestie mee te nemen naar de winkel en te laten weten dat jij trakteert. Mogelijk is Etam een leuk idee?

Make-up, parfum en verzorging

Vrouwen hebben vaak hun eigen favoriete schoonheidsproducten en luchtjes. Enkele leuke ideeën voor een cadeaubon zijn de L'Occitane cadeaubon voor parfum en gezichtsbehandelingen, de Douglas voor parfum en make-up of Perfumetrader voor het lekkere luchtje waar ze bekend mee is. Wederom een leuk cadeau voor elke vrouw, van je vrouw tot je schoonmoeder!

Kortingscodes en aanbiedingen bij de leukste webshops

Hieronder vind je alvast nog enkele interessante kortingscodes en acties waarmee je van nog meer extra korting kan genieten bij meerdere webshops. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!