De meest populaire websites om voordelig online eten te bestellen

De meest populaire websites om voordelig online eten te bestellen

De meest populaire websites om voordelig online eten te bestellen

Het kan tegenwoordig erg makkelijk en snel: op drukke dagen waar de consument een volle agenda heeft, kan 's avonds met een paar klikken binnen een bepaalde tijd een (warme) maaltijd aan huis bezorgd worden. Maar waar kan tegenwoordig allemaal online eten besteld worden? Door de vele websites met ieder een eigen divers aanbod van producten en smaakstijlen, kan men soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom is in dit artikel een overzicht te vinden van enkele populaire webshops waar de consument een maaltijd kan bestellen en deze vervolgens thuis kan laten afleveren.

De goedkoopste: Hello Fresh

Om te beginnen met de maaltijdboxen van HelloFresh. Deze website bezorgt echter geen kant- en klaarmaaltijden bij de deur. Zij bezorgen de ingrediënten van een bepaalde maaltijd aan huis, zodat de consument de maaltijd zelf klaar kan maken. De consument kan dan kiezen welke maaltijdboxen zij wensen geleverd te krijgen. Zo scheelt dit voor de consument alsnog tijd (er hoeven immers geen boodschappen meer gedaan te worden), en op deze manier kan men toch een smakelijke maaltijd naar keuze klaarmaken. Deze website bedenkt bovendien vaak recepten en maaltijden waar men thuis misschien zelf niet in eerste instantie aan denkt, wat ook weer zorgt voor nieuwe (extra) inspiratie in de toekomst. Voor deze webshop is een lidmaatschap vereist.

Voordelige boxen bij Food Bag

De Belgische tegenhanger van bovengenoemde webshop is de maaltijdbox van Foodbag. Zij beloven dat de producten die in de maaltijdbox geleverd worden, daadwerkelijk van de eigen bodem komen. Ook bij deze webshop worden wekelijks maaltijdboxen afgeleverd bij de klanten, zodat zij de maaltijd daarna thuis zelf kunnen bereiden. Ook voor deze webshop is een lidmaatschap vereist, om zo gebruik te kunnen maken van de wekelijkse maaltijdboxen. Bekijk zeker ook eens of er geen kortingscode beschikbaar is om jouw bestelling nog goedkoper te plaatsen.

Korting pakken bij Marley Spoon

Om in de sfeer van de maaltijdboxen te blijven hangen, kan ook de webshop van Marley Spoon niet overgeslagen worden. Deze webshop kan gezien worden als een van de grote (opkomende) spelers op het gebied van maaltijdboxen aan huis afleveren bij consumenten. Wekelijks voorzien zij klanten van de juiste producten/hoeveelheden om thuis een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Zoals bij voorgaande webshops, is ook bij deze webshop een lidmaatschap nodig om zo maaltijdboxen te kunnen laten afleveren.

Goedkoop eten bij Take Away

Iets heel anders dan de bovengenoemde webshops is de overzichtelijke website van TakeAway. Deze webshop kan gezien worden als een soort schakel tussen een bepaald restaurant en de consument. De consument besteld via deze webshop een kant- en klare maaltijd en deze wordt zo snel mogelijk afgeleverd bij de klant, vaak door het restaurant zelf, maar ook door bezorgers in dienst van de webshop zelf. De klant hoeft, in tegenstelling tot bij de maaltijdboxen, niet thuis de maaltijd nog zelf te bereiden.

Besparen via Collect & Go

Weer een andere soort webshop is de website van Collect&Go, het online-bestelproces van Colruyt -een Belgische supermarktketen- die op deze site de mogelijkheid biedt voor klanten om online de boodschappen te bestellen en deze op een bepaalde datum/tijd op te halen. Net zoals met de maaltijdboxen, die eerder in dit artikel zijn genoemd, ligt de bereiding van de maaltijd ook bij deze webshop in handen van de consument zelf. Aangezien het hier gaat om een supermarktketen, kunnen ook andere producten besteld worden, waardoor de klant zelf zijn voorraad naast de online winkelwagen van de Colruyt kan leggen.

Voordelige dranken bij Drankdozijn

Iets heel anders dan een maaltijd(box) is deze Amsterdamse webshop. Op de site van Drank Dozijn kunnen consumenten (alcoholische) dranken bestellen en deze vervolgens thuis laten afleveren. Dit kan allemaal voor een, volgens de website, aantrekkelijk lage prijs. Deze webshop heeft ook vaak aanbiedingen, waardoor de consument bestellingen met korting kan plaatsen. Op deze website is een groot assortiment aan dranken te vinden, waardoor voor iedereen wat wils is. Na het plaatsen van de bestelling, wordt deze bestelling enkele dagen later aan huis afgeleverd door een postbedrijf.

Lekkere wijnen aan de beste prijzen bij Wijnvoordeel

Om in de sfeer van alcoholische dranken te blijven wordt tot slot deze webshop genoemd. Via de gespecialiseerde website Wijnvoordeel kunnen wijnliefhebbers online wijn bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens kunnen consumenten grotere (bulk)inkopen doen, waardoor wijnliefhebbers nooit zonder een goed glas wijn hoeven te zitten. Na het online plaatsen van een bestelling, wordt de gekozen wijn bij de consument aan huis afgeleverd. Dankzij het grote assortiment kan men hier altijd wel iets bestellen, om enkele dagen later te kunnen genieten van een wijntje naar keuze.