Back to School? Zo start je voordelig het nieuwe schooljaar!

Back to School? Zo start je voordelig het nieuwe schooljaar!

Back to School? Zo start je voordelige het nieuwe schooljaar!

Het nieuwe schooljaar is alweer bijna in aantocht, en dat betekent dat er ook de nodige nieuwe producten moeten worden gekocht. Niet alleen de zoveelste geodriehoek die je toch weer kwijtraakt, maar misschien is je tas ook wel aan vervanging toe. Er zijn een aantal dingen onmisbaar wanneer jij succesvol het nieuwe schooljaar wil gaan starten!

Goedkoop spullen merken

Iedere scholier weet dat sommige dingen simpelweg op magische wijze verdwijnen op school. Geodriehoeken staan met stipt op nummer één, maar ook rekenmachines, pennen, etuis, schriften en wat dan al niet meer verdwijnen op mysterieuze wijze uit je tas.

Nu is het niet zo erg als je een keer een pen of geodriehoek kwijtraakt, maar met duurdere spullen is het zonde als deze kwijtraken of gestolen worden. In de bovenbouw moeten de meeste scholieren een dure rekenmachine aanschaffen. Het kan dan handig zijn om deze te markeren met je naam en eventueel adres en telefoonnummer. Bij de gespecialiseerde webshop Goedgemerkt kan je plaklabels kopen om op jouw spullen te plakken. Op deze manier is de kans groter dat je jouw spullen terug kunt vinden wanneer deze kwijtraken. Check zeker ook eens de plaklabels van My Nametags in allerlei varianten en kleuren. Deze zijn met name leuk voor de wat jongere kinderen. Zo zijn er bijvoorbeeld plaklabels met een voetbalprint, ideaal voor de voetballiefhebber!

Een nieuwe outfit in solden

Het begin van het nieuwe schooljaar vraagt ook om een nieuwe outfit. Je kunt natuurlijk naar het winkelcentrum gaan, maar je kunt ook thuis vanuit je luie stoel gemakkelijk nieuwe kleding bestellen. Kijk bijvoorbeeld bij Jacadi en de kleding van JBC. Zij verkopen naast kinderkleding ook kleding voor dames en heren, dus je kunt meteen voor het hele gezin bestellen! Ook een paar nieuwe schoenen zijn vaak niet overbodig, aangezien veel leerlingen vele kilometers maken door de schoolgangen om zich van lokaal naar lokaal te manoeuvreren

Deals op telefoonhoesjes

Veel kinderen krijgen van hun ouders een nieuwe telefoon wanneer zij naar de middelbare school gaan. Echter, is het niet nodig om ieder schooljaar een nieuwe telefoon aan te schaffen. Wel is het van belang om je telefoon voldoende te beschermen. Het is vaak druk op school, en een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Zo kan je telefoon in het toilet vallen, van de trap af denderen, of per ongeluk een keertje op de grond vallen. Het is dus zinvol om in een goed telefoonhoesje te investeren. Als je een goed telefoonhoesje hebt, weet je namelijk zeker dat je telefoon niet meteen kapot is als hij een keertje valt. Je kunt op de website naar het uitgebreid aanbod van Smartphonehoesjes kijken naar een geschikt hoesje voor jouw telefoon. Zij bieden hoesjes aan voor bijna alle merken en soorten die op de markt zijn, dus ook vast voor jouw telefoon!

Belangrijker dan een hoesje, is misschien nog wel de screenprotector. De screenprotector zorgt er niet alleen voor dat jouw telefoon krasvrij blijft, maar zorgt er ook voor dat er geen barsten ontstaan wanneer deze een keer valt. Over het algemeen zijn er twee soorten screenprotectors beschikbaar: van plastic en van glas. Het is verleidelijk om een screenprotector van plastic te kopen. Deze zijn namelijk niet alleen een stuk goedkoper dan die van glas, maar ook dunner. Echter, beschermen deze amper wanneer je telefoon valt. Het is dus beter om te investeren in een screenprotector van glas (die zijn vaak al vanaf tien euro te koop). Het is wel een iets dikker laagje op je telefoon, maar je zult de screenprotector eeuwig dankbaar zijn als jouw telefoon ongedeerd is gebleven na een valpartij! Wat voor telefoons geldt, geldt natuurlijk ook voor tablets en laptops. Steeds meer scholen vragen van hun leerlingen om een tablet of laptop te gebruiken tijdens de lessen. Ook voor deze apparaten kan je dus een screenprotector aanschaffen van glas. Een ander voordeel van de screenprotector is dat jouw apparaat (of het nu een tablet, telefoon of laptop is) er uit blijft zien als nieuw. Wanneer je klaar bent met school, of een nieuw apparaat koopt, kan je zo je oude apparaat nog voor een goede prijs verkopen! In feite is de screenprotector dus een investering.

Een stevige tas voor een goede prijs

Als je naar school gaat, moet je vaak veel boeken meenemen. Het is dan ook van belang dat je een stevige tas hebt, om al je boeken naar de verschillende lokalen te kunnen sjouwen. Bij de grote online winkel Spartoo zijn er veel verschillende tassen te koop, voor zowel jongens als meisjes, waardoor je zeker een tas vindt die goed bij jou past. Let wel op, want niet iedere tas is geschikt om als schooltas te gebruiken. Vaak is er een Spartoo kortingscode beschikbaar om zo nog goedkoper online te winkelen bij Spartoo.

Waar moet een goede schooltas aan voldoen?

Bij voorkeur kies je voor een rugzak, al zijn deze natuurlijk niet zo modieus. Een schoudertas zorgt er namelijk voor dat je het gewicht van de tas aan een kant van je lichaam draagt, wat na verloop van tijd nek- en schouderklachten tot gevolg kan hebben. Zorg ervoor dat de hengsels goed verstelbaar zijn, en bij voorkeur 'padded'. Dit zorgt ervoor dat de tas een stuk comfortabeler op de rug hangt. Uiteraard kan je kiezen voor een schoudertas als je weet dat je niet zoveel boeken mee hoeft te nemen, of als je een kluisje hebt waar je tussentijds je boeken in op kunt bergen.