Zo kan je makkelijk afkoelen bij warm weer

Zo kan je makkelijk afkoelen bij warm weer

Zo kan je makkelijk afkoelen bij warm weer

Iedereen kent het probleem: hoe warmer het weer, hoe meer je behoefte hebt aan verkoeling. Natuurlijk verschilt dat per persoon: de één kan nu eenmaal beter tegen warmte dan de ander. Maar als het echt warm wordt, zoekt iedereen naar mogelijkheden om het lijf af te koelen. Je kan uiteraard gaan zwemmen of een douche nemen. Je handen, polsen en onderarmen onder de koude kraan houden, helpt ook. Een flinke plens water in je gezicht koelt tijdelijk ook al aardig af. Maar er zijn nog zoveel andere mogelijkheden.

Bespaar geld met ventileren

Want met een goeie ventilator kan je het klimaat in huis ook flink verbeteren. Als je kiest voor een prima, maar goedkope ventilator op AliExpress, dan heb je hem binnenkort al in je woon- of slaapkamer staan. Zet hem op een goede afstand, zodat hij niet teveel in je gezicht blaast. En kies voor een passende snelheid. Met matige warmte is de laagste stand wellicht al voldoende. Die luchtverplaatsing geeft jou het gevoel dat het een stuk minder warm is, heerlijk.

Ga voordelig shoppen

Veel winkels hebben airco. Terwijl veel mensen buiten lopen te puffen, kan jij je slag slaan in de Solden bij de Bijenkorf. Wie weet van wat voor leuke voordeeltjes jij gebruik kunt maken tijdens deze Sale. Wellicht vind je er ook nog leuke aanbiedingen die jou het leven wat koeler en dus aangenamer maken, al is het maar iets om ijsblokjes te maken of jouw dranken onderweg koel te houden. Van deze uitverkoop word je zo blij dat je zo goed als vergeet hoe vervelend je die hoge temperaturen vond.

Groupon met korting

Het geldt voor meer dingen in het leven: als een ander het niet voor je doet, dan moet je het zelf maar oppakken. Zorgt niemand voor enige verkoeling in jouw leven? Dan heb je alle reden om zelf eens in actie te komen. Bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar leuke gadgets bij Groupon. Daar kan je altijd een leuke slag slaan, wellicht zelfs meerdere deze keer. Met afgekoelde prijzen kom jij die warme zomer wel door.

Groupon gadgets

Voordelig en luchtig wandelen

Nogal wat mensen krijgen last van warme voeten naarmate de temperatuur stijgt. Juist hier kan je heel makkelijk zelf iets aan doen. Want zolang je normale schoenen blijft dragen, zullen je voeten nooit afkoelen. Ja, als je je schoenen uit doet. Maar wat is een goede middenweg? Juist, je kans grijpen met leuke sandalen bij Sarenza. Als je ze eenmaal een keer hebt gedragen, dan wil je met warm weer vast niets anders meer. De dichte schoenen kunnen even tot rust komen. Sandalen geven luchtigheid aan je voeten, en aan je leven. Je zult merken dat je je een stuk prettiger voelt.

Afgeprijsd zwemmen

We noemden zwemmen al even. Maar een eigen zwembad in de tuin, wie wil dat nou niet? En voor elke tuin, hoe klein ook, is wel een zwembad bij Fun te vinden. Zwemmen laat jouw hele lijf weer op een aangename temperatuur komen. En ben je na een uur toch weer wat verhit geraakt? Dan neem je toch gewoon even een nieuwe kleine of grote duik? En je hoeft er de deur niet voor uit.

zwembad bij Fun

Voor de beste prijs vliegen

Maar heb je het hier nou echt even helemaal gehad met die warmte? En was je er sowieso wel aan toe om er eens tussen uit te gaan? Wat houd je tegen om een vakantie te plannen? Een goeie speurneus kan altijd aantrekkelijk op reis naar een koelere bestemming via Brussels Airlines. Dus ga op zoek naar een leuke, minder warme bestemming, en je komt heerlijk uitgerust thuis, en afgekoeld uiteraard.

Besparen met zwemmen in een waterpark

Maar misschien wil je liever niet te ver van huis, of wil je je vakantiegeld liever aan iets anders besteden. Dan kan je altijd nog beslissen er dichter in de buurt op uit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook afkoelen in Aqualibi. Als dat geen verkoelend vooruitzicht is. Je kan van het ene naar het andere zwembad. En heb je even genoeg van die ene glijbaan? Er zijn glijbanen te over. Voor waterratten is dit een waar paradijs. Je vergeet snel hoe warm het thuis ook alweer was.

afkoelen in aqualibi