Unlock exclusieve aanbiedingen bij Samsung

Unlock exclusieve aanbiedingen bij Samsung

Regelmatig kan je bij Samsung via de website profiteren van leuke kortingen of promoties die slechts tijdelijk geldig zijn. Op dit moment kan je een pak exclusieve aanbiedingen ontdekken tijdens Samsung Unlocked. Wanneer je de website gaat bezoeken, merk je al snel dat er heel veel producten en artikelen van het Samsung aanbod tijdelijk aan een goedkopere of lagere prijs aangeboden worden. Je kan er kiezen uit mobiele apparaten, tv & soundbar, huishoudelijk of monitoren en IT. Wij bekeken alvast eens de selectie van afgeprijsde artikelen.

Mobiele apparaten

De selectie van afgeprijsde artikelen die deel uitmaken van de Samsung Unlocked promotie bestaat bijvoorbeeld ook uit verschillende mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en ook handige smartphone bundels die je kan kiezen. Het aanbod van smartphones bestaat uit de verschillende gekende Samsung smartphones zoals bijvoorbeeld de Galaxy S22, de Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Fold 3 5G, ...

Naast het aanbod van smartphones is er ook een ruim aanbod van tablets die je bij Samsung tijdelijk aan een lagere prijs kan kopen. Zo kan je er kiezen uit de gekende tablets Galaxy Tab die je er terug kan vinden in verschillende kleuren, formaten, ...

Leuk om te weten is dat je tijdens de Samsung Unlocked promotie ook extra voordeel kan pakken op diverse Smartphone bundels die tijdelijk aangeboden worden. Zo kan je bijvoorbeeld een bundelproduct kiezen dat bestaat uit enerzijds de gloednieuwe Galaxy A53 5G samen met de Galaxy Watch4 Classic waarbij je maar liefst €50 kan besparen dankzij het bundelvoordeel.

TV & Soundbar

Naast het enorm groot aanbod van mobiele apparaten vind je tijdens de Samsung Unlocked promotie ook een erg uitgebreid aanbod van artikelen binnen de categorie TV & Soundbar terug. Heel veel tv's in verschillende formaten zijn tijdelijk erg aantrekkelijk geprijsd. Je kan er tv's kopen van bijvoorbeeld 65", maar ook van 75" of 50". Bekijk zeker eens de adviesprijs en vergelijk deze met de prijs waaraan de tv's momenteel verkocht worden, zo weet je meteen hoeveel je bespaart.

Ben je nog op zoek naar een bijhorende soundbar om zo jouw tv-ervaring nog te verbeteren? Check dan zeker eens de bundels waarbij je een tv en soundbar samen aan een zeer aantrekkelijke prijs kan kopen. Nu kan je genieten van tot wel €300 bundelvoordeel op een tv + bijpassende soundbar.

Huishoudelijk

Ook binnen de categorie huishoudelijk vind je heel veel artikelen die je tijdelijk met extra voordeel kan kopen. Zo kan je nu een nieuwe wasmachine kopen en tot €150 extra voordeel pakken op verschillende wasmachines en drogers. Check zeker eens de korting op de populaire Samsung AddWash wasmachine: je kan er tot wel €150 korting pakken op dit toestel. Ook hier kan je opnieuw profiteren van bundelvoordeel waarbij je een nieuwe wasmachine kan kopen in combinatie met een droogkast en zo te profiteren van 20% bundelvoordeel.

Monitoren en IT

Als laatste is er de categorie monitoren en IT. Een goede monitor van perfecte kwaliteit is erg belangrijk om jouw werk goed te kunnen doen of om optimaal te kunnen genieten van het gamen. Bij Samsung kan je tijdens Samsung Unlocked tot €200 extra voordeel pakken op verschillende monitoren. Zo pak je bijvoorbeeld €200 extra voordeel op de prachtige 49" DQHD Curved Gaming Monitor Odyssey G9. Check zeker ook eens de andere aanbiedingen en mis zo geen enkele van de Samsung Unlocked promoties.