Voor de beste prijs aan de herfstschoonmaak beginnen

Voor de beste prijs aan de herfstschoonmaak beginnen

Voor de beste prijs aan de herfstschoonmaak beginnen

Als de zomer op zijn einde loopt en de dagen stilaan terug kouder worden is het voor veel gezinnen traditioneel tijd voor de herfstschoonmaak. Een schoon huis is dan ook nog net dat tikje belangrijker als vaak naar buiten gaan er niet meer in zit. Liever dan op de bank zitten in een stoffig huis stroop je de mouwen op om van jouw huis een echt paleis te maken. Maar hoe zorg je er nu voor dat je deze goede gewoonte op de meest voordelige manier aan kunt pakken? Hoe kan je van jouw herfstschoonmaak een goedkope en effectieve tijdsbesteding maken?

Besparen op de schoonmaakartikelen

Wat je tijdens de herfstschoonmaak zeker niet mag vergeten? Het klinkt niet logisch maar de buitentegels en het terras is daar het antwoord op! Als je hier niet oplet kan de nakende koude en de vorst de tegels en jouw terras beschadigen. Dit schoonmaken doe je door het onkruid te verwijderen, door er eventueel met de hogedrukspuit even over te gaan en door de tegels met de juiste producten schoon te maken. Gelukkig kan je voor dergelijke schoonmaakartikelen bij Albert Heijn terecht. Hier vind je bovendien vaak een stevige korting en een ruim assortiment terug.

ah korting

De beste prijs voor verf

Nog iets waar je tijdens de herfstschoonmaak niet voorbij aan mag gaan: de optie om een nieuw likje verf aan te brengen. Het is het geknipte moment voor een likje verf aan de buitenmuren. Nog warm en droog genoeg om buiten te verven. Niet zo warm dat je in zwijm valt na enkele uren doorwerken. Ook binnen kan je voor de herfstschoonmaak een nieuw laagje aanbrengen. Welk moment is er nu meer geschikt om te verven dan vlak voor een grote schoonmaak? Met een nieuw kleurtje dankzij deverfwebshop ga je moet goede moed en met veel energie de winter in.

deverfwebshop korting

Voordelig klussen

Om in dat elan verder te gaan: nog voor het echte schoonmaken begint is het geen slecht idee om even na te gaan welke klusjes in huis nog kunnen worden uitgevoerd. Die kan je beter nu uitvoeren dan er nog een paar maand mee wachten. Ook hier geldt dat het slim is om vlak voor een grote schoonmaak de werken uit te voeren. Zo zijn die werken klaar en blijft het huis toch proper achter. Ben je op zoek naar de beste manier om goedkoop te klussen? Dan kan je klussen met alles van de Afwerkingshop. Goed bekeken!

afwerkingshop korting

Besparen op stofzuigers

Een schoon huis betekent een stofvrij huis zonder haren van dieren, zonder kruimels van eten en zonder restjes vuil die doorheen de woning verspreid zijn. Klinkt gemakkelijk maar dat blijkt het in de praktijk toch niet te zijn. Bij veel mensen is het huis stofvrij houden een ware uitdaging. Gelukkig hoef je vandaag de dag niet meer te zeulen met een zware stofzuiger om hier iets aan te veranderen. Koop voor de herfstschoonmaak bijvoorbeeld een handige steelstofzuiger van Dyson. Een dergelijk model kan je vlot met één hand bedienen en valt vaak aan een sterke korting te verkrijgen. Afhankelijk van het type vloer dat er bij jou ligt is een andere steelstofzuiger de geknipte match. Er zijn immers stofzuigers die geschikt zijn voor harde vloeren zoals laminaat en parket en er zijn er die eerder gespecialiseerd zijn in tapijt of tegelvloeren.

dyson korting

Aan een prijsje de ramen doen

De ramen zijn een onderdeel van het huis die doorheen de zomer en de lente af kunnen zien. Heel wat stof vergaart zich op het raam en bovendien is het lastig om in de hete zomer de ramen te kuisen. Hoe komt dat eigenlijk dat er in de zomer steevast lelijke strepen verschijnen? Dat heeft alles te maken met de zon die de ramen aan het opwarmen is. Dat heeft tot gevolg dat jouw schoonmaakmiddel sneller verdampt en dus die strepen na begint te laten. Om dat te vermijden kan je de ramen beter wassen op een relatief koele herfstdag. Wil je dit aan de beste prijs en met kwalitatieve producten doen? Dan kan je één van de vele goede producten van Kruidvat inschakelen. Dat is slim shoppen.

kruidvat korting

Stofzuigen voor de laagste prijs

Nog zoiets waar de stofzuiger die je voor een prikje hebt gekocht een gouden koop voor is: de vloerkleden. De vloerkleden buiten uitkloppen is iets wat veel mensen niet doen of nauwelijks kunnen onthouden wanneer ze dat nog eens gedaan hebben. Een vloerkleed is dan wel mooi maar is ook een echte magneet voor vuil. Stof, haren en kruimels verzamelen zich aan een sneltempo in het vloerkleed. Klop deze dan ook even uit bij de start van de herfstschoonmaak en stofzuig de vloerkleden daarna grondig. Wedden dat ze er meteen ook stralender uit zien?

Voor een actieprijs dweilen

Ben je dan klaar als je alle voorgaande stappen met de juiste producten onderneemt? Natuurlijk niet. Naast al het werk buiten, de ramen, het uitkloppen van de tapijten en het stofzuigen in huis is dweilen een onmisbaar onderdeel van een herfstschoonmaak. Door te dweilen verwijder je die hardnekkige vuile vlekken die je ziet en ook het vuil dat je niet ziet. Zo heb je voor het eerst sinds lang een vloer die je oprecht proper mag noemen. En dat hoeft bovendien niet veel te kosten met de voordelige producten die je in de winkelrekken vindt!