Samsung #YouMake: kies zelf voor welke stijl je gaat

Samsung #YouMake: kies zelf voor welke stijl je gaat

Samsung #YouMake: kies zelf voor welke stijl je gaat

Tegenwoordig kies je zelf wat je wil en wat je doet. Zo kan je dankzij Samsung #YouMake ook jouw eigen favoriete producten volledig gaan personaliseren en stylen zodat deze perfect bij jou en jouw manier van leven passen. Want zeg nu zelf: wie kent er jouw leven beter dan jijzelf? Daarom laat Samsung jou via #YouMake technologie en gebruikerservaringen verwisselen, aanpassen en volledig afstemmen op hoe jij leeft.

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Een van de uitdagingen van Samsung is om voortdurend te innoveren maar ook het omarmen van het nieuwe normaal en van wat jij nodig hebt en bovendien graag wilt. De producten die door Samsung gecreëerd worden, zijn dan ook volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren en kunnen helemaal mee-evolueren met jouw eigen persoonlijke lifestyle. Hier ben jij dus het hoofdpersonage en ben je volledig in staat om alles zelf in handen te nemen. Pas zelf jouw technologieën en ervaringen op maat aan en maak er zelf iets van.

Design dat bij jouw stijl past

Kies zelf een eigen stijl en maak hiermee een statement met een eigen persoonlijk stukje van jezelf. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de dingen die jouw dag maken te personaliseren. Samsung helpt jou hierbij door jou een uitgebreide waaier aan te bieden van kleuren, accessoires en ontwerpen. Dankzij het aanbod is er altijd wel een optie die bij jouw stijl zal passen. Zo kan je ook volledig zelf gaan bepalen hoe je met jouw eigen apparaten omgaat en zo ontdek je ook hoe je het dagelijkse leven eenvoudig kan maken. De SmartThings van Samsung maken het zo eenvoudig om van elk moment te genieten op bijvoorbeeld een feestje, een filmavond, thuiswerk of zelfs wanneer je de was doet.