Ontdek de nieuwe Samsung S22 series (en ontvang gratis Galaxy Buds Pro)

Ontdek de nieuwe Samsung S22 series (en ontvang gratis Galaxy Buds Pro)

Ontdek de nieuwe Samsung S22 series (en ontvang gratis Galaxy Buds Pro)

Via de website van Samsung kan je vanaf nu de laatste nieuwe Samsung S22 series bestellen. Je kan er kiezen uit drie verschillende modellen: Galaxy S22, Galaxy S22+ en Galaxy S22 Ultra. Gedurende de periode van 9 februari 2022 tot en met 10 maart 2022 ontvang je de Galaxy Buds Pro (adviesprijs €229) en €100 extra inruilwaarde, direct in je winkelwagen. Als je de Galaxy S22 Ultra bestelt, dan ontvang je zelfs €150 extra inruilwaarde. Wij zochten alvast even uit waarom je de nieuwste Samsung S22 series meteen moet bestellen.

Four Galaxy S22's stand in one row with their rear sides facing forward, as they all face right at an angle. From left to right, the colors go: Phantom White, Green, Pink Gold and Phantom Black.

Samsung Galaxy S22

De gloednieuwe smartphones binnen de Samsung S22 series bestaan uit drie verschillende modellen. Een daarvan is de gekende Samsung Galaxy S22. Van de drie verschillende toestellen is dit het goedkoopste model. Wat deze smartphone meteen kenmerkt zijn de slanke randen en het symmetrisch gepolijst frame met een uitgebalanceerd beeldscherm. De Galaxy S22 is te verkrijgen in vier verschillende kleuren: phantom white, green, pink gold, phantom black. Leuk om te weten is dat je online ook kan kiezen uit enkele exclusieve kleuren: graphite, cream, sky blue en violet. Verder heeft dit nieuwe toestel drie verschillende camera's: een 12MP Ultra Wide Camera, een 50MP Wide-angle Camera en een 10MP Telephoto Camera. Aan de voorkant kan je gebruik maken van een 10MP om prachtige selfies te nemen. Ontdek alle andere functies en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Nightography via deze link.

Samsung Galaxy S22+

Net als de Samsung Galaxy S22 beschikt de Samsung Galaxy S22+ over identiek dezelfde mogelijkheden en functionaliteiten. Het grote verschil zit in de grootte van het toestel: zoals de naam al doet vermoeden is de Samsung Galaxy S22+ de grotere broer van de Samsung Galaxy S22 wat dus betekent dat je over een groter scherm beschikt. Daarnaast is het scherm van de Galaxy S22+ een Dynamic AMOLED 2X-scherm. Dit komt de zichtbaarheid in de buitenlucht ten goede, ook wanneer de zon rechtstreeks op het scherm schijnt. Ontdek alle andere functionaliteiten hier.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is het paradepaardje van de S22 Series. Het toestel beschikt over een opslagcapaciteit van minimum 128GB en maximum 1TB, zelf te kiezen op de website van Samsung. Naast de gekende kleuren Phantom Black Phantom White en Green is dit toestel ook te krijgen in de kleur Burgundy. Verder kan je ook nog kiezen uit de kleuren Graphite, SkyBlue en Red, drie kleuren die exclusief verkrijgbaar zijn op Samsung.com. Belangrijk om te weten is dat de S22 Ultra over de eerste 4nm-processor in een Galaxy beschikt. Dit is de snelste en meest krachtige chip ooit gebruikt in een Galaxy. Maar daar stopt het niet, want de S22 Ultra is tevens de eerste Galaxy S met een ingebouwde S Pen. Hiermee schrijf je alsof je op papier zou schrijven en kan je snelle notities neerzetten in een leesbare tekst. Bekijk alle mogelijkheden van de Samsung Galaxy S22 Ultra op deze pagina.

Four Galaxy S22 Ultra’s stand in one row with their rear sides facing forward, as they all face right at an angle, with the furtherest right device having an S Pen lean against it. From left to right, the colors go: Burgundy, Green, Phantom White and Phantom Black.