5 voordelige tips voor een leuke Valentijn

5 voordelige tips voor een leuke Valentijn

5 voordelige tips voor een leuke Valentijn

Elk jaar opnieuw schieten in de aanloop naar 14 februari heel wat mensen in volle paniek. Valentijn staat om de hoek en natuurlijk hebben ze geen enkel idee wat ze voor hun partner willen doen. Het is dan ook niet gemakkelijk om in de geest van Valentijn te blijven en ook echt iets leuk op de kop te tikken. Komt daar nog eens bij dat de druk altijd wel bijzonder hoog is om er een speciale dag of avond van te maken. Ben jij nog op zoek naar leuke tips voor Valentijn? Dan geven we je hier vijf ideetjes!

Voordelige lichaamsverzorging

Absoluut één van de klassiekers als cadeau op Valentijn is iets dat met lichaamsverzorging te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke douchegel, een scrub, een bath bomb en ga zo maar door. Bij een winkel met meer dan 900 producten als The Body Shop vind je ongetwijfeld wel iets naar wens. Zo vind je daar rond Valentijn heel wat gift setjes die diverse producten met elkaar combineren voor een voordelige prijs. Bovendien heb je een ontzettend groot assortiment aan beautyproducten om uit te kiezen. Is jouw partner verzorg op huidverzorging? Dan kan je gaan voor gezichtsmaskers, dagcrèmes, nachtcrèmes en ga zo maar door. Is het haar eerder belangrijk? Da vind je shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten.

Waarom zijn beautyproducten een goed idee op Valentijn? Omdat ze een leuke aanleiding geven om ze ook effectief te gebruiken. En wat is er romantischer dan samen douchen of een heerlijk lang bad nemen? Wat is er romantischer dan jouw partner even heerlijk te laten relaxen voor je een stomende avond/nacht tegemoet gaat? Ten slotte zijn dit producten die praktisch zijn en wel even te gebruiken vallen. Zo kan je maanden later nog altijd genieten van jouw cadeautje.

Geniet van een erotische afprijzing

Laten we eerlijk zijn: Valentijn is natuurlijk ook wel een feestdag die rond seks draait. Het romantische aspect is een sterk punt maar als het niet eindigt met een stomende vrijpartij is het dan wel echt Valentijn geweest? Om die reden is een uitstekend Valentijnscadeau een seksspeeltje om het allemaal net wat spannender en leuker te maken tussen de lakens. Bij een bedrijf als Easytoys vind je in deze periode dan ook een ruim assortiment aan seksspeeltjes.

Misschien wil je het allemaal net wat spannender maken door een zweepje of wat handboeien in de vergelijking te brengen? Of heb je het meer voor een condoom met smaak? Eventueel een dildo of een vibrator? Als het allemaal nog net iets meer mag zijn dat zijn er ook producten als buttplugs of cock rings. Wat je exact in huis haalt hangt natuurlijk in sterke mate af van de interesses van jou en jouw partner. Maar is er een betere dag om een beetje te experimenteren of toe te geven aan een seksueel verlangen van jouw partner? Wat ons betreft niet. Een lange, harde blik naar de sectie seksspeeltjes is dan ook een topidee.

De beste prijs voor een praktisch cadeau

Dingen als chocolade, bloemen, beautyproducten en zelfs seksspeeltjes zijn zeer goed om de mood even te zetten. Maar het is ook wel zo leuk als je een praktisch cadeau kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan een boek waar jouw partner al even over praat maar nog niet gekocht heeft. Of misschien is er in huis wel een andere irritatie die je vlot op kunt lossen met een kort bezoekje aan de populaire webshop bol.com. Daar vind je overigens ook een indrukwekkende sectie aan mogelijke cadeautjes voor Valentijn. Niet alle praktische cadeautjes zijn sexy maar leuk is het wel als je toont dat je aan jouw partner denkt. En dat is ook gewoon aantrekkelijk.

Besparen op bloemen

Bloemen zijn en blijven het cadeau bij uitstek op Valentijn. Het is natuurlijk een cliché zo hoog als een huis maar het is ook iets dat erbij hoort. Bloemen geven aan jouw partner toont dat je haar of hem echt naar waarde schat. Dat je aan hem of haar denkt. Het is en blijft dan ook een mooi gebaar om een mooi boeket aan jouw partner te geven. Een boeketje dat de inleiding kan zijn van een ander cadeau of van een zwoele nacht. Dat hoeft overigens niet heel duur te zijn. Als je even kijkt naar de bloemenwinkel Euroflorist vind je een ruim assortiment aan bloemen die quasi garanderen dat jij vannacht je lucky gaat voelen.

Een kortingscode bij Etam

We zeiden het al bij de seksspeeltjes: Valentijn is niet enkel een romantische feestdag maar ook een uiterst sensuele. Het is daarom geen slecht idee om een leuk setje lingerie voor jouw partner te kopen bij bijvoorbeeld de online lingeriewinkel van Etam. Dat heeft het grote voordeel dat je het meteen die avond al uit kunt testen. Bovendien is het ook leuk voor jouw partner dat jij aandacht hebt voor haar lichaam en hoe zij eruit ziet. Dat je de moeite doet om haar voor jou nog sexyer te maken dan ze al is. Het toont van jouw kant uit dat de begeerte aanwezig is en je die nog wat extra in de verf wilt zetten.

Bovendien is het ook een cadeau voor jezelf. Je kiest immers een setje waarin je jouw partner graag zou zien. Die seksuele spanning wordt al opgebouwd vanaf het moment dat jij jouw cadeau afgeeft tot het moment dat je de lingerie van haar lijf scheurt.