Zo shop je goedkoper online

Zo shop je goedkoper online

Zo shop je goedkoper online

Met het stijgende aanbod van talloze nieuwe webshops is er een grote kans dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Als je dan toch de juiste webshop hebt gevonden, hoe lekker zou het dan zijn om toch nog wat extra korting te krijgen op jouw bestelling. In dit artikel bespreken wij tips om online korting te krijgen tijdens het winkelen bij webwinkels zoals bijvoorbeeld via de webshop van MediaMarkt en op ICI PARIS XL.

Extra korting via de nieuwsbrief

Stel je voor dat je online aan het zoeken bent naar nieuwe, leuke kleding. Je komt terecht op een webshop en na het accepteren van alle cookies, springt er ineens een pop up in het scherm met de tekst: "Registreer nu uw email en ontvang X% korting". Webshops doen er alles aan om jou als klant te blijven informeren over hun nieuwe producten of acties. Een klant kan hier zeker ook profijt van hebben. Door het registreren van jouw e-mail schrijf jij jezelf in voor de nieuwsbrief van de onlinewinkel. Een bekende online, kledingwinkel zoals de website ABOUT YOU of ZEB geeft je hier bijvoorbeeld al aardig wat korting voor terug. Dus onthoud, inruil voor jouw emailadres kun je korting scoren bij talloze webwinkels.

Hoe krijg ik de kortingscodes?

Naast dat je direct een kortingscode ontvangt voor het inschrijven voor de nieuwsbrief, zijn er meerdere kortingscodes beschikbaar op verschillende momenten. Je zult regelmatig e-mails ontvangen met aanbiedingen en acties. Ben jij opzoek naar nieuwe fitnessproducten dan kan je deze vaak voordelig bij Decathlon kopen. Nadat jij je hebt ingeschreven bij de website krijg je regelmatig de acties en kortingscodes in je mailbox. Houdt dus altijd een oogje in het zeil op de nieuwsbrieven van de webshops waar jij graag winkelt zodat je nooit nog een kortingscode mist.

Kortingscodes worden vaak gebruikt tijdens de sale. Zo kun je bijvoorbeeld een kortingscode ontvangen voor sale momenten zoals Black Friday en Cyber Monday. Als je deze kortingscode niet kunt vinden in je mailbox, kijk dan zeker even rond op de website vaak zijn de algemene kortingscodes daar ook te vinden. Zo ga je die grote korting bij Farmaline moeilijk over het hoofd zien.

Kies de goedkoopste aanbieding

Winkels online strijden om jouw bestelling, zo probeert de ene weer goedkoper te zijn dan de andere. De webshop van Van Haren voorheen Brantano brengt geen verzendkosten in rekening. Dat bespaart je toch al snel weer wat euro's op jouw bestelling. Het is daarom belangrijk om te kijken waar jouw bestelling het goedkoopst kan zijn. Maak daarom regelmatig gebruik van vergelijkingswebsites. Zo zie je ook bijvoorbeeld welke webshops gebruikmaken van gratis retourneren. Kom er op die manier achter of de prijs nu extra voordelig is bij Fnac of die sneaker toch beter via de website van Sarenza kunt kopen.