Webshops met kleding voor een maatje meer en een prijsje minder

Webshops met kleding voor een maatje meer en een prijsje minder

Webshops met kleding voor een maatje meer en een prijsje minder

Shoppen is voor heel wat vrouwen een leuke bezigheid maar wanneer je een maatje meer hebt, kan dat best een frustrerende karwei zijn. Kledingwinkels voor volslanke dames kom je dan ook niet in elke winkelstraat tegen. En, ook al zijn er boetieks die reclame maken rond het feit dat ze grotere maten in de rekken hebben hangen, toch vinden echte volslanke mensen daar niet hun ding. Vaak zien de kledingstukken er prachtig uit op de kleerhanger maar, eens je ze aantrekt in het pashokje, hebben de modellen niet de gepaste snit voor jou als man of vrouw met een maatje meer. Wanneer je in de paskamerspiegel kijkt lijk je helemaal niet op de persoon die je binnenin voelt en dit slaat meteen op je humeur.

Ook de hulpvaardige winkelbedienden zijn meestal slanke dames en/of heren en begrijpen niet altijd de moeilijke emoties waarmee iemand worstelt die niet binnen de confectiematen valt. Voor heel wat volslanke mensen is uit shoppen gaan dan ook geen ontspannen bezigheid maar eerder een kwelling. Vooral wanneer een item niet past en je het terug moet hangen op het kledingrek kan dit een reden om je de rest van de dag slecht te voelen. Dit kan uiteraard nooit de bedoeling zijn want, hoe vol je figuur ook is, ieder mens ziet er mooi uit als je maar de gepaste outfit vindt. Kortom, genoeg redenen om van thuis uit, in alle rust en kalmte virtueel te gaan shoppen bij webshops voor een maatje meer. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij onze vier favoriete webshops op een rijtje gezet.

Goedkope kleding bij Blancheporte

Kwaliteit en betaalbaarheid, daar draait het helemaal om bij de gekende webshop Blancheporte. De kleding is modern en je vindt er stukken die geschikt zijn voor alle gelegenheden. Of je nu een mooie jurk nodig hebt voor een feestje, een casual jeans met een leuke top of een zakelijke outfit, de keuze is echt heel ruim. Deze webshop voor een maatje meer gaat tot maat 58 en kan dus terecht zeggen dat het een online boetiek is voor volslanke mensen. Schoenen in grote maten zitten helaas niet in het aanbod van deze webwinkel.

Korting bij JBC

De Plus size collectie van deze webwinkel werd ontworpen voor een jonger publiek en dat is aan alles te merken. Heel fijn uiteraard want ook jonge mensen kunnen een maatje meer nodig hebben. Betaalbare prijzen, leuke snit en modieuze prints zijn zowat de sleutelwoorden die, bij deze webshop voor jongeren met mooie rondingen, meteen opvallen. Voor je het uitgebreid aanbod van JBC gaat ontdekken moet je wel even in je achterhoofd houden dat de kleding 'slechts' tot maat 48 gaat en dat je, indien je echt volslank bent, hier helaas niet je gedroomde kleding zult vinden. Ben je op zoek naar gepaste schoentjes bij je outfit, dan sla je hier de bal mis want bij deze webshop worden geen grote maten schoenen aangeboden. Check zeker eens of er geen kortingscode beschikbaar is om zo nog goedkoper online te winkelen.

Voordeel bij Zeeman

Dat deze winkelketen wereldwijd bekend staat om aantrekkelijk lage prijzen, is gekend. Dat men ook kleding aanbiedt voor volslanke dames en heren, is minder geweten. Hele grote maten kun je hier niet vinden maar tot maat 50 kun je hier echt leuke items kopen voor heel weinig geld. Koop je graag regelmatig iets nieuws en heb je een beperkt budget? Dan kun je bij de goedkope winkel Zeeman je geluk niet op. De ontwerpers gebruiken stoffen die heel lekker zitten en makkelijk zijn in onderhoud. Voor minder dan twee tientjes kun je kiezen uit het hele assortiment dat de webshop aanbiedt. Je kunt zonder schuldgevoel alle dingen uitkiezen die je graag in je kleerkast zou willen zien hangen.

Deals bij Ulla Popken

Deze Duitse keten die reeds sinds 1968 bestaat, is gespecialiseerd in grote maten dames- en herenkleding. Volslanke dames kunnen hier naar hartenlust shoppen tot maat 74 en heren tot 8 maal XL. De prijzen liggen wel merkbaar hoger dan bij de vorige webshops maar, je kleden bij de betaalbare winkel Ulla Popken. De ontwerpers van de kledinglijn die dit bedrijf aanbiedt maken gebruik van leuke stoffen, vaak ook met moderne prints, die makkelijk in onderhoud zijn. De modellen zijn helemaal afgestemd op vrouwen en mannen met natuurlijke rondingen en men heeft oog voor leuke details. Het gamma is ontzettend groot en naast kleding en modieuze accessoires, biedt deze webshop ook schoenen aan voor mensen die op grote voet leven.