Ontdek nu de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4

Ontdek nu de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4

Ontdek nu de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4

Als je op zoek bent naar een smartphone die alles kan, dan is de Samsung Galaxy Z Fold4 echt wel iets voor jou. Onlangs werd de gloednieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 voorgesteld en tijdens de voorstelling bleek al snel dat er enkele leuke nieuwe features zijn.

Erg groot scherm

Wat meteen opviel is het 6,2 inch Cover Screen dat je kan gebruiken in één hand. Uiteraard kan de Samsung Galaxy Z Fold4 ook uitgeklapt worden om zo een 7,6 inch Main Screen te ontvouwen. Het scherm is vrijwel randloos en bevat een nog beter verborgen Under Display Camera. Dit betekent dus dat er geen strepen of zwarte stippen zijn tussen jou en het display dat een Infinity Flex Display is.

Handige taakbalk voor multitasken

Eenvoud, zo kan je de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 het best omschrijven. Dankzij de nieuwe handige taakbalk verwijder je taken met minder tikken en kan je eenvoudig apps toevoegen aan de taakbalk waardoor je snel kan navigeren en schakelen tussen de verschillende vensters. Leuk om te weten is dat je met App Pair met één tik tot drie verschillende apps kan openen om zo een superproductief scherm te delen.

Water is geen probleem

Een van de vele voordelen van de Galaxy 7 Fold4 is dat hij de enige IPX 8-waterbestendige smartphone is binnen de opvouwbare serie. Het toestel werd gedurende 30 minuten getest tot 1,5 meter diep onder te dompelen in zoet water.

Multi view = meer doen

De Galaxy 7 Fold4 is gemaakt om meer te doen in minder tijd. Dankzij Multi View kan je optimaal profiteren van het ruime Main Screen. Zo kan je makkelijk heen en weer schakelen tussen verschillende teksten en jouw laatste e-mails. Verlies nooit nog tijd omdat je menu's en meer in één oogopslag kan bekijken.

Allersterkste opvouwbare telefoon

De materialen die gebruikt werden om de Galaxy Z Fold4 te maken, zijn stuk voor stuk verbazingwekkend en bestand tegen ongeveer alles wat je in het leven kan tegenkomen. Zo zijn de voor- en achterpanelen van de telefoon gemaakt van Corning Gorilla Glass Victus +, zowat het sterkste glas voor een opvouwbaar toestel. Dit glas in combinatie met het Armor Aluminium frame maakt van de Galaxy Z Fold4 de duurzaamste opvouwbare smartphone tot nu toe gemaakt.

Altijd licht met Nightography

Wanneer het donker wordt, dan blijven de details die je vastlegt ook in het donker helder dankzij Nightography. Zo is er niet alleen verbeterde OIS en VDIS voor nog betere video's, maar ook de Super Night Solution voor nog betere geluidsreductie. Deze opnames bij weinig licht zijn werkelijk adembenemend en leveren ongelooflijke kleur en helderheid op.

Ontdek en (pre-) order nu de nieuwe Galaxy Z Fold4 en krijg gegarandeerd €200 extra inruilwaarde en een Wireless Charger Duo (adviesprijs €89,99).