Voordelig back to school met deze leuke webshops

Voordelig back to school met deze leuke webshops

Voordelig back to school met deze leuke webshops

September staat steeds sneller voor de deur dan je beseft. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk om fris en monter het nieuwe schooljaar in te kunnen vliegen. Door het aanschaffen van de juiste spullen maak je je helemaal klaar om uit de startblokken schieten. Hieronder maken we je wegwijs over waar je welke benodigdheden kan terugvinden. Met de juiste fluostiften, een stoere schooltas en de juiste digitale tools, ben je helemaal klaar om het nieuwe schooljaar succesvol in te gaan en je opdrachten en toetsen tot een goed einde te brengen.

Bureauspullen en schooltassen met korting

Voor een ruim aanbod aan bureauspullen moet je bij de gespecialiseerde winkel AVA zijn. Deze webshop staat voor kwaliteit. Het aanbod is zo uitgebreid dat je al je bureaumateriaal gewoon op één plek kan vinden. Van de mooiste agenda's en handige planners tot de meest kleurrijke balpennen en stiften. Van een leuke pennenzak tot je verplichte rekenmachine: alle noodzakelijke bureauspullen tref je in deze webshop aan.

Ook in de webshop van Fun vind je een enorme variatie aan spullen. Naast hun aanbod bureauspullen, hebben ze evenzeer schooltassen, drinkflessen, brooddozen, enzovoort. Ze hebben materiaal voor alle leeftijden in vele variaties en stijlen. Een kleurrijke peuterdrinkbus of een stoere brooddoos? Hier vind je wat je zoekt.

Goedkope gepersonaliseerde items

Hoe vaak ben je al niet spullen kwijtgeraakt op school? Een trui laten liggen op de speelplaats, een brooddoos in de gang, een fietssleutel uit je zak laten vallen? Het klinkt je vast bekend in de oren. Daarom is het een goed idee om je schoolspullen te personaliseren.

Zo kan je bij Goedgemerkt je spullen laten personaliseren. Label je broodtrommel of schooltas zodat je hem onmiddellijk terugvindt. In deze webshop zijn verschillende soorten labels. Markeer zo je schooltas of sleutelhanger of laat zelfs je (sport)schoenen of opbergdozen labelen. Kortom, maak alles wat je ooit weleens op school nodig hebt persoonlijk.

Bij gelijkaardige website My Nametags kan je volledig gepersonaliseerde labels creëren. Je kan gebruik maken van bestaande templates of een volledig eigen ontwerp maken. Door deze persoonlijke labels herken je je eigen spullen van ver. De labels zijn beschikbaar voor allerlei kantoormateriaal, zelfs voor je potloden. Maak zo een einde aan het steeds weer verliezen van spullen.

Ten slotte kan je ook bij de gekende kledingwinkel JBC je items laten personaliseren. Bij deze winkel ligt de focus logischerwijs op kledingstukken. Maak je t-shirts of mutsen herkenbaar met een label of (voor de kleintjes onder ons) met een kleurrijke kledingpatch. Bezoek de webshop om te zien wat de mogelijkheden zijn.

School- en studieboeken in sale

Elk jaar moet je weer een heleboel school- en studieboeken aankopen. In de online boekenwinkel BookSpot kan je terecht voor een ruim aanbod, voor zowel het middelbaar en basisonderwijs als het hoger onderwijs. Zoek eenvoudig de titel terug die je nodig hebt of zoek per categorie. Deze webshop verkoopt daarnaast heel wat andere boeken zoals romans, thrillers en educatieve boeken.

Hardware en software aan de beste prijs

In een steeds sneller digitaliserende wereld is het zelfs voor school belangrijk om over kwalitatieve hard- en software te beschikken. Om onder andere gebruik te maken van de online portalen van je school is een goed werkende laptop, tablet of computer onmisbaar. In de webshop van Microsoft heb je hierin een ruime keuze. Met hun interessante kortingen voor studenten is dit een goede plaats om je digitale schoolmateriaal te zoeken.

Naast de hardware moet je ook nog aan de software denken. Zo is het voor de meeste opleidingen noodzakelijk om over het Office pakket te beschikken. Zonder Word, Excel en PowerPoint geraak je namelijk niet zo ver. In sommige opleidingen zijn meer gespecialiseerde computerprogramma's nodig. Denk aan grafische software of video editors.

Ten slotte mogen de nodige computeraccessoires niet ontbreken. Een goed werkende computermuis en een laptopstandaard kunnen je gebruiksgemak enorm verhogen. Het is evenzeer belangrijk om na te denken over hoe je je werkplek (thuis of op school) zo ergonomisch mogelijk kan maken. Vanaf jonge leeftijd is het al essentieel om een goede zithouding aan te nemen. Al deze computerbenodigdheden kan je eveneens terugvinden in de uitgebreide webshop van Fnac.

Leuke gadgets aan de laagste prijzen

Het hoeft niet altijd serieus te zijn. Een saaie balpen of pennenzak is handig, maar soms mag het wat meer zijn. Op de dealwebsite Vakantieveilingen vind je heel wat leuke en handige spulletjes terug, zoals unieke schooltassen en rugzakken of leuke hebbedingetjes waar je klasgenoten vast jaloers op zullen zijn. Ook op de gadgetwebsite Coolgift kan je terecht voor leuke extra's. Met zo'n originele gadgets is het een plezier om naar de les te gaan en ben je extra gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen voor schitterende schoolresultaten!