Zo shop je goedkoper online bij Albelli

Codes die korting geven

We willen het allemaal wel: minder betalen. Gelukkig kan dat eenvoudig wanneer je online gaat shoppen. We hebben alvast enkele tips en tricks voor je op een rij gezet waarmee je je voordeel kan doen tijdens het online shoppen. Hiermee kun je bij de webshop Albelli korting krijgen op hun producten, zowel een aantal procent eraf als een vast aantal euro's korting. Soms hebben we zelfs codes waardoor je geen verzendkosten betaalt. Voor een overzicht van al onze codes klik hier: https://kortingscodes.knack.be/shop/albelli/

Bestel fotoboeken online

Je kunt bijvoorbeeld zelf een fotoboek laten maken. Dit gaat zeer eenvoudig. Allereerst upload je al je foto's naar hun website. Vervolgens zoek je een mooie stijl uit waarin de foto's in het boek komen. Ook kun je ervoor kiezen om bepaalde foto's naast elkaar te doen of bijvoorbeeld mooie foto's van de natuur wat groter te maken en andere foto's (waarop je haar net even wat minder zit), wat kleiner te maken. Je kunt mooie foto effecten selecteren en het boek helemaal zo samenstellen als je zelf wil! Momenteel geven we met een kortingscode maar liefst 20% korting op fotoboeken! Fijn want dat betekent dat jij met die vakantiekiekjes van de zomervakantie aan te slag kunt. Met zo'n korting kun je ook meteen de ski-vakantie even doen!

Maak zelf jouw posters

Denk bijvoorbeeld aan de gemiddelde huis tuin en keuken poster. De standaardposter van een landschap is een beetje het niveau van je gemiddelde laptopachtergrond, dit oogt saai om aan de muur te hebben hangen. Dit kun jij vele malen beter! Wat dacht je van een foto van dat te gekke uitzicht vorig jaar op vakantie of een poster van die toffe selfie met je favoriete artiest? Dat zijn pas conversatiestarters voor visite! De mogelijkheden zijn eindeloos! Momenteel zijn er geen codes specifiek voor posters. Maar dit valt gelukkig onder wanddecoratie, dus je boft. Ook hier krijg je maar liefst 20 procent korting!

Gebruik persoonlijke foto's

Oke hoor ik je nu denken: moet er van alles per se een poster worden gemaakt? Nee hoor dat hoeft gelukkig niet. Je kunt ook foto's laten drukken op canvas, forex, aluminium of plexiglas. Zo kun je je foto's ook buiten ophangen en zijn ze bestand tegen de regen. Ook leuk om een foto op plexiglas cadeau te doen! Op wanddecoratie, en dus foto's, nu ook 20 procent korting!

Stel zelf kaarten samen

Ook altijd een hit: zelfgemaakte kaarten. Hierbij kun je denken aan uitnodigingen voor je bruiloft. Deze kunnen erg duur uitvallen wanneer je dit bij een drukker laat drukken, terwijl je ze ook prima zelf kunt ontwerpen. Zo heb je zelf de volledige controle over hoe ze er uit komen te zien en scheelt dit flink in de portemonnee! Maar waarom daar stoppen? Je zou ook een moderne kerstkaart rond kunnen sturen van je gezin of van je team op het werk. Een leuke binnenkomer in het nieuwe jaar waarbij de sociale contacten meteen weer even worden aangesterkt. Bovendien laat je mensen even weten dat je aan ze denkt tijdens de feestdagen. Op alle kaarten bieden we momenteel maar liefst 30% korting. Heel fijn, je hoeft dus nu niet meer te kiezen wie je wel en wie je niet een kaart stuurt! Iedereen kan een kaart krijgen. Met zoveel korting sommige mensen zelfs twee!

Fotokalenders met persoonlijke touch

Geen saaie kalender meer op het toilet of in de gang met de familie verjaardagen erop. Geen truttig hondje of baby op elke pagina. Jouw kiekjes bovenaan elke pagina. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een feestjes thema. De maand januari krijgt een kiekje van dat nieuwjaarsfeest, oktober krijgt die leuke foto van het verkleedfeestje van je buren met Halloween en ga zo maar door. Bij ons krijg je met deze kortingscode nu 20% korting op het maken van een fotokalender. Misschien ook leuk om je vrienden er een cadeau te doen?