Zo krijg je extra korting bij Foodbag

We zijn met zijn allen steeds drukker. Steeds meer huishoudens hebben twee verdieners. Over het algemeen man en vrouw. De planning in de vorm van een kalender of planbord in de keuken staat standaard vol. Zolang je als stel geen kinderen hebt, is het allemaal nog vrij makkelijk rond te breien. Maar zodra er wel kinderen in het spel komen is het belangrijk om enige regelmaat aan te brengen in het dagelijks leven. Met name het patroon van eten is belangrijk. Dit is voor iedereen van belang maar voor kinderen in de groei nog meer. Het is aan te raden kinderen op enigszins vaste momenten op de dag te laten eten. Ontbijt, lunch en middageten.

Vaak gaat het ontbijt nog wel. Iedereen moet toch uit bed. Jullie als ouders om naar het werk te gaan. De kinderen om zich voor te bereiden voor school. In de ochtend is er over het algemeen in elk geval 1 ouder die voor het ontbijt kan zorgen. En dan gaat het over het algemeen over brood. Dit is makkelijk te bereiden. De lunch wordt door de kinderen genuttigd op school. Het avondeten wordt nog wel eens een knelpunt. Zoals gezegd in het geval van tweeverdieners, beide ouders gaan de deur uit om te werken. En de kans is groot dat jullie als ouders pas later in de middag klaar zijn met werken. De kinderen zijn dan bijvoorbeeld bij de oppas of buitenschoolse opvang.

Belangrijk is ook dat kinderen in de groei de juiste vitaminen en koolhydraten binnen krijgen. Dus veel kant en klare maaltijden uit de supermarkt zijn hier niet geschikt voor. Althans, dit kan heus wel een keer maar niet als standaard avondeten natuurlijk. Maar er is een oplossing.

Foodbag

Bij Foodbag kun je maaltijden samenstellen die vervolgens bij je thuis bezorgd worden. Je kunt kiezen voor maaltijden die kant en klaar zijn. Dit zijn dan maaltijden die bereid zijn met verse ingrediënten. Dit verschilt dus met de kant en klare maaltijden uit de gemiddelde supermarkt.

Je kunt er ook voor kiezen om de geselecteerde maaltijden aan te laten leveren, maar dat je zelf deze nog verder bereid qua warm maken en dergelijke. Het grote voordeel zit hem dan in de tijdswinst aangezien je geen boodschappen hoeft te doen.

Bestellen via Foodbag kan op verschillende manieren. Je kunt zeggen, ik bestel 1 keer en ik reken af. En that's it. Maar je kunt er ook voor kiezen om een abonnement te nemen. Dit kan een wekelijks en een tweewekelijks abonnement zijn. Bij deze varianten kun je overigens tussendoor altijd nog weer je maaltijden aanpassen. Flexibiliteit blijft voorop staan.

Je kunt elke week kiezen uit 23 maaltijden en 5 verschillende manieren van bereiding. Je kiest minimaal drie en maximaal vijf maaltijden per week uit.

Korting

Natuurlijk zit aan deze manier van voor je eten zorgen een prijskaartje. Dit zit overigens aan gewoon boodschappen doen en het zelf bereiden natuurlijk ook. Denk ook aan het gasverbruik dan wel elektra verbruik voor het bereiden van je eten thuis. Maar een beetje korting is nooit weg toch? En dit kan heel goed. Je kunt op je maaltijden bij foodbag de nodige kortingen verzamelen. Hier is een handige site voor, namelijk https://kortingscodes.knack.be/shop/foodbag/. Op deze site vind je veel kortingsmogelijkheden. Op dit moment staan er kortingsbonnen/kortingscodes op tot wel 35%. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk.

Om even bij de korting van 35% te blijven. Deze geld als je een maaltijd box besteld voor vijf personen. Je krijgt de genoemde korting dan zelfs per persoon. Als je dan bijvoorbeeld besteld voor twintig euro per persoon heb je een kostenplaatje van honderd euro. Gebruik je de kortingscode, dan scheelt je dat toch mooi 35 euro. \

Een ander voorbeeld van een lopende kortingscode op bovengenoemde is die van een extra lasagne bij je bestelling. Deze extra lasagne krijg je dan voor maar 4,90 euro. Normaal gesproken kost deze maaltijd toch al gauw 12,50 euro. Stel dat je met zijn tweeën bent, dan kun je dus 1 maaltijd bestellen en daarbij voor dit bovengenoemde lage bedrag een tweede maaltijd erbij pakken. Daar kun je niet voor koken zelf toch?

Er zijn ook kortingsmogelijkheden voor een eerste bestelling. Momenteel loopt er een kortingsmogelijkheid van maar liefst 15 euro korting op je eerste bestelling.

Andere kortingsmogelijkheden

Stel nou dat op bovengenoemde website een keer geen kortingsmogelijkheden staan, wat bijna niet voor komt, dan zijn er nog andere mogelijkheden. Je kunt je ten eerste aanmelden voor de nieuwsbrief van Foodbag. Via deze weg worden kortingen ook altijd naar buiten gebracht. De nieuwsbrief zul je ontvangen in je mailbox. De tweede tip is het volgen van de social media van Foodbag. Via deze kanalen bieden ze vaak ook hele interessante opties op gebied van kortingen. De derde tip is, hoe meer je besteld hoe hoger je korting op kan lopen. Eet dus sowieso lekker met het hele gezien en geniet van de korting.