Voor elk wat wils bij Kees Smit tuinmeubelen

In de loop der jaren is de woonbehoefte van de gemiddelde Belg langzaam maar zeker veranderd; zo waren de wijken die in de jaren 30 van de vorige eeuw opgezet werden voorzien van ruime kavels, waarop grote huizen gebouwd werden. En bij die huizen hoorden flinke tuinen om zo het groene karakter aan de wijk te geven. Bij de wederopbouw van België na de Tweede Wereldoorlog, veranderde het woning aanbod: omdat ruimte steeds schaarser werd, moesten er meer mensen op het zelfde stukje grond gaan wonen en dat betekende hoogbouw met balkons in plaats van een eigen tuin. In de jaren die volgden bleef men hinken op meerdere gedachten; dan weer werden plannen ontwikkeld waarin laagbouw de boventoon voerde, die vervolgens weer gevolgd werden door plannen die volledig gebaseerd waren op hoogbouw. Toch is gebleken dat de gemiddelde huizenkoper het liefst een huis koopt met een tuin die naar hartenlust ingericht wordt als verlengstuk van het woonoppervlak dat het huis biedt.

Reken op meer dan 75 jaar ervaring

De tuin omtoveren tot een gezellig buitenverblijf waar het zowel in de zomer als in de winter goed toeven is, wil natuurlijk iedereen. De sfeer in de tuin wordt in belangrijke mate bepaald door de spullen die je er aantreft. Naast de beplanting, de bestrating en de erfafscheiding bepalen de tuinmeubelen en accessoires de look & feel van een tuin, of deze nou groot is of klein.

Bij Kees Smit vind je, naast een uitgebreid assortiment meubels, ook een ruim aanbod zaken waarmee je de tuin kunt opleuken of waarmee je je kunt beschermen tegen de nukken van het weer. En dat al meer dan 75 jaar! Want ze zijn al zo lang een van de de grootste Nederlandse aanbieders van een uitgebalanceerd assortiment materialen voor in en om de tuin. In 2 makkelijk bereikbare vestigingen (een derde vestiging opent in het najaar van 2022) herbergen ze inmiddels meer dan 4000 artikelen en een deskundig team medewerkers die hun passie voor tuininrichting graag met je delen.

Van luxe lounge set tot parasol

Het gevarieerde aanbod tuinmeubelen bestaat naast houten meubelen ook uit aluminium tuinsets en wicker sets (een andere term voor meubelen die bekleed zijn met gevlochten materiaal). Je kunt er naar hartenlust mee combineren om de tuin van je dromen te creëren; een luxe lounge set die je kunt vullen met een breed assortiment tuinkussens en sierkussens. En daar hoort natuurlijk een opberg box bij om de kussens aan het einde van de dag te beschermen tegen weersinvloeden. Maar daar hoort ook een verstelbare parasol bij die voorkomt dat je op een mooie, zonnige dag vol in de brandende zon komt te zitten. En als de zon dan uitbundig schijnt is het natuurlijk heerlijk om languit te gaan op een ligbed met zo'n goed gevuld, dik matras waar je lekker in weg kunt zakken; voor je het weet lig je er heerlijk te dromen!

Uiteraard kun je voor de aankoop van het uitgebreide assortiment ook terecht in de uitgebreide webshop; de shop wordt zowel nationaal als internationaal (check bijvoorbeeld knack.be voor kortingscodes) geprezen voor de goede zoekfunctie, het brede en diepe assortiment dat aangeboden wordt en de laagdrempelige bestelmogelijkheden met dito bezorg mogelijkheden.
We zijn er hartstikke trots op, dat we ons als familiebedrijf hebben kunnen ontwikkelen tot een van de belangrijkste spelers op de markt van tuininrichting; dat hebben we gedaan op basis van het rotsvast vertrouwen op onze kernwaarden waarmee we samen, gepassioneerd aandacht geven aan onze klanten die graag geadviseerd willen worden om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Kom gezellig langs en laat je verrassen!

Er is een bekend Engels gezegde dat zegt 'the proof of the pudding is in the eating'. En dat geldt zeer zeker voor een bezoek aan een van onze vestigingen. Want hoe kun je beter ervaren hoe een loungebank zit of hoe je met 8 personen aan een eettafel kunt zitten dan door het gewoon zelf te ervaren in de winkel?