Urenlang plezier maken in het prachtige Plopsa Hotel

De zomer staat weer voor de deur. Vanwege de wereldwijde pandemie, zullen veel mensen thuisblijven in hun eigen land. Ze durven het niet aan om naar het buitenland te gaan, omdat ze bang zijn dat ze daar vast komen te zitten. Om toch een leuke vakantie te hebben in eigen land, is de kans groot dat deze mensen veel uitjes gaan doen. Een dagje naar de dierentuin, een escape room of naar een binnenspeeltuin behoren allemaal tot de mogelijkheden. Het is belangrijk om rekening te houden met het weer: het is handiger om je in een binnenspeeltuin te bevinden als het regent dan in een dierentuin. Een heel origineel uitje is een nachtje logeren in het fenomenale Plopsa Hotel. Dit hotel is ontzettend populair bij heel veel kinderen. Het is niet alleen voor (je) kinderen, maar ook volwassenen vinden het vaak een hele gezellige plek om een nachtje te verblijven.

Plopsa Land en het Plopsa Hotel

Het geweldige Plopsa Land

Plopsa Land de Panne is een van de meest populaire pretparken in België. Het is een themapark van Studio 100 en bevindt zich in de mooie plaats De Panne. Het is een attractiepark voor jong en oud. Er zijn uitdagende achtbanen voor de echte durfallen onder ons, maar ook zoetsappige attracties zoals een draaimolen voor de wat kleinere kinderen. Zo heeft iedereen leuke dag! Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend ritje in Anubis The Ride? Ben je liever toe aan een wat rustigere attractie? Dan is de Bloemenmolen echt iets voor jou. Dit is een onvergetelijke ervaring voor jou en je kind: lekker zweven in de lucht, dat is een unieke belevenis.

Het is heel leuk dat de attracties zijn gebaseerd op kinder- en jeugdseries. Zo heb je bijvoorbeeld een attractie die gerelateerd is aan de fijne serie Amika. De serie gaat over het mysterieuze paard en de luxe manege van de familie De La Fayette. Het paard Amika is zelfs aanwezig in het park. Geef haar een lekkere wortel en een dikke knuffel.
Beleef een magisch avontuur in het mooie Plopsaland.

Het knusse Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is een geweldige plek om van een intense dag in het attractiepark bij te komen. Het Plopsa Hotel bevindt zich onwijs dicht bij het park, zodat je niet ver meer hoeft te reizen als je moe en voldaan terugkomt van je fijne dagje in het Plopsa Park. Het Plopsa Hotel is een superieur viersterren hotel. Het is dus een erg luxe hotel en je zal op je wenken worden bediend door het vriendelijke personeel.

Waan je in een wonderlijke wereld en zorg voor een goede nachtrust door in dit fijne Plopsa Hotel te overnachten. Alle kamers zijn gebaseerd op een specifieke Studio 100 held. Dit is ontzettend gezellig en knus, en vooral voor kinderen een speciale ervaring. Je hebt bijvoorbeeld de Mega Mindy kamer, waarin je een echte superheld kan voelen en proberen raadsels op te lossen. De kamer is vrolijk en kleurrijk (natuurlijk de kleur roze). De kamer is dus echt het walhalla voor kinderen. Vooral meisjes zullen het hier naar hun zin hebben. Er zijn verschillende gradaties qua luxe. Je kan een premium kamer boeken, maar ook een voordelige basis kamer behoort tot het assortiment. Je kan dus zelf kiezen hoe duur je het maakt. Heel handig als je niet zo'n groot budget hebt!

Met korting overnachten in het fantastische Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is niet goedkoop. Zeker als je van plan bent nog andere dagjes uit te ondernemen deze zomer, dan is het fijn dat je tickets kan kopen met korting. Dit is mogelijk via de website Knack. Je kan zo genieten van extra korting op de boeking van het schitterende Plopsa Hotel, wat heel fijn is. Zo kan je extra geld besparen en dit geld weer uitgeven aan andere uitjes. Als je maar een paar uitjes deze zomer kan doen, gaat deze lang duren. Het is daarom belangrijk dat je zoveel mogelijk leuke uitjes kan doen deze zomer, en de korting op het verblijf in het Plopsa Hotel maakt dit mogelijk.

De website Knack

Knack is een organisatie die verscheidene kortingscodes en kortingscoupons aanbiedt voor verscheidene websites, uitjes en producten. Het is dus altijd heel erg handig om eerst even deze site te raadplegen voordat u een aankoop doet. Het kan zomaar zijn dat de website is opgenomen in het bestand van Knack, en je dus extra korting kan krijgen op jouw aankoop. Dat is toch ideaal?!
Deze link heeft alle kortingscodes van Knack op een rijtje gezet. Het is een ruim aanbod, zo kan je zeker iets vinden dat aan jouw eisen en wensen voldoet. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Knack, blijf je bovendien voor altijd op de hoogte van alle relevante acties en kortingscoupons. Zo zul je nooit een aanbieding missen!

En, heb jij al zin gekregen om een nachtje te logeren in het magische Plopsa Hotel? Boek dan nu jouw overnachting via Knack en krijg zo korting op jouw verblijf in het Plopsa Hotel! Voordelig overnachten op zo'n bijzondere plaats, dat wil toch iedereen?!