Speelgoed kopen bij Fun.be

Fun is een grote aanbieder van allerlei artikelen waar je fun mee kunt hebben. Fun heeft 29 winkels verdeeld door België en 1 experience center, daarnaast heef Fun ook een grote uitgebreide website waar ze al hun producten op aanbieden. Fun biedt ook een erg groot assortiment speelgoed aan, waar je altijd wel kan slagen voor een feestje of andere leuke gelegenheid. Fun verzend alle bestellingen boven de €50 gratis, maar bied ook de mogelijkheid om per e-reservatie je bestelling klaar te leggen in een van hun winkels.

Voordelig speelgoed kopen bij Fun

Fun heeft regelmatig veel leuke acties, waarbij speelgoed in de aanbieding is. Ze bieden speciale Funstunts producten aan die altijd een zo laag mogelijke prijs hebben en dus altijd een goede aankoop zijn. Verder geven ze regelmatig een nieuwe folder uit met alle geldende acties en promo's van dat moment. Ze hebben ook regelmatig leuke wedstrijden of winacties lopen waarbij je leuke artikelen kan winnen of hoge kortingen. In elke categorie is er ook een speciale outlet pagina, voor producten met een scherpe prijs. Ben je op zoek naar een overzicht van alle FUN kortingscodes die momenteel gelden kijk dan zeker eens op Knack.be om op de hoogte te blijven.

Grote collectie speelgoed

Wanneer je op de Fun site kijkt bij het speelgoed, zie je gelijk dat ze een erg grote collectie aanbieden. Gelukkig kan je vooraf selecteren wat je wilt, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor speelfiguren, baby en peuter speelgoed, interactief speelgoed, voertuigen & racebanen, speelgoedgeweren, gezelschapsspellen, knikkerbanen of poppen en babypoppen. Je kan ook een selectie maken aan de hand van de vele merken die beschikbaar zijn zoals onder andere Lego, Playmobile, Barbie, Baby Born, Pokémon of Paw Patrol. Wanneer je een bepaalt type speelgoed gekozen hebt, zijn er vele handige filters mogelijk om te vinden wat je zoekt. Je kan bijvoorbeeld op leeftijd selecteren, op categorie, thema, merk, kleur of op prijscategorie.

Spellen voor het hele gezin

Ook in spellen voor het hele gezin is een ruim assortiment verkrijgbaar bij Fun. Er zijn speciale spellen voor volwassenen of kinderen of het hele gezin. Er is ook een categorie bordspellen, strategie, quiz spellen, klassieke spellen, educatief, breinbrekers of puzzels verkrijgbaar. Kan je moeilijk kiezen? Fun heeft speciaal voor jou verschillende top 10 gemaakt, zodat je altijd een leuk spel kiest.

Lekker buiten spelen

In de categorie buitenspeelgoed is het assortiment ook ruim. Denk bijvoorbeeld aan: spellen voor buiten, trampolines, schommels & glijbanen, speelhuisjes of torens, zandbakken maar ook fietsen, tractors, steps of verschillende artikelen voor buitensporten zoals ballen of andere benodigdheden. In deze verschillende categorieën van buitenspeelgoed is het wederom weer mogelijk om handige filters in te stellen zodat je bij het speelgoed van je keuze uit komt.

Speelgoed voor rollenspellen

Welk kind houd er nu niet van naspelen wat grote mensen doen? Bij Fun zijn hier veel verschillende artikelen voor verkrijgbaar. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld speelgoedkeukentjes, werkbanken of winkeltjes om het dagelijks leven na te spelen. Maar ook wanneer je kind graag in een fantasie wereld leeft is er veel verkrijgbaar zoals onder andere verkleedkleding en veel verschillende accessoires. Zo kan je kleintje zich heel de dag heerlijk vermaken.

Interactief speelgoed

Kinderen leren altijd goed spelenderwijs, wat kan ze hier nu beter bij helpen dan een leuk stuk interactief speelgoed. Voor alle leeftijden is wel een leuk stuk interactief speelgoed verkrijgbaar bij Fun wat op dat moment aansluit bij de behoeftes van jouw kindje. Het is voor je kindje leuk wanneer speelgoed ook reageert op wat hij of zij doet, je kindje leert dan al van jongs af aan te communiceren en dit is goed voor zijn of haar ontwikkeling. Je kindje gaat ook mee met de tijd door te leren van interactief speelgoed, er zijn tegenwoordig zelfs robots verkrijgbaar waar je kindje beginnend mee kan leren programmeren, een handige vaardigheid voor in de toekomst.

Een pop of een racebaan

Of je kindje het nu leuk vind om met een pop te spelen of liever door de kamer racet met auto's, poppen en racebanen zijn echt tijdloos speelgoed. Bij Fun bieden ze dan ook een ruime keuze in al dit tijdloze speelgoed aan. Poppen zijn er verkrijgbaar van alle bekendere merken zoals bijvoorbeeld Barbie of Baby Born, maar ook My Little Pony of Frozen poppen, elk kindje kan hier wel een leuke pop vinden. Er zijn ook enorm veel accessoires verkrijgbaar voor de verzorging van jouw pop. In auto's is er ook enorm veel keuze van de bekendere merken van Hot Wheels, Bruder en Monster Jam tot auto's in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld brandweer, ambulance of politie.