Wie houdt er niet van shoppen. Of je nu kleding, accessoires of dure elektronische producten koopt het is altijd lekker als je flinke korting krijgt. Elk jaar zijn er periodes dat er bij mediamarkt hoge kortingen zijn op veel producten uit het assortiment. Er zijn veel verschillende dingen te koop met korting bij mediamarkt en veel van hen worden verkocht tegen kortingen die kunnen oplopen tot 50 %. Natuurlijk zijn er ook producten met minder korting maar ze zijn nog steeds goedkoper dan normaal. Maar maak je geen zorgen als je deze aanbieding zult missen, want elk jaar keren dezelfde producten terug in een uitverkoop. Maar uiteraard wil je de boot in eerste instantie niet missen. Het is dan ook zeker een aanrader om de website en berichtgevingen van de mediamarkt goed in de gaten te houden. Zo weet je zeker dat je geen informatie mist over mogelijke uitverkopen en kortingen bij de winkel.

Wanneer heeft de mediamarkt uitverkoop?

De meeste winkels en webshops hebben uitverkoop op momenten dat er nieuwe collecties komen. Ook is er vaak korting op momenten waar veel producten verkocht worden. Dit geeft de consument namelijk nog een extra motivatie om de producten bij de winkelketen aan te schaffen. Dit geldt meestal ook voor de mediamarkt. Ze proberen hun producten te verkopen wanneer er nieuwe en andere producten worden verwacht of wanneer de drukke periodes aanbreken. Denk aan de feestdagen als sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Dit zijn de momenten waarop de meeste Nederlandse gezinnen cadeaus kopen. Om zelf ook te kunnen profiteren van mooie kortingen bij de mediamarkt is het belangrijk om rond deze drukke periodes je ogen goed open te houden.

Je kunt zowel in de winkel als online shoppen bij de mediamarkt

Het is algemeen bekend dat tegenwoordig de meeste winkels en ondernemingen ook online via het internet te vinden zijn. Zowel kleine zelfstandige ondernemers, als de grote namen zoals de mediamarkt. Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om producten aan te schaffen. Via de webshops van grote winkels kan je eenvoudig vanaf je eigen bank iets bij jouw thuis laten bestellen. Meestal wordt je product binnen enkele werkdagen bezorgt. Je hoeft geeneens je eigen huis meer uit om bijvoorbeeld een televisie of wasmachine te bestellen. Hier heeft ook de mediamarkt op ingespeeld. Je kan via de uitgebreide website makkelijk alle producten uit het mediamarkt assortiment bestellen. Wanneer je op de website van de mediamarkt terecht komt kan je door zoektermen in te vullen precies zien welke producten er allemaal verkocht worden.

Ook zijn de beschikbare producten makkelijk met elkaar te vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor het product waarnaar jij opzoek bent. Wanneer jij het perfecte product gevonden hebt kan je deze aan je winkelmandje toevoegen. Wanneer je dit hebt gedaan kan je op dezelfde manier nog verder opzoek naar producten in de webshop. Je kan ook besluiten om naar de "kassa" te gaan. Hier kan je eenvoudig afrekenen. Je zult zien dat je product binnen enkele werkdagen in huis is. Tijdens periodes met grote kortingen zullen deze automatisch verwerkt worden in de prijzen van de online webshop. Je zult dan duidelijk de oude prijs, zonder korting, en de nieuwe prijs met een bepaald percentage korting te zien krijgen. Heel eenvoudig en overzichtelijk dus. Het enige nadeel is het feit dat je de producten niet in het echt kan zien. Het is dus altijd een optie om langs een van de mediamarkt filialen te komen om het product in het echt te zien.

Online extra korting krijgen met behulp van promotiecodes

Het is mogelijk om extra kortingen te krijgen tijdens de periodes dat er al korting wordt gegeven. Je krijgt dan dus nog eens extra korting! Dit kan met behulp van alle MediaMarkt promoties. Ook wel promotiecodes genoemd. Door deze codes in de online webshop in te voeren krijg je nog extra korting op je aankopen. Deze kortingen kunnen bepaalde percentages van het totale bedrag zijn, maar ook een bepaald bedrag in euro's. Dit verschilt per kortingscode. Deze kortingscodes zijn zeer eenvoudig terug te vinden op het internet. Bij interesse is het dan ook zeker een aanrader om eens op zoek te gaan.

Het zal je verbazen hoeveel en hoeveel verschillende codes er te vinden zijn. Al met al lijkt het mij duidelijk dat het heel goed mogelijk is om met mooie kortingen te shoppen via de webshop van de mediamarkt. Wanneer je goed in de gaten houdt in welke periodes er kortingen worden gegeven op veel producten uit het assortiment, kan je aanzienlijk veel geld besparen op je aankopen. Van dit geld kan je mooie andere producten kopen, leuke dingen mee doen of gewoon lekker sparen.