Snel en eenvoudig retourneren bij JD Sports

Nieuwe sportkleding

U wilt eigenlijk weer wat fitter worden. U besluit een abonnement te nemen bij de sportschool en zo weer wat meer te gaan bewegen. U kijkt in uw kast en komt er eigenlijk achter dat er alleen nog maar oude sportkleding ligt van een aantal jaar geleden. U kijkt er naar en vind het eigenlijk niet zo mooi meer, maar besluit het toch maar aan te trekken, want met sporten hoeft u er toch niet fantastisch uit te zien. Zeker niet als u tijdens het sporten alleen maar onder de zweetvlekken zit. Als u de kleding aantrekt komt u erachter dat de kleding eigenlijk te klein is geworden. U besluit daarom toch maar om nieuwe sportkleding aan te schaffen. U bent een beetje aan het zoeken op het internet en komt dat JD Sports tegen. U ziet niet alleen leuke sportkleding, maar ook nog eens heel veel leuke sportschoenen. Ideaal om die straks aan te doen als u naar de sportschool gaat.

JD Sports

JD is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in sportartikelen. Er is van alles te vinden. Zo kun je bij JD Sports niet alleen terecht voor sportkleding, maar ook nog eens voor sportschoenen. Ook de sportkleren en sportschoenen kun je eigenlijk ook gewoon in het dagelijks leven aan. Dit heb je helemaal niet door, omdat het zo lekker zit. Er is een aanbod met sportkleding en sportschoenen voor iedereen. Niet alleen voor dames en heren, maar ook nog eens voor kinderen. JD Sports heeft kleding en schoenen van verschillende merken. Hiernaast hebben ze ook veel accessoires. Hierbij moet je denken aan sokken, tassen, zweetbandjes en nog veel meer. Als u dus opzoek bent naar sportkleding, sportschoenen of sportaccessoires die meegaan met de mode en verschillende merken hebben, dan kunt u zeker eens een kijkje nemen bij JD Sports.

De winkel en webshop

JD Sports heeft verschillende filialen door heel Nederland. Hier wordt u door de medewerkers geholpen met de artikelen die u zoekt. Mocht u ver van een filiaal vandaan wonen, of even geen zin en tijd heeft om langs te gaan. Dan kunt u een kijkje nemen op de webshop. Op de webshop vindt u het gehele aanbod van JD Sports. U kunt per categorie en per merk of sport kijken waar u naar op zoek bent. Als u een product hebt gekozen, kunt u het hele aanbod zien met de verschillende merken, maten, prijzen en kleuren. Hierdoor kunt u iets uitzoeken wat helemaal aan uw wensen voldoet. Mocht u opzoek zijn naar een specifiek product, dan kunt u deze eenvoudig invoeren in de zoekbalk. Als het product verkocht wordt door JD Sport, zal het er meteen komen te staan. U kunt het product gemakkelijk in uw online winkelmandje doen en daarna afrekenen.

Retourneren

Het kan soms voorkomen dat u iets besteld heeft, maar het uiteindelijk niet is wat u verwacht had of het is misschien niet de goede maat. Als dat zo is kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren. U kunt het artikel gratis in de winkel retourneren. U zal de terugbetaling dan binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangen op uw rekening. Als u het artikel heeft betaald met PayPal of Klarna, krijgt u de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het artikel terug te brengen naar de winkel, dan kunt u het product ook opsturen via de post. Deze kosten zijn dan wel voor uw eigen rekening. U moet het artikel dan retourneren binnen 28 dagen, nadat u het artikel binnen heeft gekregen. Het kan dan tot 10 werkdagen duren voor het pakket bij het magazijn is afgeleverd. Als het pakket bij het magazijn is binnengekomen, ontvangt u de terugbetaling binnen 3 tot 5 werkdagen op uw rekening. Als u artikelen heeft besteld die rechtstreeks door merkpartners worden geleverd, moeten deze sowieso worden teruggestuurd naar het magazijn. Het is bij JD Sports dan ook helemaal geen probleem om artikelen te retourneren als u er niet helemaal tevreden mee bent. U heeft dan ook meestal zelf de keus of u het in de winkel retourneert of dit via de post wil doen.

Kortingen

Naast de scherpe prijzen die JD Sports al heeft, kunt u ook naar de categorie 'offers' gaan. Dit kan wel alleen op de webshop. Hier vindt u artikelen met nog een scherpere prijs dan dat de artikelen normaal al hebben. Mocht u niet genoeg krijgen van al deze kortingen dan is er nog een optie. Via de site https://kortingscodes.knack.be/shop/jd-sports/ kunt u nog meer extra korting krijgen. U vindt hier kortingscodes en kunt deze vervolgens invoeren als u bezig bent met het bestellen en afrekenen van de artikelen. U krijgt dan dus nog eens extra korting. Het is dan ook zeker een aanrader om even te kijken!