Shop snel en eenvoudig in de webshop van Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland, oorspronkelijk is het een Franse winkelketen, die al is opgericht in 1976. Decathlon biedt producten aan voor maar liefst 65 verschillende sporten. In de zomer kun je bij Decathlon van allerlei producten vinden om lekker te gaan kamperen, in de winter wordt dit assortiment aangepast naar een wintersport assortiment. Decathlon heeft 22 vestigingen in Nederland, ondanks dat Decathlon flink uitgebreid is in aantal vestigingen, kan het natuurlijk nog steeds zo zijn dat je wat verder van een Decathlon af woont. Daarom is het erg handig dat Decathlon ook een webshop heeft, zodat iedereen altijd toegang heeft tot het uitgebreide assortiment van Decathlon.

Winkel vs webshop

In de winkel van Decathlon zijn mensen werkzaam met elk een passie voor hun eigen sport, ja kan er dus altijd een deskundige medewerker vinden die je kan helpen bij de keuzes voor jouw sportmaterialen. Op de webshop van Decathlon worden ook extra hulpmiddelen geboden om de keuze te kunnen maken voor de juiste sport artikelen. Er zijn zogenaamde hoe-kies-ik onderdelen bij verschillende artikelen aangegeven om jou te helpen de goede keus te maken. Het is ook mogelijk contact op te nemen met de klantenservice van Decathlon via Whatsapp of een Live chat, zo is er altijd een vakkundige medewerker beschikbaar voor jou. In de webshop is de voorraad over het algemeen groter als in de winkel, je grijpt dus minder snel mis. Wat ook erg prettig is in deze webshop, is dat je de voorraad in de winkel kunt controleren. Mocht je dus toch liever zelf naar de winkel gaan dan weet je vooraf of je product wel aanwezig is. Er is ook een mogelijkheid tot click en collect, waarbij je de artikelen alvast reserveert voordat je naar de winkel gaat en geen verzendkosten hoeft te betalen.

Assortiment webshop

In de webshop van Decathlon is het mogelijk te zoeken op basis van de sport waar je artikelen voor zoekt, voor 65 verschillende sporten zijn er artikelen verkrijgbaar. Je kan selecteren op sportkleding of specifiek op sportschoenen. Er is ook een selectie beschikbaar van sport accessoires. Bij accessoires kan gedacht worden aan bijvoorbeeld tassen, handdoeken, trainingsmateriaal, of elektronica maar ook sportvoeding, sportprijzen en reis accessoires zijn online verkrijgbaar. Om te gaan kamperen is er in de zomer en het najaar een groot assortiment verkrijgbaar online. Dit assortiment wordt in de winter ingewisseld voor het wintersport assortiment. Voor zwemkleding is op de webshop van Decathlon ook een aparte pagina ingericht. Verder bied de webshop ook laatste kans artikelen aan die weg moeten en dus afgeprijsd zijn. Via een druk op de knop kan je bij de webshop ook de nieuwe collectie bezichtigen.

Prijzen in de webshop

Decathlon biedt veel verschillende merken aan. Ze bieden de bekendere a merken aan maar hebben ook hun eigen huismerken, op deze manier is er voor elk budget wel een product te vinden voor jouw ultieme sportervaring. Decathlon ontwerpt en ontwikkelt zijn eigen artikelen zelf, dit is ondanks de scherpe prijs toch een garantie voor een goed en kwalitatief product. Decathlon heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Klik hier om alle acties te bekijken die momenteel geldig zijn bij Decathlon.

Verzenden en retourneren bij de Webshop

De webshop van Decathlon bied verschillende mogelijkheden om jouw artikelen te verzenden. Een normale standaard verzending kan al vanaf €3,95 verzonden worden. Heb je een wat groter of zwaarder product dan loopt de prijs van verzending op. Voor je het product besteld wordt de prijs van verzending altijd goed weergegeven. Wanneer je kiest voor click en collect en het product dus zelf op gaat halen in de winkel zijn hier verder geen kosten aan verbonden. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk je pakket bij een afhaalpunt van Post NL bij jou in de buurt te laten bezorgen als je het op je eigen moment op wilt halen. Wat erg handig is is het heen en terug label van Decathlon, als je een product met dit label ontvangt en je wilt het retourneren dan kan dit met hetzelfde label gedaan worden. Retourneren van je bestelling in de webshop is bij Decathlon altijd mogelijk binnen 14 dagen zonder reden. Mocht je geen heen en terug label op je pakket hebben dan is het altijd mogelijk een retourlabel aan te vragen bij de webshop van Decathlon. Retourneren is bij Decathlon altijd kosteloos. Bij Decathlon is er altijd de mogelijkheid om een product binnen 365 dagen te ruilen als het product al wel gebruikt is kunnen ze kosten in rekening brengen voor waardevermindering. Als je een sportpas van Decathlon aanmaakt, kan je bovendien levenslang ruilen, je hoeft dan ook nooit je bon te bewaren omdat deze al bewaard is.