Shop makkelijk en voordelig online bij vanHaren

vanHaren heeft momenteel 54 fysieke winkels in België en nagenoeg 150 winkels in Nederland, daarnaast heeft vanHaren ook nog een mooie online winkel, waar je van allerlei artikelen kunt vinden. VanHaren is begonnen als schoenenwinkel in 1939 en is sindsdien alleen maar groter gegroeid. VanHaren had toen al als visie om voor iedereen betaalbare en goede schoenen te verkopen en dat wil vanHaren nu nog steeds doen. De schoenen van vanHaren zijn door de online shop nu voor iedereen bereikbaar.

Makkelijk online shoppen

Wanneer je even niet in de gelegenheid bent om naar een fysieke winkel te gaan, of gewoon liever online shopt is de website van vanHaren de ideale manier om makkelijk te shoppen. Er zijn handige zoekfuncties ingebouwd op de website, om zodoende je weg te kunnen vinden in het ruime assortiment wat geboden wordt. Om te starten met je zoektocht kan je de keuze maken tussen dames, heren of kinderen. Daarnaast kan je ook voor een schoentype kiezen, een merk zoeken, accessoires of sportartikelen bekijken of een kijkje nemen in de sale. Wanneer je in de door jouw gewenste categorie bent beland kan je ook nog vele filters instellen zoals bijvoorbeeld prijs, kleur of maat om zo nog makkelijker jouw favoriete artikelen te kunnen vinden. Ben je nog onzeker over de maat, dan staat er bij elk artikel ook een link naar een maattabel zodat je altijd de goede maat kunt vinden. Wanneer een artikel toch niet past kan deze altijd geretourneerd worden en kan je vervolgens een andere maat bestellen. Artikelen worden altijd gratis verzonden en kunnen ook binnen 2 maanden na aankoop gratig geretourneerd worden via de post of via een van de winkels van vanHaren. VanHaren heeft ook een goed bereikbare klantenservice die op meerdere manieren bereikbaar is zowel telefonisch als digitaal, voor het geval je nog vragen hebt over je producten of de diensten van vanHaren. VanHaren biedt verschillende betalingsmogelijkheden op de website waaronder bankcontact, PayPal of creditcard.

Kortingsacties bij vanHaren

Bij vanHaren zijn regelmatig leuke kortingsacties te vinden. Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te komen van de geldende kortingsacties. Een van de manieren is om in te schijven op de nieuwsbrief van vanHaren, met deze inschrijving ontvang je ook gelijk je eerste kortingscode. Daarnaast is er een speciale sale pagina bij vanHaren online. VanHaren maakt ook gebruik van verschillende social media zoals Facebook, Instagram, TikTok, YouTube en Pinterest, wanneer je hier op kijkt blijf je ook op de hoogte van leuke acties. Een andere optie is om te kijken op https://kortingscodes.knack.be/shop/vanharen/ voor een handig overzicht van alle geldende kortingscodes en acties van dit moment.

Ruim assortiment

VanHaren biedt online een ruim assortiment aan schoenen en accessoires aan. Voor dames hebben ze bijvoorbeeld: enkellaarzen & boots, sneakers, laarzen, pantoffels, hakken, instappers, sandalen, slippers en een assortiment sport en outdoor. Zowel voor zomerse als winterse schoenen ben je hier dus aan het juiste adres. Voor heren is het assortiment al even ruim, ze bieden schoenen aan in de categorieën: sneakers, boots en laarzen, instappers, geklede schoenen, pantoffels, comfort, sandalen en slippers en sport en outdoor. Naast deze reguliere assortimenten van dames en heren schoenen, kan je bij vanHaren online ook terecht voor grotere schoenen van maat 42 en 43 voor dames en 47+ voor heren. Dan is er ook nog het ruime assortiment voor kinderen waaronder onder andere de volgende categorieën vallen: sneakers, boots, pantoffels, velcroschoenen, regenlaarzen, snowboots, balerina's, sandalen, slippers, turnpantoffels en waterschoenen en badslippers. De schoenen worden onderverdeeld in jongens en meisjes schoenen en er is ook een speciale pagina voor babyschoenen.

De Schoenen worden ook allemaal duidelijk afgebeeld met voldoende afbeeldingen van alle kanten. Je kan zo extra goed zien of de schoenen wel bij jouw smaak passen voor dat je ze in huis hebt. Naast het assortiment aan schoenen is er ook een assortiment aan sport accessoires en sport kleding te vinden online bij vanHaren. Andere accessoires die te vinden zijn op vanHaren zijn onder andere tassen en rugzakken en petten en mutsen. Daarnaast zijn ook sokken te vinden op vanHaren en zelfs voor de verzorging van je schoenen ben je hier op de juiste plaats.