Ben je op zoek naar een online apotheek die beschikt over een enorm uitgebreid assortiment aan producten? Denk meteen aan farmaline! Farmaline is een online apotheek die meer dan 40.000 gezondheidsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen van maar liefst 1000 merken ten verkoop aanbiedt. Bij farmaline profiteer je als klant niet alleen van een uitgebreid assortiment, maar ook van voordelige acties zoals promoties en speciale kortingen. Ben je op zoek naar een gezondheids- of schoonheidsproduct? Bezoek gerust de website van farmaline en laat je aangenaam verrassen. De mogelijkheid dat je item niet in voorraad is, is heel klein bij farmaline.

Welkomskorting farmaline

Zoals eerder aangegeven profiteer je bij farmaline niet alleen van een uitgebreid assortiment, maar ook van voordelige acties waarvan klanten goed gebruik van kunnen maken. Als jij voor het eerst een item gaat bestellen bij farmaline, dan geld voor jou een zogenoemde welkomskorting. Na een eenmalige registratie kun je ertoe overgaan om je eerste bestelling te plaatsen en profiteren van de welkomskorting. Nadat je een succesvolle aanmelding hebt gedaan, mag je uitkijken naar een welkomsaanbieding van €5,- op elke bestelling gelijk aan €50 of hoger. Naast een welkomskorting kun je ook gebruik maken van een andere vorm van kortingsactie. Indien je je aanmeld voor de nieuwsbrief bij farmaline, wordt je op tijd op de hoogte gesteld van de verschillende kortingsacties. Maar het wordt mooier. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief kun je profiteren van een korting gelijk aan €5. Laat deze extra voordelen zeker niet staan en bespaar bij het kopen.

Promotie producten

De voordelen bij farmaline zijn eindeloos. Promotie op producten is er voortdurend bij farmaline. Op de website kun je precies natrekken op welke producten je aanspraak maakt voor een bepaald percentage aan korting. De promotie op de producten kunnen een korting omvatten, maar ook het krijgen van 2 items voor de prijs van 1. Een paar van de promotie producten zijn onder andere: CeraVe Hydraterende Reinigingscrème van 473 ml. Op de CeraVe Hydraterende Reinigingscrème van 473 ml heb je een besparing van 21%. Verder heb je ook de COMPEED Blarenpleisters Medium10 pleister. Voor de aanschaf van deze speciale soort pleister heb je een besparing van maar liefst 35%. Op de CeraVe Hydraterende Melk 473 ml, die heel goed is voor het herstel van huidbarrières, mag je uitkijken naar een korting gelijk aan 25%. De lijst aan promotie producten is zo lang dat het beter is om zelf een kijkje te nemen op de website.

Redpoints

Niet voor niets staat farmaline bekend om voordelige acties. Je trekt er echt voordeel uit. Eerder zijn de verschillende voordelige acties belicht, maar het is nog niet klaar. Bij farmaline bestaat er namelijk zo een Redpoints concept. Het concept heeft veel van "hoe meer inkopen je doet, hoe meer korting je ontvangt". Het Redpoints concept zit zo in elkaar: Bij elke aankoop kun je Redpoints verzamelen om uiteindelijk te kunnen besparen. Op elke euro euro dat je besteedt wordt er 10 redpoints aan je toegekend. Heb je een aantal van 40.000 redpoints bereikt, dan betekent dat een korting van 40 euro. Als je genoeg Redpoint hebt verzameld kun je bij elke bestelling bepalen als je je Redpoints wil omzetten in een geldsbedrag of continueren met verzamelen. Het is belangrijk om tijdig gebruik te maken van je Redpoints, omdat die kunnen vervallen na een periode van 3 jaar.

Top service

Bij farmaline gaat alles snel en eenvoudig aan toe. Het bestellen van je producten kan online 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je gewenst product kun je op 3 verschillende manieren vinden op de website. Middels het raadplegen van de Categorieën, Merken of via het zoekbalk kom je zeker je product tegen. Indien je al je bestellingen hebt afgerond, krijg je de gelegenheid om in een overzicht alles weer te controleren voordat je verder gaat met het afrekenen. Online afrekenen kan op verschillende manieren bij farmaline. Het proces van afrekening geschiedt via de beveiligde website Ogone. Het is mogelijk om je producten door farmaline te laten bezorgen. Bij het registreren of het aanmaken van je account is het belangrijk dat je de juiste afleveradres vermeld. Het afgeven van een pakket geschiedt binnen de kantooruren tussen 08:30 en 17:30.

Bestel vandaag nog bij farmaline

Zoals jezelf kunt merken staat farmaline voor kwaliteit en kwantiteit. Er is niets aan een toeval overgelaten om onze klanten het maximale voordeel aan te bieden. Alle bestellingen worden met nauwkeurigheid uitgevoerd. Farmaline staat bekend om zijn vele voordelige acties. Los van de nieuwsbrief van farmaline, kun je ook de website https://kortingscodes.knack.be/shop/farmaline/ raadplegen om op de hoogte te blijven van de verschillende kortingscodes. Als je behoefte hebt aan professioneel advies, staan de medewerkers van farmaline ook ready om je daarin te voorzien. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je producten bij farmaline en geniet van de vele voordelen!