Shop eenvoudig online in de webshop van Fnac

De eerste categorie is die van de boeken, de strips en de e-boeken. Hiervan heeft Fnac een breed assortiment in hun voorraad staan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden bij dit warenhuis. Dus ben je een liefhebber van lezen, of dit nu fysiek is met gewone letters of online via je tablet of iPAD, bij Fnac vindt je altijd iets wat bij jou past of wat je interesseert.

Kaartjes

Bij Fnac kun je ook terecht als je een muziekliefhebber bent en naar een concert wilt. Op de website worden kaartjes verkocht voor allerlei evenementen.
Maar het aanbod is breder dan dat. Je kunt er bijvoorbeeld ook kaartjes vinden voor films in de bioscoop en voor musea. De website heeft dit handig in categorieën geplaatst. Ook kun je van te voren kiezen in welke regio je een concert of bioscoop wilt bezoeken. Erg handig.

Muziek

Wil je liever niet de deur uit om muziek te luisteren maar wil je ervan genieten thuis op de bank? Dan kun je op Fnac je favoriete muziek bestellen op CD of zelfs op vinyl.
En via Fnac kun je ook je lievelingsmuziek streamen. Hoe geweldig is dat? Maar dat is nog niet alles. Ben je zelf muzikaal en bespeel je bijvoorbeeld een instrument? Dan kun je via de site ook muziekinstrumenten bestellen.

Games

Op het gebied van games is er ook van alles te vinden. Uiteraard zijn de games zelf er te koop. Maar ook de media die je nodig hebt om de games af te spelen, uiteraard inclusief consoles en alle accessoires die je er maar bij wilt hebben.

Films

Hierboven hadden we het al even over de bioscoop. Maar geniet je nu liever van een film thuis op de bank? Dan zijn er legio films op DVD te vinden op de site. Voor iedereen is er wat wils. Voor volwassenen, voor de jeugd, voor iedereen. In welk genre je maar wilt. Zoals actiefilms, comedy's, drama's en jeugdfilms.

Spellen

Er is ook aan de spelende jeugd gedacht. Er zijn bordspellen verkrijgbaar om de kinderen niet alleen achter een schermpje te laten verblijven maar ook creatief bezig te zijn middels een spel.

Multimedia

Op de site is ook een heel assortiment verkrijgbaar aan laptops, pc's, smartphones en tablets. Alle eventueel benodigde accessoires zoals externe harde schijven en muizen zijn ook aanwezig. Je kunt alles op 1 plek bij elkaar shoppen. Wel zo handig.

Camera's

Dan hebben we nog de camera's. Deze zijn er ook in vele verschillende soorten. Zo is er een spiegelreflex camera te koop. Maar ook een 360 graden camera en een sport camera. En wil je iets van bovenaf fotograferen? Dan hebben ze ook drones te koop. En niet zo maar apparatuur, maar apparaten van de beste en meest gerenommeerde merken.

Geluid

Op het gebied van geluid zit je bij Fnac ook op de juiste plek. Ze hebben goede luidsprekers in hun assortiment. Zowel bedrade als bluetooth exemplaren. Ook artikelen zoals koptelefoons hebben ze op voorraad waarmee je nog meer van je muziek kunt genieten.

TV'S

Hierboven hadden we het al over genieten van een film thuis op de bank. Dan kan een goede televisie natuurlijk niet ontbreken. Kijk eens rond op Fnac. Er zitten hele mooie en goede televisies tussen. Van klein naar groot tot aan zelfs een complete thuisbioscoop zeg maar. Dat in combinatie met de hierboven genoemde speakers zul je pas echt genieten van muziek en films.

Keuken

Zelfs voor in de keuken is er apparatuur te kopen op de site. Van een blender tot aan een koffiezetapparaat. Je kunt het zo gek niet bedenken. Overigens hebben ze naast echte keukenapparaten ook zaken als stofzuigers en strijkijzers.

Verzorging

Voor de persoonlijke verzorging hoef je eigenlijk niet eens meer naar de drogist. Bij Fnac hebben ze alles in deze categorie. Snuffel maar eens rond in deze rubriek op de site en ik weet zeker dat je iets kunt vinden dat je aanstaat.

Sport

De rubriek sport hadden we nog niet eens gehad. Dit is er ook allemaal. Van apparaten tot de sportkleding en alle accessoires die je maar kunt bedenken. Het is er.

Prijs

Niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs. Nou die is redelijk kan ik je vertellen. Ze hebben concurrerende prijzen en regelmatig interessante aanbiedingen. Wil je toch nog wat meer korting, houd dan de kortingscodes in de gaten. Alle kortingscodes kun je vinden op internet. Zoek maar op alle Fnac kortingscodes en je vind er genoeg.