Ben je al een poosje op zoek naar een winkel met een uitgebreid assortiment aan items voor paarden? Dan ben je bij Divoza Horse World terecht. Divoza staat voor Dieren, vogels en zaden en werd in 1928 opgericht. Na een verandering in de visie van de onderneming is men overgegaan om het accent, begin jaren 60, te leggen op de ruiter sport. Door de jaren heen is Divoza Horse World uitgegroeid tot een belangrijke schakel wanneer het gaat om benodigdheden, betreffende de ruitersport. Dit komt meer tot uiting in het feit dat Divoza Horse World meer dan 100 ruiterspecialisten ter beschikkking heeft. Bij Divoza Horse World kun je alles vinden!

Paardrijbroek kopen

Iets wat je gegarandeerd zal vinden bij Divoza Horse World is hippe paardrijkleding. Daarbij maakt het niet zoveel uit als je van kleurrijke of minder kleurrkjke paardrijkleding houdt, bij Divoza Horse World wordt je altijd voorzien van hetgeen waarnaar je op zoek bent. Een van de paardrijkledingen die je zeker nodig zal hebben is een paardrijbroek. De aanbieding van paardrijbroeken bij Divoza Horse World is om U tegen te zeggen. Verschillende maten, verschillende kleuren en modellen maken deel uit van het geheel assortiment. Een paardrijbroek heeft een belangrijke functie tijdens het rijden op een paard. Onder andere zorgt een paardrijbroek ervoor dat je benen warm blijven, bepaalde standvastigheid op je paard hebt en niet snel slijt. Paardrijbroeken van nu zijn niet meer te vergelijken met paardrijbroeken die vroeger werden ontworpen. Het eerste markant gegeven is dat paardrijbroeken van vroeger, uitsluitend in de kleuren zwart en donkerblauw te verkrijgen waren. Verder was er één standaard model die je kon verkrijgen. Dat alles is nu verleden tijd. Momenteel kun je verschillende paardrijbroeken vinden in verschillende maten en kleuren.

Verschillende merken paardrijbroeken

Zoals eerder aangegeven vindt je bij Divoza Horse World Verschillende merken paardrijbroeken. De bekende merken paardrijbroeken die deel uitmaken van het assortiment zijn onder andere: Pikeur, Cavallo, Animo, Eurostar, PK, Harry’s Horse, BR, Horseware of Kentucky. Het merk Pikeur staat bekend om zijn toepassingen van modernste stof technologieën. Paardrijbroeken zijn mede door het merk Pikeur in een andere dimensie terecht gekomen. Een belangrijk gegeven over het merk Pikeur is dat paardrijbroeken worden ontworpen, op basis van de behoefte van ruiters die op topniveau presteren. Het merk Cavallo staat bekend om zijn verschillende ontwerpen van paardrijbroeken die een stijlvolle vertoning uitstralen. Animo paardrijbroeken zijn het meest bekend om de speciale accenten die gelegd worden op maximale beweegbaarheid en comfort. Verder staan Animo paardrijbroeken meer bekend als een perfecte mix van mode en innovatie. De Eurostar paardrijbroeken maken indruk door het combineren van een klassieke buitenkant met moderne extra's. Het opsommen van de kwaliteiten van de gerenommeerde merken is ongetwijfeld een eindeloos proces. Hierbij biedt Divoza Horse World je alle ruimte om rustig een keuze te maken.

Verschillende modellen paardrijbroeken

Naast de verschillende merken paardrijbroeken, heeft Divoza Horse World ook verschillende modellen. Sommige ruiters geven de voorkeur aan een paardrijbroek met klassieke elementen, terwijl andere ruiters meer hangen naar een volledig modern ontworpen paardrijbroek of een combinatie daarvan. Binnen de collectie van Divoza Horse World kun je uitkijken naar modellen zoals een hippe paardrijbroek, die je kunt verkrijgen in verschillende kleuren. Verder zijn er paardrijbroeken die met of zonder een kunstlederen zitvlak is ontworpen. Paardrijbroeken met een siliconen zitvlak, aangevuld met kniestukken zijn ook te vinden. Heb je een paardrijbroek het liefst met een hoge of een lange band? Er is altijd een model die vervaardigt is naar jouw wensen. Paardrijbroeken speciaal voor de zomer zul je ook tegenkomen in het assortment van Divoza Horse World. Voor de zomer periode kun je kiezen voor paardrijbroeken die dunner zijn, terwijl je voor de winter periode kunt gaan voor de thermorijbroeken of de softshellrijbroeken die een wind- en waterafstotend karakter hebben. Dit zorgt ervoor dat je de hele tijd warm zult blijven.

Paardrijbroeken kopen bij Divoza Horse World

Zoals je al zo een beetje hebt kunnen inzien, is Divoza Horse World bij uitstek één van de shops die je ongetwijfeld moet binnenstappen om je paardrijbroeken te kopen. De vriendelijke medewerkers van Divoza Horse World staan allemaal klaar om je te assisteren tijdens het inkopen. Wil je op afstand je inkopen doen? Dan is dat ook mogelijk bij Divoza Horse World. Via de online shop van Divoza Horse World kun je snel en eenvoudig je items bestellen. Bij Divoza Horse World wordt er ook getracht om de belangen van de klant maximaal te behartigen. Heb je bij Divoza Horse World inkopen gedaan voor een bedrag van meer dan 25 Euro? Dan worden je items kosteloos afgeleverd. Verder biedt Divoza Horse World regelmatig kortingen en voordelige acties aan. Om op de hoogte te blijven van deze acties kun je de website regelmatig checken. Een andere manier om voordelige acties niet te missen, is om gebruik te maken van deze link: https://kortingscodes.knack.be/shop/divoza/. Bestel vandaag nog je paardrijbroek bij Divoza Horse World.