Samsung heeft vele interessante cashback acties!

Iedereen heeft de cashback acties weleens voorbij zien komen. Dat je een product koopt en hierbij een gratis headset krijgt. Je zou denken dat dit alleen wordt gedaan bij luxeproducten zoals smartphones, televisies, tablets en onder andere smartwatches. Maar sommige voeding heeft ook deze cashback actie. Het is tenslotte een goed promotiemateriaal deze actie en het interesseert ons, als klant ook!

Verschillende soorten cashback acties

Kan je niet meteen aan een voorbeeld denken van deze cashback acties? Geen probleem. Ik zal een paar voorbeelden noemen. Ben je namelijk ooit in een elektronicawinkel geweest en bij de vele Samsung-producten een paar van deze acties gezien? ´Ontvang nu tijdelijk tot €150 inruilwaarde extra inruilwaarde bij het inruilen van je huidige apparaat. ´ Dit is een echte promotie die hun dan de zogenoemde cashback actie noemen. Weet dat er ook andere cashback promoties zijn zoals bijvoorbeeld deze ´Koop dit product en krijg dit product er gratis bij, ´ . Deze acties zijn heel erg verleidelijk, want iedereen houdt tenslotte van korting en gratis producten bij de aankoop van een. Helaas zijn er toch kleine lettertjes waar je zeker op moet letten. Je wilt uiteraard niet gebeten worden door dat addertje onder het gras! Neem hier een kijkje om geen enkele van de Samsung acties en kortingen te missen.

Waar moet ik op letten?

We worden geen van alle beetgenomen en daarom verwijs ik je graag op een paar punten waar je zeker rekening mee moet houden bij deze cashback acties. Al zijn deze promoties er om de klant blij te maken en over te halen tot aankoop, kan het zo zijn dat er kleine lettertjes zijn waar je je misschien niet bewust van bent. Geen zorgen! Ik help je graag, zodat je er geen stress over hoeft te hebben.

Eerst betalen dan terugkrijgen

Als je iets aankoopt met deze cashback actie moet je altijd eerst het hele bedrag betalen. Dit geldt ook zo voor de acties waarbij je een gratis gadget krijgt. Als je cashback letterlijk uit het Engels vertaald van krijg je Geld terug. Je krijgt bij deze acties later pas je geld terug.

Cashback verzilveren

Om je geld terug te krijgen moet je je cashback verzilveren. En pas hiermee op, want er staat een klok op! Binnen de zoveel tijd moet je namelijk je cashback verzilverd hebben, anders is het ongeldig en kan je je geld niet meer terugkrijgen. Dit verzilveren doe je meestal op de site van het bedrijf zelf. Bijvoorbeeld op Samsung.com voor je Samsung cashback acties.

Niet alle producten hebben deze cashback actie!

Let er daarom op welk product je aankoopt en of deze onder de actie vallen. Meestal heb je een lijst van producten op de website van het bedrijf die je haarfijn uitleggen welke producten er met deze actie meedoen. Goed blijven opletten dus!

Check je bankrekening

Nadat je je cashback actie verzilverd hebt duurt het meestal even voordat je je geld terugkrijgt. Dit kan van drie dagen tot wel zes weken duren. Om zeker te weten of je je geld terug hebt gekregen moet je af en toe op je bankrekening kijken. Dit kan je het gemakkelijkste doen via een bank app. Deze bank app laat namelijk overzichtelijk zien wat jouw inkomen en uitgaven zijn. Mocht je na zes weken nog steeds niets terug hebben gekregen ook al heb je cashback verzilverd dan moet je contact opnemen met het bedrijf. Gooi om deze reden nooit vroegtijdig je factuur weg!

Wil je je product ruilen?

Heb je een product met gratis gadget gekocht en wil je deze graag ruilen? Dan is het belangrijk dat je eerst allebei de producten retour stuurt. Niet alleen het toestel dat je wenst te ruilen, maar ook het gadget wat je erbij hebt gekregen. Tijdens je retouraanvraag. Voordat je het product opstuurt, vertel je het bedrijf dat je het product wenst te ruilen en dat je bereid bent om de producten retour te sturen. Nadat hun de producten hebben ontvangen krijg je een berichtje. Meestal via de mail, om je product te ruilen. Wil je het gratis gadget weer terugkrijgen dan is het van belang dat je een product aanschaft die van dezelfde actie is. Maar let er wel op dat mocht de tijd van deze actie verstreken zijn dat je je gadget ook kwijt bent.

Wil je je product retourneren?

Ben je toch niet tevreden over het product en wil je deze om deze reden retourneren. Weet dan dat je beide items moet retourneren mocht je er een gratis gadget bij hebben gekregen. Pas wanneer het bedrijf beide items heeft ontvangen zullen ze je aankoopbedrag terugstorten.

Ik hoop je voldoende geïnformeerd te hebben over de cashback acties en waar je hierbij op moet letten. Op zoek naar korting of meer informatie hierover? Klik dan hier. Ik wens je alvast heel veel plezier bij je volgende cashback actie!