Promoot jouw evenement met flyers van Vistaprint

Een van de redenen dat evenementen goed verlopen komt doordat de promotie er omheen goed geregeld is. Overal waar je komt zie je posters ophangen met informatie over het evenement. Alleen houdt het hier vaak niet bij op. Flyers worden ook bij overeenkomende evenementen en bij andere gelegenheden uitgedeeld. Vistaprint heeft daarom de mogelijkheid om jouw eigen flyers binnen een handomdraai te maken en af te laten drukken.

De vaste ontwerpen geven jou houvast

Bij Vistaprint vind je een groot overzicht van verschillende flyers wanneer je bij deze categorie kijkt. Je ziet welke prijzen erbij horen en wat er eventueel extra gedaan kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld een van de standaard ontwerpen kiezen, van waaruit je de informatie toe gaat voegen over jouw evenement. Zo heb je een vast ontwerp, wat een goede keuze is wanneer je weinig verstand hebt van grafische vormgeving. Met enige regelmaat worden hier nieuwe ontwerpen aan toegevoegd, zodat je voortdurend iets nieuws kunt ontwerpen en ieder evenement weer wat unieks in handen kunt hebben.

Alle flyers geheel naar wens aanpassen

Je kunt echter ook voor flyers kiezen die geheel aan jouw wensen aangepast zijn. Je kunt namelijk vanaf het begin jouw eigen ontwerp gaan gebruiken. Dit zorgt er vaak voor dat je de sfeer zelf bepaalt, maar dat je ook regelmatig van aanbiedingen kunt genieten. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Dit doe je door te kijken naar de papiersoorten, de hoeveelheid tekst die erop komt te staan en of het in klein moet of juist in zwart-wit. Door overal op te letten heb je bij Vistaprint voldoende mogelijkheden en hoeft het nooit duur te zijn. Door dan gebruik te maken van extra aanbiedingen kun je nog meer profiteren.

Profiteren van extra aanbiedingen

Bij Vistaprint vind je dus veel verschillende mogelijkheden op het gebied van flyers. Deze artikelen hebben vaak al interessante kortingen, die op kunnen lopen tot 50 procent over een grote bestelling. Ook kan hier regelmatig een extra korting op gegeven worden wanneer je een terugkerende klant bent bij Vistaprint. Alleen heb je vaak geen overzicht van de kortingen die op dit moment gelden op de website. Hiervoor kun je naar het overzicht van de kortingscodes op Knack kijken. Via https://kortingscodes.knack.be/shop/vistaprint/ krijg je alles voor ogen en zorg je ervoor dat de aanbiedingen nooit meer over het hoofd gezien worden.

De opties selecteren die bij jou passen

Dan terug naar de flyers op de website. Het is namelijk belangrijk dat je goed weet hoe je eraan moet beginnen. Als eerste kijk je hiervoor bij de categorie ‘flyers’. Je kunt deze eenvoudig selecteren bovenaan de website door bij marketing materialen te kijken, waarna je een overzicht krijgt van de mogelijkheden. Hierbij zie je een groot aantal opties waar je uit kunt gaan kiezen. Deze opties hebben te maken met een verticale of horizontale flyer en de afmetingen die aangehouden moeten worden. Je kunt op voorhand jouw keuzes dus al vaststellen en ziet direct wat het voor jou kan gaan kosten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief voor kortingen

Wanneer je bij Vistaprint flyers hebt aangeschaft, heb je ze binnen een korte tijd in huis. Ideaal voor wanneer jouw evenement al binnen een kort tijdsbestek gaat zijn. Vaak schrijf je je hiermee ook in voor de nieuwsbrief, waarmee je regelmatig op de hoogte gebracht wordt over nieuwe acties. Door deze mails na te kijken voorkom je dus dat je kortingen over het hoofd gaat zien. Ook kun je een account aanmaken op de website, waardoor jouw gegevens en bestellingen opgeslagen worden in het systeem. Je kunt hierdoor ook nog nabestellingen doen.

Als terugkerende klant nog meer voordelen

Als terugkerende klant is er nog een groot voordeel. Niet alleen staan jouw eerdere bestellingen overzichtelijk bij elkaar om een nabestelling te kunnen leveren, ook kun je hier vaak nog extra kortingen krijgen. Regelmatig ontvang je namelijk berichten van Vistaprint met kortingscodes en een herinnering voor de op dat moment geldende aanbiedingen. Zo ga je nooit te veel betalen voor jouw flyers en kun je eventueel ook nog naar andere promotiematerialen kijken op de website. Zo kun je alles in een bestelling plaatsen en weet je zeker dat jouw evenement en bedrijf goed op de kaart komt te staan.