Pak extra korting tijdens de bulk 10 daagse

Ondanks het feit dat je tijdens het online shoppen bij Bol.com al sowieso kan profiteren van heel veel extra kortingen en toffe deals, kan je meerdere keren per jaar genieten van extra kortingen op heel veel artikelen tijdens de Bol 10-daagse. Tot voor kort ging dit festival van online kortingen bij Bol.com door onder de naam Bulk tiendaagse, wat aangaf dat heel veel artikelen in grote aantallen aangekocht werden en vervolgens aan een sterk verminderde prijs aangeboden werden aan de klanten. Tegenwoordig is dit nog steeds zo, maar gaat dit evenement dus door onder een andere naam: Bol 10-daagse.

Tot 60% extra korting op veel artikelen

Zoals de naam van de bol.com bulkweken al aangeeft kan je tijdens de bulk dagen dus profiteren van heel veel extra korting op groots ingekochte artikelen. Vaak kan je tijdens deze periode tot wel 60% extra korting krijgen op de artikelen waar jij naar op zoek bent. Maar tijdens deze dagen worden er ook heel veel andere kortingen gegeven. Zo kan je bijvoorbeeld ook genieten van een uitverkoop op een deel van het assortiment van de webshop. Klik hier om geen enkele aanbieding te missen tijdens de Bol 10-daagse.

Drie keer per jaar extra korting

Naast alle andere acties zoals de Select-deals en de retour deals, kan je tijdens de Bol 10-daagse dus ook profiteren van heel veel extra kortingen op artikelen die kunnen oplopen tot wel 60% of zelfs meer als je gelukt hebt. De reden waarom Bol.com tijdens de bulk dagen heel veel extra kortingen geeft is doordat heel veel artikelen in bulk aangekocht werden en dus met een extra korting aangeboden kunnen worden. Indien je jou zou afvragen hoe vaak je kan profiteren van de bulk deals, dan check je best eens de website van Bol.com om zo op de hoogte te zijn van de datum waarop de Bol 10-daagse zal plaatsvinden. Meestal vindt de bulk tiendaagse drie keer per jaar plaats: één keer in de periode maart/april, één keer in de periode mei/juni en een laatste keer in de periode september/oktober. Bij de start van de bulk tiendaagse wordt er meestal ook bekendgemaakt tot wanneer de kortingen zullen lopen en wanneer de periode dus zal eindigen. Meestal loopt de actieperiode gedurende een periode van tien tot elf dagen.

Check de folder of de nieuwsbrief

Ben je van plan om binnenkort enkele artikelen te bestellen via Bol.com en wil je dit het liefst doen met een extra korting? Wel, dan wil je uiteraard de start van de Bol 10-daagse niet missen en dus raden wij jou aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Bol.com. Nadat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van Bol.com ontvang je alle nieuwste aanbiedingen en deals automatisch in jouw mailbox. Een andere tip is om regelmatig eens de folder van Bol.com te checken. Ook daar vind je meteen alle nieuwste artikelen en de bijhorende kortingen in een handige en overzichtelijke folder.

Welke kortingen zijn er op welke artikelen?

Tijdens de Bulk 10-daagse van Bol.com kan je dus op heel veel artikelen genieten van een extra korting die kan oplopen tot 60% of zelfs meer. Maar vaak wil je al op voorhand weten op welke artikelen er een extra korting gegeven zal worden. Op die manier weet je of je moet wachten met jouw aankoop tot de start van de actieperiode of niet. Wel afgaande op de vorige bulk dagen kunnen we afleiden dat er een extra korting gegeven wordt op een groot deel van het assortiment van Bol.com. Het is zeker niet zo dat er een korting gegeven wordt op één specifiek artikel. De naam van de actieperiode geeft het eigenlijk al aan: heel veel artikelen werden in bulk aangekocht waardoor er dus ook heel veel artikelen aan een sterk verminderde prijs aangeboden worden.

Korting op veel artikelen

Zo kan het zijn dat je tijdens de 10-daagse een extra korting krijgt op bijvoorbeeld parfum, maar het kan even goed zijn dat je tijdens de actieperiode goedkoper artikelen kan kopen zoals smartphones, computers, laptops, tablets, ... Verder geeft Bol.com ook vaak een extra korting op een groot aanbod van de huis- en tuinartikelen zoals bijvoorbeeld kookgerief, babyartikelen, pampers, kinderwagens, ... Je merkt dus dat het aanbod van kortingen heel divers is en daarom raden wij jou aan om je zeker en vast in te schrijven voor de nieuwsbrief van Bol.com. Op die manier ontvang je automatisch alle nieuwste aanbiedingen en kortingen in jouw eigen persoonlijke mailbox en is dus kans dus erg klein dat je een korting of een aanbieding mist. Handig om te weten is dat er geen extra korting gegeven wordt op artikelen die door externe verkopers verkocht worden. Verder geniet je ook steeds van een gratis verzending van jouw bestelling als het totale bestelbedrag meer dan 20 euro bedraagt.