Webshop Leen Bakker is een webshop die zich toespitst in het aanbieden van verschillende soorten items voor je huis. Heb je behoefte aan banken en toebehoren of iets specifieks voor je woon- of slaapkamer? Dan ben je bij webshop Leen Bakker op de juiste plaats. Op de website tref je een uitgebreid assortiment van de verschillende soorten items. De mogelijkheid om online te bestellen en ook te betalen wordt uiteraard door webshop Leen Bakker geboden. Er kan voor 100% de garantie worden geboden dat je een geschikte item voor je interieur zal vinden. Vandaag nog een kijkje nemen op de website is zeker wenselijk.

Longeset bij Webshop Leen Bakker

Een loungeset is, zoals de naam al aangeeft, een set banken die in de lounge terecht komt. Een lounge is doorgaans een plek die speciaal is ingericht om tot rust te komen. Elementen die hierbij horen zijn lekkerzittende kussen en banken waar je lekker op kan dutten of tot rust kan komen. Waar in het verleden veel mensen de behoefte hadden om een loungeclub of bar te bezoeken om tot rust te komen, kiezen nu de meeste ervoor om zelf hun eigen lounge te ontwikkelen in hun achtertuin. Verschillende loungesets zijn te verkijgen bij Webshop Leen Bakker.

Allibert loungeset Messina loungeset

De Allibert loungeset Messina loungeset is een van de vele modellen die voorkomt in het assortiment van webshop Leen Bakker. Dit model straalt een bepaalde elegantie uit en heeft alles mee om iedereen een rust periode te gunnen. De Allibert loungeset Messina loungeset is een 4 delige bankzit die met kussens wordt aangeleverd. Door de wickerlook van deze set, die een kunststof vlechtwerk betreft, krijgt je tuin met deze loungeset een unieke uitstraling. Voor wat betreft het ounderhouden van deze set kan het makkelijk met water gedaan worden. Reinigingsmiddelen zijn voor het schoonmaken overbodig en hoeven niet gebruikt te worden. Doordat deze set enorm compact is, past het perfect in elke balkon. Ook als je zelf over een iet wat kleinere ruimte beschikt in je tuin. De stoelen van deze loungeset hebben een zitbreedte van 65, een zitdiepte van 67 en een zithoogte van 39 cm.

Loungeset Formentera Vilanova

De Loungeset Formentera Vilanova is weer een andere type loungeset waarvoor je kunt kiezen bij webshop Leen Bakker. Deze set past perfect bij een gezin die precies uit twee mensen bestaat. De Loungeset Formentera Vilanova is namelijk een drie delige loungeset waarvan 2 stoelen en één bijzettafel. Deze set is vervaardigd aan de hand van kunststof en heeft een antracietkleurige uitstraling.
Deze loungeset is weerbestendig en vergt niet veel wanneer het gaat om het onderhouden. Het gaat hierbij om een set die alle voorwaarden heeft van een duurzame investering. Een goede tip voor het onderhouden van deze set is om af te zien van sterke reinigingsmiddelen en een zacht handdoek te gebruiken om erover heen te gaan. Een te groffe stof zal krassen op je set veroorzaken. Deze
Loungeset Formentera Vilanova past in elke tuin of balkon en kan een luchtig gesprek perfect bewerkstelligen.

Le Sud modulaire loungeset Dordogne V2

De Le Sud modulaire loungeset Dordogne V2 - taupe/donkergrijs is weer een ander variant loungeset die je kunt bestellen bij webshop Leen Bakker. Lekker met je benen uitgestrekt en een kopje koffie drinken kan allemaal gebeuren met de Le Sud modulaire loungeset Dordogne V2. De Le Sud modulaire loungeset Dordogne V2 bestaat namelijk uit twee hoekfauteuils Dordogne met een afmeting van 84x84x66 cm en drie handige tafels/voetenbanken. Deze loungeset is omgeven met een aluminium frame en vervaardigd aan de hand van wicker materiaal. Deze loungeset wordt verder met kussens aangeleverd. De kussens zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Er is ervoor gezorgd dat de kussens genoeg gevuld zijn om maximale comfort te bieden. Het gaat hierbij om 2 rugkussens, 2 zijkussens en 4 comfortable zitkussens. Een leuke bijkomstigheid is dat deze set modulair van aard is. Je kunt het dus op verschillende manieren opstellen.

Loungeset kopen bij Webshop Leen Bakker

De drie loungesets zijn maar een kleine greep uit de verschillende modellen waaruit je kunt kiezen bij webshop Leen Bakker. Op de website kun je makkelijk, middels de zoekwoorden 'Loungesets', een complete lijst van verschillende loungesets onder elkaar krijgen. Het bestellen van je loungeset gaat heel eenvoudig aan toe. Alvorens je een bestelling kunt plaatsen, moet je eerst een account aanmaken. Dit kan snel gedaan worden. Bestellingen kun je voortaan via je account goed in de gaten houden. Het is verder raadzaam om gebruik te maken van de voordelige deals die webshop Leen Bakker aan zijn klanten aanbiedt. Om op de hoogte te blijven van de deals kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website worden de deals ook bekendgemaakt. Een andere manier om geen enkele aanbieding te missen is om via Knack.be alles te volgen.