Op zoek naar audio, telefonie en multimedia artikelen

In elk huis is wel iets te vinden op het gebied van telefonie, audio en multimedia producten. Denk aan de smartphone en de smart tv. Maar ook de tablets en laptops vallen onder deze categorie producten.

We hebben allemaal wel dergelijke producten in huis. En dus moeten we ook wel eens zo'n product vervangen. Bijvoorbeeld omdat hij simpelweg defect is. Of vanuit luxe overwegingen, omdat hij niet meer voldoet aan de verwachtingen. Een voorbeeld van dit laatste kan zijn dat je nog een 'gewone' televisie bezit en wilt overschakelen naar een smart tv om te kunnen streamen vanaf internet. Gewoon televisie kijken wordt steeds minder. We kijken steeds meer via apps als Netflix en Videoland.

Als je op zoek bent naar producten in bovengenoemde categorie, kijk dan eens op van den Borre. Bij van den Borre heb je de nieuwste en modernste producten tegen een schappelijke prijs. Bovendien zijn er vaak leuke acties en aanbiedingen.

Het aanbod

Het aanbod van van den Borre is zeer breed. Zo hebben ze een groot assortiment aan telefoons. De nieuwste smartphones zijn er te koop. Maar ook budget telefoons zijn te verkrijgen. Dit zijn de telefoons die eigenlijk alle functies hebben die je in de basis nodig hebt, maar een stuk minder kosten.

Als je een telefoon hebt, dan heb je meestal ook bepaalde accesoires zoals een lader en wellicht een telefoonhoesje. Een lader wil nog wel eens kapot gaan. En dat is natuurlijk zeer vervelend, want je wilt ten alle tijde goed bereikbaar blijven. Bij van den Borre hebben ze laders voor alle merken telefoons. Bestel je deze op de website, dan heb je hem bovendien snel in huis.

Heb je grotere elektrische apparaten nodig? Dan zit je bij van den Borre ook goed. Bij dit soort apparaten kun je bijvoorbeeld denken aan een vaatwasser voor de in keuken. Maar ook aan een wasmachine voor het wassen van de kleding en een droger om deze kleding vervolgens weer droog te krijgen.
Ook de kookhulpen magnetron en oven zitten in het aanbod. Hiervan zijn verschillende exemplaren en merken te koop. Er zijn losse magnetrons en ovens te koop, maar ook exemplaren die je kunt inbouwen. Tevens ontbreekt de combi oven natuurlijk niet.

Ben je juist op zoek naar kleinere apparaten zoals waterkokers, grilplaatjes en barbecues? Kijk dan zeker eens op de website van van den Borre. Je zult blij verrast worden door het brede aanbod.

Maar er is meer. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar extra opslag om muziek of filmpjes en dergelijke op te zetten? Dan heeft van den Borre hier externe harde schijven voor. Een extra externe harde schijf is overigens sowieso aan te raden. Zet al je waardevolle data op deze schijf en berg hem ergens anders op dan in je eigen huis. Bijvoorbeeld bij je ouders of bij vrienden. Als er dan wat gebeurd bij je thuis, dan heb je al jouw waardevolle beeldmateriaal veilig opgeslagen.

Heb je kleine kinderen? Dan heeft van den Borre nog iets anders wat praktisch en handig kan zijn voor jou. Ze verkopen namelijk ook babyfoons. Wel zo handig om te horen wat er op de babykamer gebeurd. En bovendien heb je tegenwoordig babyfoons met een camera. Op die manier kan je ook nog zien wat de kleine aan het doen is en of hij nog lekker en veilig ligt te slapen. Je kunt zodoende een oogje in het zeil houden en bijvoorbeeld voorkomen dat je kleine zich vast rolt in zijn of haar dekentje en er verstikkingsgevaar optreed.
Ook kun je zo zien of die kleine muiter uit zijn ledikantje klimt.

Korting en aanbiedingen

Natuurlijk is het winkelen met korting altijd prettiger dan winkelen zonder korting. Van den Borre heeft doorlopend leuke en interessante aanbiedingen. Houd hiervoor sowieso de website goed in de gaten.

Van den Borre outlet

Op de website heeft van den Borre een menu genaamd outlet. Hier staan artikelen met extra korting opgesomd. Zeker de moeite waard om daar even tussen te kijken of er wat tussen zit van jouw gaarding.

Black Friday

Wil je extra goedkoop inkopen doen, dan moet je even wachten op de volgende black friday bij van den Borre. Op deze black friday worden er extra kortingen gegeven bovenop de toch al laagste prijs garantie bij dit bedrijf. De volgende black friday is gepland op 22 november van dit jaar. De black friday duurt theoretisch 24 uur, maar vaak gelden de hoge kortingen wat langer.

Nog meer korting

Wil je nog meer korting? Ook dat kan. Kijk dan even op de site van Knack België. Hier vindt je veel kortingscodes. Zo ook voor de website van van den Borre. Zo kun je met een beetje onderzoek veel geld besparen.