Op vakantie in België met Belvilla

De zomer begint er weer langzaam aan te komen. Het is dus de tijd dat mensen weer hun vakanties gaan boeken. Het is in deze tijd niet mogelijk om de hele wereld over te reizen. Dit is ook helemaal niet nodig. Met Belvilla is het mogelijk om op een onvergetelijke vakantie te gaan in België.

Iets meer over Belvilla

Belvilla is een groot platform dat online prachtige vakantie accommodaties aanbiedt door heel Europa. Zo biedt Belvilla bijna 20000 verschillende vakantiehuisjes aan in onder andere: Nederland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Denemarken en natuurlijk België. Bij Belvilla heb je de keuze uit ruim 1500 verschillende vakantiehuizen door heel België. Via de website van Belvilla kan je eenvoudig je eigen vakantiehuisje uitzoeken.

Voor ieder wat naar keuze

De website van Belvilla is erg makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Je kan de locatie en datum voor je vakantie selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde filters aan te klikken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen of je een huisje met of zonder zwembad of wifi wilt. Of juist voor een huisje waarbij ook je huisdier mee mag. Via de website is het ook mogelijk om verschillende prijsklasse te selecteren. Belvilla heeft een zeer uitgebreid assortiment. Zo zijn er al huisjes te verkrijgen vanaf 50 euro per nacht, maar je kan ook voor een huisje van 300 euro per nacht kiezen. Een ander belangrijk punt, waaruit blijkt dat Belvilla zeer divers is, is het feit dat er huisjes zijn voor twee personen maar ook voor hele gezinnen. Ben je al iets ouder en wil je enkel samen met je partner naar een rustig gelegen huisje. Dan is dit goed mogelijk via Belvilla. Het is echter ook mogelijk om met een heel gezin op een gezellig vakantiepark te verblijven. Hier kunnen de kinderen vriendjes maken en lekker spelen in de speeltuinen en zwembaden op de parken. Er zit voor iedereen wel iets bij.

Met korting op vakantie

Ben je al enige tijd op zoek naar een leuke vakantie voor een mooie prijs? Dan hebben wij iets voor je! Via de onderstaande link kan je namelijk een vakantie boeken bij Belvilla met kortingen tot wel 15%. Door deze link te gebruiken kom je bij een webpagina met verschillende type kortingscodes. Deze kortingscodes zijn tot 31 december van dit jaar te gebruiken bij alle aankopen via Belvilla. Wanneer je iets naar beneden gaat op de website zie je een duidelijke uitleg over hoe je jou kortingscode kunt inwisselen. Ook zijn er onderop de pagina enkele tips te vinden voor mogelijk nog meer korting. Zo is het goedkoper om een huisje te huren vroeg voordat de vakantie is of juist last minute. Vroeg boek korting en last minute korting zijn dan ook zeker een aanrader om op te letten als je van plan bent een vakantie te boeken via Belvilla.

Bekijk via de Belvilla website reviews van andere vakantiegangers

Het uitkiezen van het goede vakantiehuisje kan soms best ingewikkeld zijn. Je hebt het huisje nog nooit in het echt gezien en het is niet altijd mogelijk om een perfecte indruk te krijgen van een locatie aan de hand van enkel foto's. Daarom zijn er van bijna alle huisjes die via Belvilla verhuurt worden reviews terug te vinden. Deze reviews zijn van mensen die jou al voor zijn gegaan en al een vakantie hebben gehad in het huisje dat jij aan het bekijken bent. Met behulp van deze meningen van andere is het een stuk makkelijker om een duidelijk beeld te krijgen van het huisje en de omgeving. Het wordt ook zeker gewaardeerd als je zelf een review zou achterlaten na het bezoeken van een huisje via Belvilla. Zo help je ook toekomstige vakantiegangers om een prettige vakantie te hebben.

Genieten van een welverdiende vakantie

Hopelijk heb ik je genoeg kunnen overtuigen. Belvilla is een professionele vakantieaanbieder met een enorm groot aanbod. In iedere budgetklasse en voor iedere leeftijd zijn er mooie vakantiehuisjes in België te vinden. Via de link kan je nu een prachtige vakantie via Belvilla boeken met kortingen tot wel 15%. Via deze link https://kortingscodes.knack.be/shop/belvilla/ kom je terecht op de website met de kortingscodes. Ook is hier een duidelijk overzicht te zien hoe je deze kortingscode kan inwisselen. Let erop dat deze kortingscode enkel dit jaar geldig is. Wacht dus niet langer en booek een welverdiende vakantie met korting via Belvilla.