Meer dan 200 kleerkasten zijn te vinden op de webshop van Meubis. Dit enorme assortiment biedt ieder wat wils. Op Meubis worden kleerkasten in combinatie met een gehele slaapkamer en losse kleerkasten aangeboden.
In bijvoorbeeld de gehele slaapkamer "Neyt", staat een bed, een commode, 2 nachtkastjes en de Neyt kleerkast. Deze combinatie slaapkamer staat te koop voor 1209.00 euro (10% korting) en komt in de kleur eik-wit.

Combinaties

Bent u opzoek naar het gehele interieur van uw slaapkamer?
Dan kan de complete slaapkamer met kleerkast uitkomst bieden. De "Neyt" bestaat uit een tweepersoonsbed, een kleerkast met 2 schuifdeuren, twee keer een nachttafel en een hoge commode. De houten eik-witte kleur geeft uw slaapkamer een tijdloze, moderne en rustige look. De kleerkast met de kleur eik-wit heeft een houten middenframe waarmee u de kleerkast openschuift en is bovendien goed schoon te maken. Het meest gebruikte materiaal in dit interieur is namelijk melamine. Melamine is makkelijk schoon te houden en te reinigen wanneer nodig. Een warme schone doek volstaat. Bijtende middelen, schoonmaakmiddelen, allesreinigers mogen niet gebruikt worden, want die beschadigen dit materiaal.

Van het merk "Neyt" worden ook losse kleerkasten aangeboden. Bovenstaande kleerkasten in combi, wordt ook los aangeboden.

Losse klerenkasten

Het assortiment aan losse kleerkasten is enorm divers. Kleerkasten met enkel gehele spiegel-voorkant, zwarte spiegelende kleerkasten, kleerkasten met verschillende patronen van hout en kleur, traditionele kleerkasten en zelfs creatieve kleerkasten voor de kids.

Neem bijvoorbeeld de "Neyt" kleerkast, 2 deuren Delia. Deze kleerkast van 100x200x64 cm komt eveneens in eik-wit en kost met 10% korting 244.80 euro. De kleerkast heeft twee deuren, twee legplanken en 1 hangbar. De voorkant is eik-wit van kleur en de zijkanten van hout. Het gebruikte materiaal voor deze kleerkast is eveneens melamine en dus eenvoudig schoon te maken en te houden. U krijgt bij deze kast 2 jaar garantie. Deze kleerkast is een zelfbouwpakket en kan tussen de 6 en 10 dagen bij u bezorgd worden.

Gaat u liever voor een meer traditionelere look in uw kamer? De kleerkast York Cottage draagt hier aan bij. De kleuren voor deze kast zijn lariks, kristal eik licht bruin. De afmetingen zijn 212x213x61 cm. Deze kast heeft twee deuren en twee deurhandels. Ook melamine is het meest gebruikte materiaal bij deze kast. Er zijn geen lades in de kast, de kast heeft ook geen spiegel en de handgrepen zijn knopvormig. Deze kast is voor 692.55 euro te koop en heeft een bezorgtijd van 8-10 weken. Deze bezorgtijd komt vaker voor. Wanneer u dit te lang vindt, kunt u eventueel een afspraak maken om een product van Meubis op te halen. Lijkt het u leuk om de kamer van uw kind in te richten met deze kast? De York kast is los te verkrijgen, of in combinatie met een gehele York kamer: combo van babybed, kleerkast en commode voor 1136.00 euro. Ook is deze kast te verkrijgen in de combi: nachttafel, kleerkast en eenpersoonsbed voor 816.05 euro. Dit is eveneens een kinderkamer.

De York kleerkast is ook groter te verkrijgen. Met afmetingen van 259x213x61cm is de York Cottage kleerkast extra groot. Deze bestaat uit in feite twee kleinere York kleerkasten en zelfs nog een tussenkast. Extra veel opbergruimte dus! Deze specifieke York heeft bovendien 3 spiegels aan de voorkant van de kast.

Kleerkast met spiegels

Vindt u een spiegel op uw kleerkast belangrijk? Kleerkasten met spiegel zijn er genoeg te vinden op Meubis. Van kasten met grote spiegels die de gehele kast bedekken, de kleerkast Easy Mirror, tot kasten met een bescheiden spiegel, bijvoorbeeld de York Cottage met spiegel. De Easy Mirror kleerkasten bij Meubis hebben verschillende soorten spiegels. Zoals gezegd, een spiegel die de gehele kleerkast bedekt en bijvoorbeeld de Easy Black-Mirror, waarvan de helft van de kleerkast van top tot teen bedekt wordt door een prachtig grote spiegel. De kleerkast Easy Remo-Glass heeft aan de linkerhelft van de kast 4 spiegels in zijligging. Een andere combinatie is ook mogelijk, twee spiegels linksboven en twee rechtsonder. De andere helft van de kast is gemaakt van vezelplaat, met een houten uitstraling. Dit is een modern ogende kast en is bovendien beschikbaar in 5 verschillende afmetingen. Gemaakt van Duitse topkwaliteit, met 2 jaar garantie.

De kast heeft binnen zowel links als rechts een legplank en een hangbar. Deze kleerkast kunt u uitbreiden met het promopakket Easy. Dit is geen kast, maar een aanvulling op veel kleerkasten. Dit pakket bevat een inbouwcommode, legboordensysteem, Porte-cravatteen porte-pantalon. Ook zit er verlichting, LED, in dit pakket.

Meubis heeft dankzij zijn grote diversiteit aan kleerkasten voor ieder wat wils. Leuke kijktip: op de Knack site vindt u leuke informatie over kleerkasten. Veel plezier!