Ontdek het online aanbod van The Body Shop

Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten gebruiken we allemaal wel eens. We willen ons lichaam tenslotte goed onderhouden en verzorgen dat we er ten alle tijde en zo lang mogelijk goed uitzien.

Zowel jong als oud, dames en heren, iedereen is wel eens op zoek naar producten voor bijvoorbeeld de huid.

Als je hiervoor een goede aanbieder zoekt die voor elk wat wils heeft, dan hebben we nog wel een goede tip. Kijk eens bij The Body Shop. Deze aanbieder heeft een verrassend breed assortiment aan verzorgingsproducten.

Fysieke winkels

The Body Shop heeft een aantal fysieke winkels waar je heerlijk kunt winkelen en kunt snuffelen tussen de fijne producten die ze aanbieden. Kijk op de website voor de winkels bij jou in de buurt.

The Body Shop online

Zit er nu geen winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook via de website alle producten bekijken bestellen. Op de site vindt je alle producten netjes en overzichtelijk verdeeld in menu's. Bij elk artikel staat een duidelijke omschrijving van de inhoud van het product en waar je het voor kunt gebruiken. De uitleg wordt vergezeld van een duidelijke afbeelding zodat je een beeld hebt van het artikel.

Het assortiment

Zoals gezegd heeft The Body Shop een breed assortiment aan artikelen. Hieronder gaan we kort in op welke producten The Body Shop zoal verkoopt.

Gezichtsverzorging

Een gedeelte van het lichaam waar vooral vrouwen veel mee bezig qua verzorging is het gezicht. We willen de huid van het gezicht natuurlijk zo strak en stralend mogelijk maken en houden. De tekenen van het ouder worden willen we zo lang mogelijk buiten de deur houden.

Een mogelijkheid om dit te bereiken is met een gezichtsmasker. The Body Shop heeft verschillende gezichtsmaskers elk gericht op een bepaald doel. Rode draad door de gezichtsmaskers is eigenlijk altijd hydrateren. Het is belangrijk je huid goed gehydrateerd te houden. Dit voorkomt dat de huid uitdroogt en gaat rimpelen bijvoorbeeld.
Heb je een gevoelige huid die snel geïrriteerd en rood wordt? Dan heeft the Body Shop hier speciale gezichtsmakers voor. Deze maskers zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige houd en voorkomen dat er bijwerkingen ontstaan.

Dagcrème

Wil je iets bij de hand hebben voor een snelle aanpak? Dan is een dagcrème wellicht iets voor jou. Met een dagcrème kun je even snel je gezicht insmeren. Dit kan bijvoorbeeld samen met de dagelijkse routine van het tandenpoetsen in de ochtend. Deze dagcrèmes trekken snel in je huid zodat je niet met een wit gezicht de deur uitgaat.

Handcrème

In het verlengde van bovenstaande zijn er ook handcrèmes. Heb je snel last van uitgedroogde handen? Dit treed vaak op in de winter als het koud is en de lucht droger is dan normaal. Soms zie je dan zelfs scheurtjes of barstjes ontstaan in de handen. Dit kan uiteraard pijnlijk zijn.
Door regelmatig te smeren met een handcrème kun je ervoor zorgen dat er vocht aan de handen wordt toegevoegd waardoor deze uitdroging wordt voorkomen. De handcrèmes zitten vaak in handige kleine verpakkingen/tubes, waardoor je ze makkelijk bij je kunt houden.

Gezichtsreiniger

The Body Shop heeft ook goede gezichtsreinigers. Zonder dat we het in de gaten hebben verzameld zich gedurende de dag verrassend veel verontreiniging in ons gezicht. Het is daarom een goed idee om het gezicht regelmatig te reinigen. Hiervoor heeft The Body Shop een aantal artikelen in het assortiment waarmee dit doeltreffend gedaan kan worden.

Parfums

Een iets andere categorie dan bovenstaande is de parfum. Dit is niet zo zeer een verzorgingsproduct, maar meer een extra middel om goed voor de dag te komen en lekker te ruiken natuurlijk. The Body Shop heeft diverse lekkere parfums in de verkoop.

Iemand een cadeau doen

Is er binnenkort iemand van je vriendinnen jarig? Je kunt dan een leuk cadeau vinden online bij The Body Shop. Weet je niet zeker wat zij leuk of lekker vindt? Dan kun je online bij the Body Shop ook een cadeaubon kopen. Zodoende kan je vriendin zelf iets uitzoeken op de website van The Body Shop wat zij fijn of lekker vindt.

Winkelen met korting bij The Body Shop

Een beetje korting is natuurlijk nooit weg. We betalen immers niet graag teveel. Bij The Body Shop krijg je sowieso al goede prijzen. Daarnaast zijn er vaak leuke aanbiedingen. Deze aanbiedingen kunnen soms wel oplopen tot 50%.

Wil je meer korting? Dat kan. Kijk dan op de site van Knack voor alle The Body Shop kortingscodes. Met deze kortingscodes kun je bij je bestelling nog meer geld besparen. Simpelweg de kortingscode invoeren tijdens het bestelproces en voilà.

Online shoppen bij The Body Shop

Ik zou zeggen, ga lekker op de bank liggen en surf met je smartphone of tablet naar de online winkel van The Body Shop.